Opetusministeriön online -koulutustutkimuskeskuksen perustamisen 10. vuosipäivä pidettiin Pekingissä

Kiinan nuorten päivittäinen asiakasuutiset (harjoittelija Li Sijia nuorisouutiset · Kiinan nuorisoverkoston toimittaja Ye Yuting) 23. huhtikuuta, opetusministeriön kuudennen koulutustutkimuskeskuksen kuudennen vuosipäivän kuudes vuosipäivää ja opetusministeriö oli Tsinghua Yliopisto.On todettu, että vuonna 2013 Tsinghua -yliopisto rakensi ja hallinnoi Kiinan ensimmäistä MU -luokan foorumia -xuexue -verkossa.
Opetusministeriön puolueiden ja varaministeri Wu Yan vahvisti Tsinghua-yliopiston ja Tsinghuan yliopiston verkkokoulutuskeskuksen ja opetusministeriön panoksen kymmenen vuoden ajan. ”Academy Online” on ensimmäinen MU -luokan alusta Kiinassa; Ensimmäinen korkeakoulutuksen kansainvälinen organisaatio maassani vuonna 2020, maailmanmurhatunti- ja verkkokoulutusliitto; Indeksi ”.Seuraavan kymmenen vuoden ajan hän esitti neljä odotusta keskuksen kehityksestä: Ensinnäkin ”MU -luokan meneminen merelle”; ;Wu Yan huomautti, että seuraavan kymmenen vuoden aikana se on suuren koulutuksen uudistuksen aikakausi. Verkkokoulutuksen johtaja Kiinassa.
Tsinghuan yliopiston varapuheenjohtaja Jiang Peixue ja Kiinan tiedeakatemian akatemian edustaja kertoi, että Tsinghua -yliopisto tukee edelleen verkkokoulutuskeskuksen työtä, edistää keinotekoisen älykkyyden perusteellista soveltamista koulutuksessa, on johtava rooli. Kiinan koulutuksen nykyaikaistamisessa ja oman johtajuudessa. Globaalit kumppanit rakentavat digitaalisen koulutuksen kehittämistä maailman koulutuksen digitaalisen kehityksen edistämiseksi.
Kokous myönsi myös muistokupin MU -luokan opettajille yli miljoona ja 500 000 oppituntia.Kokous piti keinotekoisen älykkyyden, joka mahdollisti allekirjoitusseremonian opettamisen.
Lähde: China Youth Daily -asiakas
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author