Wenxinin peruskoulu: "Siirrä" ja "hiljainen", tee Wen Si Educationin jännittävämmäksi

5 min read

Wenxinin peruskoulu on vanha koulu, jonka historia on 66 vuotta koulu, joka on kerännyt ainutlaatuisen kulttuuriperinnön.Koulu ehdottaa koulua koskevaa käsitettä ”Wen SI Education Inspectorin integraatiosta” ja tutkii tapaa johtaa moraalisen koulutuksen koulua ja vahvaa koulua.Samanaikaisesti toteuta aktiivisesti ”kaksoisvähennys” -politiikka, jatka käytännön tutkimuksen suorittamista ”viiden koulutuksen” käsitteen perusteella, optimoi koulun ”dynaaminen ja staattinen yhdistelmä” erityiskursseja, korosta tieteellisen ja teknisen koulutuksen ominaisuuksia ja edistää opiskelijoiden kattavaa kehitystä.

”Tämän vuoden tammikuussa Yingze -aluetta suositellaan ensimmäisenä tiedekasvatuksen kokeellisten vyöhykkeiden erään maassa.” Laaja maailma, joka on täynnä lukemattomia tuntemattomia ja mysteerejä. Koulut toivotaan, että tieteen ja teknologian ja urheilufestivaalien pitämisen kautta tieteen siemenet istutetaan opiskelijoiden sydämiin viljelemään tieteellisiä ajatuksia; Vahvistaa heidän vartaloaan ja käyttää tahtoaan ja luo sitkeän hahmon.

Tieteellisen koulutuksen suorittamiseksi normaalisti anna peruskouluopiskelijoiden ottaa yhteyttä aikaisemmin ja rakastua tieteeseen. Tiede ja tekniikka ”ja” hauska tiede ”.

Tuulen autot, yksinkertaiset vesijuomat, yksinkertaiset vesipumput … tiedeyhteisön toimintahuoneen näyttöalustalla on viisautta ja luovia teoksia.

Tiede- ja teknologiayhteisön toimintojen sisältö sisältää tieteellisiä kokeita ja pieniä tuotantoja, joihin sisältyy monia aloja, kuten kemia, sähköinen, mekaniikka, optiikka jne. ja innovatiivinen kyky.

Koulu valitsi huolellisesti yhteiskunnan opettajana kokeneet ja innostuneet tieteen opettajat.Opettajien ohjauksessa opiskelijat oppivat löytämään ongelmia, esittämään oletuksia, suorittamaan kokeita, analysoimaan tietoja ja muodostamaan vähitellen täydellisen tieteellisen ajattelujärjestelmän.

”Tieteellisen yhteiskunnan suorittamat erilaiset toiminnot ovat kiinnostuneita kasvattaa opiskelijoita oppimaan tiedettä, mobilisoimalla opiskelijoita osallistumaan värikkäisiin tieteellisiin ja teknologisiin toimintoihin luokan sisällä ja ulkopuolella, edistämällä käsiä ja innovatiivisia kykyjä sekä oppia tieteellistä tietoa pelaamaan Tärkeä myynninedistämisrooli. Opiskelijat rakastavat tiedettä, tiedettä ja tieteen innostusta, joka on edistänyt opiskelijoiden laadun kattavaa parannusta.

”Dynaamisen ja staattisen” erityiskurssit ovat Wenxinin peruskoulun perinteisiä etukoulutusprojekteja.Tämän vuoden alusta lähtien koulu on edelleen optimoinut opetussuunnitelman sisältöä, keskittynyt ”hiljaisen kulttuurin” kurssin luomiseen ja ”hiljaisen kulttuurin” konseptin integroimiseen koulun ”Wisi” -merkin luomiseen.

Li Xiaoting esitteli, että koulu perusti ”Wensi Reading Club” -tapahtuman, jotta opettajat järjestävät säännöllisesti luku- ja vaihtotoimia. opetuskokemus.

Wenxinin peruskoulun ja Shanxin maakunnan kirjanrakennus ovat vierekkäisiä.Luottaen ”Wensi Book House” -lukemiin, koko koulun kiinalaisen opettajan lukema, Shanxin maakunnan kirjarakennuksen resurssietujen kanssa ja koko luokan ”Wensi -luentosalin pienten kirjojen koko kirjan lukutoiminta ”Ja saavuta hyvät tulokset, niin että” hiljaisesta ”lukemisesta on tullut luokkakulttuuri, luokkakulttuuri ja kampuksen kulttuuri.

Perustuen lukemisarjoihin, kuten ”Wensi Book House”, ”Wensi Reading Club” ja ”Wensi Lucture Hall”, koulu edistää edelleen rakennussuunnitelmia säätiön laatimiseksi.

Kaikista hyvää kirjaa lukevista jäsenistä on neljä sisältöä.Ensinnäkin organisaatio johtaa opettajia lukemaan,Pyydä kaikkia liittymään ”Wensi Reading Clubiin” ja suorittaa teeman lukemistoiminta vähintään kahdesti jokaisella lukukaudella;Toinen on, että opettajat johtavat opettajaa lukemaan,Yhdistettynä opetus- ja tutkimustoimintaan, suorita lukutoimia opetus- ja tutkimusryhmässä 1-2 kertaa lukukautta kohti;Kolmas on, että opettajat johtavat oppilaita lukemaan,Luokan 1-6 lukemiskurssit joka maanantai, joka perjantai-iltapäivä suorittamaan Wensi-lukema luokkahuonetoiminnot Shanxin maakunnan kirjarakennuksessa.Neljänneksi opiskelijat johtavat oppilaita lukemaan,Suorita teematoimintoja siteissä, kuten maailman lukupäivä, muinainen runouskilpailu jne., Ja luo hyvä lukemisilmapiiri.

Toinen ”hiljaisen kulttuurin” sisältö on shakkiliike.Koulu sisällyttää shakki -opetuksen luokkahuoneen opetussuunnitelmaan, mikä mahdollistaa shakkiopetuksen luokkahuoneeseen.Palkkaamalla koko -ajan shakki -luokan opettajan, suorittamalla kaksi shakkiklubin toimintaa viikossa ja pidä ”shakkikuningas pudotuspelejä” joka vuosi perustamaan shakki opettaa luokkahuonetta kolmen popularisoinnin, parantamisen ja kilpailun tasoa.Yingzen piirin neljässä shakkikilpailussa vuonna 2023 Wenxinin peruskoulu voitti Wuzi -shakki A -ryhmän ensimmäisen ryhmän, Wuzi Chess B -ryhmän ensimmäisen ryhmän, kansainvälisen tarkistusryhmän A Group Second, kansainvälinen shakkiryhmän nro nro. 1, ja kansainvälinen shakki ryhmäryhmä kolmas ja viides hyvät tulokset shakkiryhmän B -ryhmässä B.

”Liikkeen ja staattisen” erityiskurssien ”liike” sisältää pääasiassa kolmen tyyppisen sisällön koulun häikäisevän ”Motion” -jalkapallon ”Motion” yleisurheilun ja riimin ”liikkeen” vaiheen teeman lipun nostamisen seremonian.

Jalkapallo on erityinen urheiluohjelma Wenxinin peruskoulussa.Opettajien ja oppilaiden yhteisellä ponnisteluilla on yhä useammat opiskelijat, jotka rakastavat jalkapalloa kouluissa, ja jalkapalloseuroille osallistuvien ihmisten määrä kasvaa.Koululuokan jalkapalloliigassa kaikki koulun 20 luokkajoukkuetta osallistuivat kouluun ja suorittivat ”Speed ​​and Passion” vihreällä kentällä.

Kolmannen tason Taiyuanin kampuksen jalkapalloliiton jalkapallojoukkue voitti peruskoulun C -ryhmän erinomaiset tulokset. otsikko ”Taiyuan Cityn erinomainen valmentaja”.

”Kaksoisvähennys” -politiikan toteuttamiseksi paremmin, rikastuta kampuksen urheiluelämää ja parantaa koulun yleisurheilujoukkueiden fyysistä kunto- ja urheilutaitoa, tämän lukukauden alusta lähtien koulujoukkue järjestää oppilaita kantamaan Ulko harjoittelu joka iltapäivä.Fyysisen koulutuksen opettajien koulutuksessa kohtalaisen, mielenkiintoisen, monipuolisen ja perusasteen periaatteiden avulla pelaajat voivat osallistua käytäntöön eri tavoin, tarkkailla opettajan esittelyä, löytää omat puutteensa, selvitä parannusuunta, oppi oikea Teknologian toiminta.

Päivittäisessä koulutuksessa koulun yleisurheilujoukkue osoittaa täysin opettajien ja oppilaiden rohkeuden hyvän taisteluun ja positiivisen.Viime vuosina koulun yleisurheilujoukkue on saavuttanut erinomaiset tulokset kaupungin ala -asteen oppilaiden yleisurheilupeleissä ja piirin yleisurheilussa. .

You May Also Like

More From Author