Kaiipingin piirien puolueen kurinpidollinen opiskelukoulutuslukemisluokka Kai -luokka

2 min read

Alkuperäinen Tangshan Kaiping, Tangshan Kaiping

▼ ▼ …

20. toukokuuta aamulla Kaipingin piirin johtava kaadereiden puolueen kurinalaisuus oppimiskoulutus ja koulutus ja lukeminen avattiin.Neljän suurimman joukkueen ja muiden läänitason jäljettömien johtajat osallistuivat koko puolueen prosessiin.Piirisihteeri Wang Hongfei laati neuvontaraportin luokan avaamisesta.

Wang Hongfei huomautti, että johtavan sihteerin pääsihteerin tärkeiden ohjeiden henki on välttämätöntä, että puolueen keskuskomitean käyttöönotto ja maakunnan ja kunnalliskomitean työjärjestely , Anna täysi leikki puolueen jäsenten ja johtavien kaadereiden roolille, suoritetaan syvyydessä puolueen kurinalaisuudessa oppimisessa ja koulutuksessa, keskittyminen aika- ja keskittyneeseen energiajärjestelmän oppimiseen ”Kiina Kommunistisen puolueen kurinpidolliset määräykset” ”opastaa suurimman osan puolueen jäsenistä ja Kaaderit oppia, tietää, kurinalaisuus, Ming Ji ja pitää kurinalaisuus ja tarjota vahvoja kurinpitotakuita kiinalaisen tyylisen modernin rakentamisen avausluvun kirjoittamiseen.

Wang Hongfei korosti, että on välttämätöntä parantaa poliittista asemaa, ymmärtää tiukasti puolueiden kurinalaisuuden ja koulutuksen suorittamisen merkitystä, tukee tiukasti ”kahta laitosta”, saavuttaa päättäväisesti ”kaksi ylläpitoa”, vahvistaa poliittista päättäväisyyttä, kurinalaisuutta, moraalia ja päättäväisyyttä .

Wang Hongfei huomautti, että meidän on noudatettava aktiivista vastuuta, vahvistettava tehokkaasti puolueiden oppimisen ja koulutuksen tietoisuutta ja aloitteita ja täytäntöön puolueen keskuskomitean ja maakunnan ja kunnallispuolueen komitean vaatimuksia tiukassa kurinalaisessa ja kurinalaisuudessa. Korjaus ajatukset ja toimet; meidän on noudatettava tiedon ja toiminnan yhtenäisyyttä, alkuperäistä oppimista, luvua SEAL: lla ja käytännön opintojen yhdistäminen, ymmärtävät tarkasti ”kuuden tieteen” päävaatimukset ja määräykset ja muuttavat raudan kurinalaisuuden Päivittäiset tottumukset ja toimintakriteerit; Taloudellinen kehitys, ihmisten toimeentulon parantaminen ja riskejen estäminen. Oppimistulokset todella muuttavat voimakasta motivaatiota edistää Kaipingin korkealaatuista kehitystä ja parantaa massojen voiton tunnetta ja tyytyväisyyttä.

Toimittaja: Zhen Ming Zheng Yinan

Alkuperäinen otsikko: ”Kaipingin piirin puolueen kurinalaisuus Learning Education and Reading Class KAI -luokka”

You May Also Like

More From Author