Mudanjiangin pormestari Zhang Guojun johti kunnallisen matkailun yhteistyökonferenssia 2024 Toisessa täysistunnossa ja kaupungin matkailutyön edistämiskokouksessa

24. huhtikuuta aamulla Mudanjiangin kunnallispuolueen komitean ja pormestari Zhang Guojun puheenjohtajana toimi kunnallismatkailun yhteisen työkonferenssin toisessa täysistunnossa vuonna 2024 ja kaupungin matkailutyön edistämiskokouksessa.Hän korosti, että on välttämätöntä toteuttaa perusteellisesti ylimmän johdon pääsihteerin tärkeät ohjeet ”voimakkaasti kehittyvän luonteenomaisen kulttuurimatkailun” suhteen, täytäntöllisesti maakunnan puoluekomitean ja hallituksen käyttöönoton vaatimukset, parantavat edelleen poliittista asemaa, vahvistavat vastuuta vastuu , nopeuttaa maailmanlaajuisen matkailukehityksen kehitystä. Luo uuden matkailukehityksen malli, pyrkii muuttamaan matkailualan virtauksen elvyttämisen kehityksen lisääntymiseen ja antamaan uusia panoksia Mudanjiangin ja kestävän elvyttämisen korkeaan laatuun kehitykseen ja kestävään elvyttämiseen .

Zhang Guojun korosti, että tällä hetkellä Mudanjiangin matkailualan kehitysmahdollisuudet ovat harvinaisia ​​ja näkymien odotetaan.On tarpeen tutkia ja arvioida tilannetta tarkasti, vahvistaa korkealaatuisen kehityksen luottamuksen määrittämistä matkailualalla, antaa täydellisen leikkimisen matkailualan tärkeästä roolista ajamisen kulutuksessa ja kehityksen edistämisessä, tarttuu tarkasti matkailun uuteen suuntaukseen Kehitys ja uudet mahdollisuudet ja hyödyntää matkailun kehittämisen voimakasta vauhtia. Tutki matkailun kehittämisen uutta mallia ja uutta muotoa ja pyrkii edistämään matkailun kehittämisen nopeutta ja parantamaan laatua.

Zhang Guojun korosti, että meidän on tartuttava edellisen tontin asetteluun ja suoritettava kesällä kesällä kesällä sijaitsevan kesämatkailun ”100 päivän toiminta”, vahvistavat tärkeimpien luonnonkauniiden kohtien, kuten Jingbo Lake, Xuexiang, Hengdao ja Zte Village , Sandaoguan ja Xiaojiuzhai.Meidän on jatkettava keskittyä koko kauteen, tehdä hyvää työtä ”Tourism+Culture”, ”matkailu+maatalous”, ”matkailu+terveys”, ”matkailu+urheilu” ja muut artikkelit, vahvistavat luonnonkaunis Spot -nähtävyydet linjoihin ja linjoihin ja Linjat, optimoi matkapalvelut, tartu markkinoiden valvonnasta, kutsuvat edelleen ”talvipalkitsemisen jään ja lumen kesän, kylmä ja kesän mudanjiangille” ja pyrkivät kaikin tavoin edistääkseen neljän vuodenajan vaurautta, kehitystä Globaali ja yleinen parannus.

Zhang Guojun korosti, että on tarpeen vahvistaa vastuita ja vastuita, kiinnittää erityistä huomiota täytäntöönpanon toteuttamiseen, tehdä hyvää työtä koordinoinnissa, politiikan toteuttamisessa ja valvonnassa ja tehokkuudessa ja työskennellä ahkerasti vankan, käytännöllisen ja käytännöllisen tyylin kanssa. Korkean laatukehityksen tilanne.

You May Also Like

More From Author