Seuraa turnausta!"Sports+Tourism" on suosittu myynninedistämismaksu kaupungille

1 min read
Tapahtuman kanssa matkustaminen on uusi kulutusmalli, joka on nyt yhä suositumpi.
Kello 7.30 aamulla, puolimaratonikilpailu käynnistettiin Fuchun -joen rannalla, Hangzhou Cityssä, Zhejiangin maakunnassa, houkuttelemalla 6000 pelaajaa ympäri maailmaa osallistumaan.
Kilpailun lisäksi monet kilpailijat lyövät myös kaupunkien gourmet -kauneutta.Asiaankuuluvat paikalliset osastot tarjoavat yli 70 matkailualennusta, mukaan lukien hotellin homestay -alennukset, ja annetaan yhteensä 12 000 luonnonkaunis paikkaa.
Nanchangissa, Jiangxissä, yli 10 000 maratonpelaajaa on juoksemassa kovasti.Kilpailulinja kattaa monien kaupunkien, kuten Changnanin kulttuurikeskuksen, Gannan Bund Parkin, maamerkit. Pelaajat voivat upottaa itsensä ja tuntea ainutlaatuiset paikalliset tavat.
Osallistujat:Seuraamalla maratonia ja mitata kaupunkia jalanjäljillä, se on minulle erilainen kokemus.
Li Ting, kilpailuurheilulaitoksen varajohtaja, Nanchangin urheilutoimisto Nanchang Cityn, Jiangxin maakunnassa:Kolme tien juoksutapahtumaa, joita pidimme tänä vuonna, yli puolet Nanchangin kaupungin pelaajista, toi suosiota kaupunkiin ja edisti kulutusta.
Lisäksi Yangzhou, Shandong Qingdao ja muut Jiangsun paikat ovat myös käynnistäneet kulttuuri- ja urheilumatkailun integrointiprojektin ”Tapahtuman kanssa” luodakseen aktiivisesti suosittuja ulkotapahtumia, kuten maratonia ja vesiurheilua, hotellimajoitusta, ruokaa ja ruokia ja muita palvelut.
Li Wenge, Qingdao -kulttuurin ja matkailuviraston toisen tason tarkastaja Shandongin:Syömisen, majoituksen ja viihteen kokonaismarkkinoiden kokonaismarkkinoiden kulutussuhde on 1:13.(Lähde: CCTV Finance)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author