Toukokuun päivälomavaraus on täysin lämmitys Pekingissä tullakseen kuumin turistikohde

4 min read

Toukokuun päiväloma on lähempänä. Pekingin nuorten päivittäinen toimittaja on oppinut monista alustoista, joita nykyisestä varaustilanteesta tämän vuoden ”toukokuun 1” matkailun suosio kasvoi tasaisesti viime vuoden perusteella, ja lähtevän matkailun kasvu ja kasvu ja kasvu ja kasvun ja kasvua ja kasvua ja kasvua ja kasvua ja kasvua ja kasvua ja kasvua ja kasvua ja kasvua ja kasvua matkailua ja kasvua ja kasvua matkailun ja kasvua ja kasvua ja kasvua matkailua ja kasvua ja kasvua matkailun ja kasvua ja kasvua ja kasvua ja kasvua matkailua ja kasvun Matkakierrostilaukset olivat selvempiä.Toisin kuin Qingming -lomien lyhytaikaiset matkat, ”1. toukokuuta” keskipitkästä matkailusta on tullut päähenkilö ja Peking, Shanghai, Chongqing, Hangzhou, Chengdu, Nanjing, Xi’an, Wuhan, Guangzhou ja Changsha ovat huippu Kymmenen suosittua turistikohtaa toukokuun päivän lomalla.

Lähtevä lipunhaku Heat nousi 56% vuodessa -kunnassa

CTRIP -tietojen mukaan tämän vuoden 1. toukokuuta kotimaisten hotellien ja lentolippujen hakujen suosio on lisääntynyt hiukan viime vuonna, ja lähtevien lippujen suosio on lisääntynyt huomattavasti 56 prosentilla vuodessa.Kokonaisvaraustilanteen näkökulmasta Peking, Shanghaai, Chongqing, Hangzhou, Chengdu, Nanjing, Xi’an, Wuhan, Guangzhou ja Changsha ovat kymmenen suosituinta turistikohtaa toukokuun päivän loman aikana.

Infrastruktuurin parantamisen myötä eri paikoissa ja matkailun vastaanottokyvyn parantamisessa yhä useammat turistikohteet uppoamismarkkinoille ovat suosittuja.Tianshui, Xuzhou, Zibo, Hefei, Nanchang, Diqing, Jingdezhen, Shijiazhuang, Yantai, Huangshan ja muut kaupungit ovat tulleet nopeimmin kasvavia kaupunkeja nykyisen päivän lomalla.”Semporna Naiipin” Weihai, ”Kaakkois -Aasia Hirai” Xishuangbanna ja muut CTRIP: n paikat CTRIP: ssä ovat myös lisääntyneet merkittävästi.

Lähtevän matkan, Japanin, Thaimaan, Etelä -Korean, Malesian, Singaporen, Yhdysvaltojen, Indonesian, Australian, Ranskan ja Vietnamin suhteen ovat suosittuja lähteviä maita.Saudi -Arabia, Qatar, Uzbekistan, Tagikistan ja muut vyö- ja tiealueilla sijaitsevat maat ovat korkeamman vuoden kasvunopeus.Shanghaista ja Xiamenista poistuvat kansainväliset risteilyalukset ovat tällä hetkellä periaatteessa loppuunmyytyjä, ja GMV on saavuttanut yli 1,5 kertaa saman ajanjakson vuonna 2019.

”Ole hyvä 3 tauko ja 9” väärennettyjen huippujen jälkeen

Turiu Travel -varaustietojen mukaan tämän vuoden ”1. toukokuuta” -loman ensimmäisen aallon odotetaan ilmestyvän 27. huhtikuuta. Jotkut turistit valitsevat ”PIDE 3 Break ja 9″ -strategia, ts. 28. huhtikuuta alkaen alkaen 28. huhtikuuta. Pyydä 30. Pyydä lomaa tai lepoa, jotta saadaan pitkä loma 9 päivän 28. huhtikuuta – 5. toukokuuta.”1. toukokuuta” lomamatkan huippu on keskittynyt pääasiassa 30. huhtikuuta – 3. toukokuuta.

Suosituilla asiakkailla, Shanghai, Peking, Nanjing, Tianjin, Suzhou, Guangzhou, Hangzhou, Shenzhen, Shenyang, Xiamen ja muut paikat ovat voimakkaampia matkustamishalukkuita.Kahden päivän ja 5 päivän reittisuunnitelmat ovat suosituimpia, ja matkustajien lukumäärä on vastaavasti 27%ja 23%.Samanaikaisesti lähes 17%turisteista päättää matkustaa yli 5 päivää, ja he ovat taipuvaisempia lähtemään ennen lomaa matkan huipun välttämiseksi.

Nykyään viimeisimmät ”1. toukokuuta” rykmenttien varaustiedot osoittavat, että matkaetäisyyden kannalta kotimainen pitkän aikavälin matkailu on enemmän turisteja, mikä vastaa 46 %turistien lukumäärästä;Paikallisten ja ympäröivien turistien osuus on 23%.

Päivä ennen ”toukokuun päivä” -loma on kallein

Käyttäjille, jotka yleensä matkustavat ”väärennettyyn”, on kustannustehokkaampaa valita loma loman jälkeen.TongCheng -matkustusalustan tietojen mukaan keskimääräinen kotimainen lentolipun hinta, joka lähtee kolme päivää ennen 1. toukokuuta pidettävää lomaa (28. -30. Huhtikuuta) on noin 950 yuania (lukuun ottamatta polttoainekustannuksia), kolme päivää festivaalin jälkeen keskimääräinen kotimainen lipun hinta lähtee 6. -8. Toukokuuta oli noin 23%korkeampi, etenkin 30. huhtikuuta lähtevien lentolippujen keskimääräinen hinta oli noin 20%korkeampi kuin toukokuun päivälomien keskimääräinen hinta.

Majoituksen kannalta hotellien hinta suosittujen matkailukohteiden jälkeen on suhteellisen halvempi kuin ennen festivaalia, ja valinnainen huonetyyppi on suhteellisen rikkaampi.Lisäksi maassa olevien suurten luonnonkauniiden paikkojen matkustajavirran odotetaan laskevan huomattavasti 3. toukokuuta, ja myös pelin mukavuus kasvaa nopeasti.

Äskettäin TongCheng Travel Client on erityisesti julkaissut ”lentolipun sokea laatikko” ja ”9 yuan -junalipun sokea laatikko” -tapahtuma.Tongcheng Travel Travel Business Group -yrityksestä vastaava asiaankuuluva henkilö kertoi, että tällä hetkellä nuoret kuluttajat, jotka pitävät ”valkoisesta matkustamisesta” Epävarma.

You May Also Like

More From Author