YouLu -koulutus: Kovan työn, innovaatioiden ja voittamattoman hengellisen ytimen kanssa edistää ammatillisen koulutuksen kehitystä uudella aikakaudella

  ”Kouluttajan hengen” ehdotuksen avulla ihmisten opettajien ammatillinen merkitys uudella aikakaudella on runsaampaa, ja sille on annettu myös yleisempi koulutusoperaatio.Vahvan koulutuksen on oltava ensin vahvaa.Seurauksena on, että ryhmä ahkeroita, omistautuneita ja innovatiivisia joukkueita on tullut tavoite ja vaatimukset kykyjen koulutuksen parantamiseksi ja koulutuksen jatkuvan edistymisen edistämiseksi.

  Tyyppinä koulutuksena, joka on läheisesti yhdistetty taloudelliseen ja sosiaaliseen kehitykseen, ammatillisella koulutuksella on sama kysyntä opettajien rakentamiselle.”Taistelu, innovaatio ja ei koskaan menetä” on YouS -koulutuksen henkinen ydin ammatillisen koulutus- ja koulutuslaitosten yrityskulttuurina. Muista henkilökohtainen seuraa.

  Tee se käytännössä ja opetus

  Kovan työn henki on YouLu -koulutuksen kulmakivi kehittää tasaisesti.YouLu -koulutus on aina noudattanut koulutusoperaatiota käytännöllisillä toimilla, jotka ovat kiinnittäneet huomiota opetuksen laadun ja opiskelijoiden todellisten tarpeiden parantamiseen.Terveys- ja terveydenhuoltohankkeen opettaja Yao esitteli: ”YouLu -koulutus järjestää usein erilaisia ​​koulutuksia ja kilpailuja luennoitsijan opetuskyvyn parantamisesta. Suorita jauhamistoiminnot, tee opetus- ja tutkimusluennoitsijat oppimaan toisiltaan, hyödyntämään toisiaan ; Järjestä opetuskilpailut ja kutsu You -koulutuksen kansalliset opetukset ja tutkimuksen luennoitsijat osallistumaan yhdessä kilpailun kanssa.Olipa kyse opetussuunnitelman tutkimuksesta ja kehittämisestä tai opetusmenetelmien innovaatiosta, YouLu -koulutuksen sisäiset luennoitsijat noudattavat perusteellista todellisuutta, kiinnittävät huomiota käytännön tuloksiin ja jatkavat kokemusta useista koulutuksista ja kilpailuista. ja harjoittele olemusta

  Innovaatio tekniikassa, tiedossa ja palvelussa

  Innovaatioiden henki on luontainen käyttövoima YouLu -koulutuksen kestävälle kehitykselle.Tällä hetkellä ammatillinen koulutusteollisuus on kehittynyt nopeasti.Käytäntöprosessissa YouLU -koulutus käyttää digitaalitekniikkaa, kuten iso data, pilvipalvelu ja tekoäly innovaatioiden avulla, ja pyrkii päivittämään verkkoopetusta tarjoamalla opiskelijoille helpompaa oppimiskokemusta.

  Samaan aikaan YouLu -koulutus ei unohda kiinnittää huomiota teollisuuden kehittämisen uuteen kehitykseen ja uusiin suuntauksiin.Opettaja Zheng uskoo, että sekä palontorjunta että muut kentät päivitetään ja kehitetään jatkuvasti. Luennoitsijoiden on myös ylläpidettävä jatkuvaa oppimisasennetta, sopeutua ja optimoida koulutusohjelmia, jatka Opiskelijat markkinoilla.

  Älä koskaan voita mahdollisuuksia ja haasteita

  Voittamaton henki on tärkeä tuki YouLu -koulutukselle ja sisäisille luennoitsijoille, kun he kohtaavat haasteita ja vaikeuksia.Ammatillisen koulutusteollisuuden haasteet seurasivat, ja YouLu -koulutus näytti innovaatiosta, kehittyneestä ja jatkoi vaikeuksia.Luennoitsijoille he kohtaavat myös erilaisia ​​haasteita opetusuran mukaan. Opettaja BU: n muisti turvallisuusprojektista on järjestetty koulutusleiriin. Luennot korjasivat luottamusta, kohtasivat haasteen ja lopulta suorittivat tehtävän.Lisäksi YouLu -koulutuksen luennoitsijan on ratkaistava opiskelijoiden epäilykset milloin tahansa.Voittamaton henki ohjaa luennoitsijoita rikastuttamaan jatkuvasti tietämystään, keräämään rohkeutta, murtautumaan itsensä läpi ja palvelemaan paremmin harjoittelijoita.

You May Also Like

More From Author