Kotimaisten suosittujen turistikohteen hotellien hakumäärä toukokuun päivän lomalla on lisääntynyt, ja läänin matkailun lämpö on noussut

2 min read

Shanghai, Peking, Chengdu, Guangzhou, Shenzhen, Hangzhou, Xi’an, Chongqing, Kunming ja Wuhan ovat ”1. toukokuuta” -loman kymmenen parhaan kotimaisen kohteen.

Lisäksi, koska ”1. toukokuuta” loma on suhteellisen pitkä, lähtevästä matkasta on tullut myös suosittu valinta matkustajille!

Toukokuun loma lähestyi, ja julkinen matka oli innostunut.Useat kolmannen osapuolen alustat julkaisevat lomakulttuurimatkailun Big Data -ennusteet paljastaen loma -matkailun trendin.

Kotimaiset suositut turistikohteet toukokuun päiväloman aikana

CTRIP -tiedot osoittavat, että Hangzhou toimi hyvin toukokuussa 1. lomalla paitsi maan neljännen sijan joukossa suosituissa kohteissa, mutta myös kuudenneksi kiertueen suosituissa kohteissa.Anji, Chun’an, Deqing ja muut Zhejiangin maakunnan lääninalueet ovat myös suosittuja ja niistä on tullut suosittu markkinarako.Alustatiedot osoittavat, että hotellin varaustilaukset näillä alueilla ovat lisänneet merkittävästi heidän tilauksiaan ja luonnonkaunis lipputilaustaan.

Lisäksi verrattuna ensimmäisen tavanomaiseen kaupunkiin, kolmannen tavan ja sen alapuolella sijaitsevien kaupunkien, etenkin läänimarkkinoiden, matkailun suosio on lisääntynyt huomattavasti.Sekä CTRIP- että TongCheng -matkustusalustat havaitsivat, että junaliput ja lentolippujen varaukset näihin paikkoihin ovat lisääntyneet huomattavasti, ja joidenkin alueiden suosio on jopa kasvanut yli 200%.

Lomien lähestyessä hotellin varauksia suositulla lomalla ovat nousseet nopeasti.15. huhtikuuta lähtien hotellin hakumäärä Pekingissä, Shanghaissa, Chengduissa, Luoyangissa ja muissa paikoissa on lisääntynyt huomattavasti.Yhtenä suosituista kohteista hotellin varaus on edelleen kuuma.

Liikenteen matkustamisesta 30. huhtikuuta lähtevät junaliput ja lentoliput ovat korkeat.Heistä Hangzhoussa lähtevät ja saapuvat junaliput ovat erityisen jännittyneitä.Lentolippujen hintojen suhteen keskimääräiset kotimaiset lentoliput, jotka lähtevät kolme päivää ennen lomaa (28. -30. Huhtikuuta) ovat noin 950 yuania (lukuun ottamatta polttoainekustannuksia), mikä on noin 23%korkeampi kuin kolme päivää festivaalin jälkeen.On syytä huomata, että 30. huhtikuuta lähtevien lentolippujen keskimääräinen hinta on noin 20%korkeampi kuin ”1. toukokuuta” -loman keskimääräinen taso.

You May Also Like

More From Author