Kulttuuri- ja matkailuministeriö julkaisi toukokuun päivämatkailumuistuksen: Paranna ennaltaehkäisyn tietoisuutta tulvan aikana

Toukokuun loma vuonna 2024 on tulossa.
1. Paranna ennaltaehkäisyn tunnetta tulvakaudella.Jotkut alueet ympäri maata ovat tulleet tulvakauteen, kiinnittäen tarkkaan huomiota kentälle ja sääolosuhteille matkan varrella ja mukauttanut matkasuunnitelman oikea -aikaisesti sääolosuhteiden mukaan.Kun vierailemme vuoristoalueilla, laaksoissa ja muilla alueilla, meidän on oltava valppaita luonnonkatastrofien, kuten maanvyörymien, kallioiden, mutalippujen ja tulvien, aiheuttamiin turvallisuusriskeihin. välttäminen.
2. Kiinnitä huomiota matkaturvallisuuteen.Kun matkustat moottoriajoneuvolla tai kuljettamalla julkista liikennettä, se on hyvä turvavyö matkustaessaan.Kun otat kiertoajelu risteilylle, käyttämällä pelastusliiveä määräysten mukaisesti, kieltäydy ottamasta turistikristeilyä, jota ei ole varustettu tarvittavilla elämäntapauslaitteilla.Itse -ohjaavan kiertueen tulisi estää väsymysten ajaminen ja humalassa ajaminen, ajaa turvallisesti ja ajaa sivistynyt.
Kolmanneksi, järjestä kohtuullisesti matkasuunnitelma.Opi sää-, kohde- ja liikenneolosuhteista etukäteen, kiinnitä huomiota lomien avaamiseen ja lippujen nimitystoimenpiteisiin nähtävyyksistä ja suunnittele kohtuudella matkailureitejä ja aikaa.Älä mene alueille, joita ei ole kehitetty ja avoin, turvallisuuden puute ja takuu.Kiinnitä erityistä huomiota lähtevien turistikohteiden turvallisuustilanteeseen ja varotoimenpiteisiin, äläkä mene korkean riskin alueille.
4. Osallistu huolellisesti korkean riskin matkailuprojekteihin.Ole varovainen arvioida fyysinen kunto ja tee parhaasi.Kun osallistuvat korkean riskin matkailuprojekteihin, kuten korkealla, korkealla nopeudella, vedellä, sukelluksella ja seikkailulla, he tuntevat turvallisuusvinkit etukäteen, noudattavat ammattilaisten ohjausta eivätkä tee muutosta, joka voi vaarantaa itse ja muut.
5. Ole valppaana paloriskistä.Vieraillessasi luonnonkauniissa paikoissa, julkisissa kulttuuripaikoissa, kulttuuristen pyhimysten suojayksiköissä jne., Noudataan tiukasti paloturvallisuushallinnan määräyksiä, ymmärtää aktiivisesti hätävakuointireitti henkilökunta.Hotellissa oleskellessaan hän makasi sohvalla ja tupakoi sängyllä.Kiinnitä huomiota ulkoilun palonsuojaukseen.
6. Harjoittele sivistynyttä matkaa.Ekologisen ympäristön hoito, suojaa kulttuurisia jäännöksiä ja muistomerkkejä, vaalia julkisia tiloja, noudattaa julkista järjestystä ja kunnioittaa kohteiden kulttuuriperinteitä, tapoja ja uskonnollisia vakaumuksia.Noudattaa tapahtumapaikan määräyksiä, noudattaa henkilöstön ohjausta ja ohjeita, suvaitse liikenteen ruuhkien odotusta ja luonnonkaunis alueen liikenteen lisääntymistä.Harjoittele ”cd -rom -toiminta” ja yritä ”vihreää” kuin mahdollista.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author