Orava Ai Liang Jing osallistui Harvardin Kiinan koulutusfoorumille ja puhui tulevaisuuden kanssa AI -johtajien kanssa tulevaisuuden kouluttamiseksi

4 min read

Äskettäin pidettiin 15. Harvardin Kiinan koulutusfoorumi virallisesti.Tämän vuoden Harvard China Education -foorumin teema perustuu teemaan ”Humanistiset tieteet ja tekniikka: Welcome Educationin uusi vuorovesi”, joka keskittyy koulutusteollisuuden tulevaisuuden kehityksen perusteelliseen tutkimukseen humanististen ja tieteen ja tekniikan integroinnissa .Teknologisena innovaatiotyyppisenä yksisarvisena, joka perusti kotimaisen älykkään koulutustekniikan järjestelmän, Orava AI kutsuttiin osallistumaan tapahtumaan. Vieras.

On todettu, että Harvardin Kiinan koulutusfoorumi perustettiin vuonna 2010. Se on Harvardin koulutusyliopiston virallinen järjestö ja julkisen hyvinvointialusta, jolla on suurin huomio ja vaikutukset Kiinan koulutukseen Yhdysvaltojen ylimmissä korkeakouluissa.Harvard China Education Forum edistää Kiinan koulutuskulttuurin kehitystä koulutuksen rajojen koulutuksen näkökulmasta, edistää Kiinan -USA: n kansainvälistymiskoulutuksen kehitystä ja avaa innovaatioiden tie globaalin koulutuksen alalla.

Viimeisen viidentoista vuoden aikana Harvard China Education Forum on kutsunut monia hyvin tunnettuja kiinalaisten tutkijoita ja koulutuksen harjoittajia tutkimaan yhdessä koulutustekniikan ja sovellusten innovatiivisia muotoja, mukaan lukien entinen Australian pääministeri Lu Kewen, Harvard Business School Professori, Harvardin yliopiston taiteen ja tieteiden korkeakoulu. ja Howard Gardner, ”monipuolisen älykkään teorian” perustaja.Tänä vuonna Harvard China Education Forum käynnisti uuden ulottuvuuden keskustelun kiinalaisen koulutuksen muodosta. Gedner, Harvard Ford -säätiön kansainvälinen koulutuskäytäntö Professori Lemerus, Harvardin yliopiston professori, Del, EDX: n perustaja, EDX: n perustaja, professori Agavar, MIT ja monet asiantuntijat ja tutkijat, LearnLaunch Co -Founders, Founders, Founders, ja tohtori Squirrel ai Liang Jing, löytää lisää mahdollisuuksia tulevalle koulutukselle.

Puheenvuorossaan pääkonsuli Huang Ping kertoi, että Harvardin Kiinan koulutusfoorumi on tärkeä silta, joka yhdistää ystävällisen koulutuksen ja vaihdon Kiinan ja Yhdysvaltojen välillä. ihmisen koulutukseen.Lisäksi ”monimuotoisuustiedusteluteorian” Gedner, Leimus, Harvard Ford -säätiön kansainvälisen koulutuskäytännön professori ja Harvardin koulutusyliopiston professori. koulutuksen alalla.

Innovaatio -koulutuspolku, ajaa uutta tuottavaa tuottavuutta

Maailman luokan tapahtumana, jolla on suuri koulutus, Harvard China Education Forum on aina noudattanut ”valaistumisen, innovaatioiden, vaikutusvallan” tehtävää, hyödyntänyt jatkuvasti tieteellisen ja teknologisen voimaannuttamisen koulutuksen innovatiivisia teknologisia saavutuksia ja perustanut strategisen yhteistyösuhteen oravaan AI keinotekoisen älykkyyskoulutuksen alalla.Pääpuheessa tohtori Liang Jing, Squirier AI, keskittyi viisauden tulevaisuuden kehitykseen ja eduihin sopeutua koulutustekniikkaan, käynnisti henkilökohtaisten koulutusteknologiaratkaisujen syvän tulkinnan ja perusti taustalla olevan teknologisen ohjauksen koulutuksen saavuttamiseksi uudelleen.

Kokouksen jälkeen pääkonsuli Huang Ping sekä keinotekoisen älykkyyskoulutuksen kehityksen kehitys tohtori Liang Jingin ja tohtori Liang Jingin kanssa, kuten Kedna, Remers jne. Oravan AI: n koulutus perustuu suuren asteikon koulutusmallin avaamiseen.

Oravan AI: n syvään tutkimukseen suuren mallitekniikan oravan AI: n syvään tutkimukseen on ottanut johdon julkaisemaan maailman ensimmäisen koulutusmallien suuren kurinalaisuuden sopeutumisen, yhdistämällä älykkään sopeutumistekniikan monimuotoisiin suuriin malleihin ja käytettyinä laajasti Koulutuksen kenttä.Älykkäiden koulutusmallien avulla tarjoa opiskelijoille henkilökohtaisia ​​koulutusmalleja ja älykkäitä tutorointimenetelmiä, täydennä perinteisten koulutustoimien innovaatiota ja kumoamista ja avata tietä koulutuksen muodon kehittämiseksi tulevaisuudessa.

Siirry ”Opetus heidän kykynsä mukaan” tervetulleeksi tulevaisuuden koulutusmalliin

Teknologian ottaminen peruslinjana, syvästi keinotekoisen älykkyyden ja koulutuksen kehittämiseen, lisäämällä voiman leikkuutekniikan leikkaamisesta koulutuspalveluihin.Kymmenen vuoden kehityksen ja oppimismoottorien älyllisen sopeutumisen iteratiivisen päivityksen jälkeen orava AI älykäs sopeutumiskoulutusmalli on saavuttanut läpimurton L5: n riippumattomassa oppimisessa, ja siitä on tullut teollisuuden ainoa älykäs mallin koulutusmallimoottori.

Erilainen kuin yleinen tukikohta, joka eroaa perinteisestä suuresta mallimallista, Oravan AI -älykkyys mukautuu koulutusmalliin, jolla on korkeatasoinen algoritmit ytimenä. Kyky, menetelmä) Kartta ”AI -tekniikat, kuten säätiö koulutus- ja oppimiskäyttäytymisen puhdistetun ja henkilökohtaisen hoidon loppuun saattamiseksi.Samanaikaisesti, joka perustuu Oravan AI: n keräämien 30 miljoonan opiskelijan täydellisiin prosessitietoihin, ”syöte” 10 miljardin oppimiskäyttäytymisen koko prosessiin. Todellinen merkitys.

Orava AI on pitkään noudattanut henkilökohtaisen koulutuksen ovea tulevaisuuden koulutusmalliin saavuttaakseen ”heidän soveltuvuutensa mukaan opetuksen”.Tämän vuoden Harvard China Education Forum -kadulla Orava AI esitti täysin teknologian ja sovelluksen kaksoisvetot, mikä johti keinotekoisen älykkyyttä koulutuksen muodon muuttamiseksi ja uuden koulutuskauden muutoskierroksen.Tulevaisuudessa Suna AI jatkaa keinotekoisen älykkyyden koulutuksen aallon ankkurointia ja käyttää vankkaa tekniikkaa tulevaisuuden koulutusteollisuuden vauras kehityspolku uuden koulutuksen tulevaisuuden tervetulleeksi.

You May Also Like

More From Author