Weiyi nauhoitti "Matkustaminen maailmaan ja elämää parempaan" -versioon lähetettiin CNN: ssä

2 min read
Kiinan verkko 20. toukokuuta Uutiset Maailman matkailuyhdistyksen ”matkailu tekee maailmasta ja elämästä kauniita” 5 jaksoa Micro Document Editionista on äskettäin lähetetty Yhdysvaltojen CNN: n (CNN) suurilla TV -kanavilla.
”Matkailu tekee maailmasta ja elämästä paremman” Micro -RECORD on tyypillinen tapaus maailmanmatkailun liittoa maailman matkailun allianssin köyhyyden lievittämistapausten ja maailmanmatkailun allianssimatkailutapausten kanssa maaseudun elvyttämisestä. ) Co., Ltd. tekee yhteistyötä, että yhdessä käynnistettyjen mikro -asiakirjojen elokuvien sarja on lähetetty CGTN: n virallisella verkkosivustolla, App Mobile Terminal, YouTube, Facebook, X, Tiktok, Weibo ja muut 12 jakson alustot.Läpäisemällä Kiinan ruohonjuuritason kyliin, Weizhizu käyttää tyypillistä realistisen alueen imagoa kuvan tapauksessa kertomalla, kuinka matkailu muuntaa luonnollisesti ”vihreän veden ja vihreiden vuorten” luonnollisen lahjan ”Jinshan Yinshaniksi”, niin että se Paikalliset ihmiset elävät elävästä tarinasta hyvästä elämästä.
Vuonna 2021 Kiinan köyhyyden torjunta on saavuttanut kattavan voiton, ja se on historiallisesti ratkaissut absoluuttisen köyhyyden. YK: n kestävän kehityksen esteettinen köyhyyden vähentäminen on saavutettu 10 vuoden aikana, mikä on vähentänyt merkittävästi maailman köyhyyden aluetta.Kerro tarina Kiinan köyhyyden vähentämisestä, jaa Kiinan köyhyyden vähentämiskokemus, edistää Kiinan köyhyyden vähentämissuunnitelmaa, parantaa ympäri maailmaa maiden vaihtoa ja keskinäistä oppimista ja keskinäistä oppimista ja pelata kulttuurin ja matkailun sillan roolia, jotka voivat edelleen voimaannuttamista Globaali köyhyyden vähentäminen.Maailman matkailuyhdistyksen jäsenenä CNN on myös erittäin huolissaan Kiinan ponnisteluista ja saavutuksista köyhyyden vähentämisessä ja maaseudun elvyttämisessä.Allianssi ja CNN viittaavat tavoitteeseen eliminoida köyhyys, parantaa naisten voimaa ja kunnollista työtä viitaten ”YK: n kestävän kehityksen A -ohjelmaan”. Muut 5 jaksoa. Alkuperäisen elokuvan perusteella käytämme kansainvälistä kontekstia hienonnetun version muodostamiseksi.
Maailman matkailuyhteys jatkaa omien resurssiensa integrointia ja optimoi siihen liittyviä alustoja, yhdistää maailmanlaajuiset jäsenet ja yhteistyökumppanit ympäri maailmaa, yhdistää köyhyyden vähentämisen tulosten laajentamisen tulokset, suorittaa tutkimusta maaseudun uudistamisesta, levittää kiinalaista matkailun köyhyyden vähentämiskokemusta, vähentää, vähentää Köyhyyden vähentäminen ja kehitys köyhyyden lievittämiseen ja kehitykseen.
(Lähde: Kiinan verkon tekijä: Wu Ceyin World Tourism Alliance Supply)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author