Ymmärrä koulutus 丨 Opetuksesta tulee sivuraja, opettajista tulee "serkkuja", missä on vaikeus vähentää ala- ja keskiasteen taakkaa

Opetusministeriöltä oppi 24. huhtikuuta kasvavat uutiset, jotka vähentäisivät tehokkaasti koulutuksen johtavan ryhmän sihteeriryhmää, että koulutusryhmän sihteeriryhmä julkaisi tehokkaasti koulutuksen johtavan ryhmän, Erityinen sosiaalisten asioiden korjaaminen sosiaalisten asioiden sääntelemiseksi kampuksella ala -asteen ja keskiasteen opettajien taakka ala- ja keskiasteen taakan taakka.
”Ilmoitus” ehdottaa neljää päätehtävää: Ensinnäkin järjestetään systemaattisesti sosiaaliset asiat päästäkseen kampukselle viime vuosina, laatimaan pääsystandardit ja vahvistamaan ongelmia korjaus.Toinen on perustaa kampuksen hyväksyntäraporttiin saapuva sosiaaliasioiden järjestelmä, hallita tiukasti maakunnan, kunnan ja läänin tason sosiaalisia asioita päästäkseen kampuksen kokonaismäärään, perustaa valkoinen luettelo ja ilmoittaa siitä yhteiskunnalle.Kolmanneksi, erityinen sosiaalisten asioiden suunnitelma kampukselle voidaan tarkistaa, ja se voidaan integroida työn todellisen työn mukaan toiminnan laajuuden ja keston tiukasti kampuksen laadun parantamiseksi.Neljäs on normalisoida ja säännellä sosiaalisia asioita työskentelemään kampuksella seurannan, todentamisen ja raportoinnin avulla.
”Ilmoitus” korostaa, että toimintojen ja työn korjaaminen, jotka eivät liity koulutukseen ja opetukseen, tulevat kampukselle tahdon mukaan, ja merkkien saavuttamisen ja kevyen saavuttamisen muodollisuus johtaa sosiaalisten asioiden prosessiin kampukselle.
Aikaisemmin nousevat uutiset julkaisivat pitkän raportin ”ala -asteen ja keskiasteen opettajat, jotka asuvat” sosiaalisen mielikuvituksen ulkopuolella ”, joka kertoo nykyisille opettamattomille tehtäville, kuten lomakkeiden täyttämisen, korttien lävistys, merkkien jättäminen ja aktiviteetit. Tule” varateollisuus ”Hampaus.
Haastatellun opettajat nauroivat ”serkkun” – loputtoman vanhempien puhelimesta, epätäydellisestä muodosta ja loputtomasta työstä.”Kuinka voimme” vapauttaa ”opettajalta? Kenen ei pitäisi opettaa? Kuinka voimme kohtuudella jakaa henkilöstöresursseja? Onko näille tehtäville arvoa, onko se välttämätöntä? Mikä on koulutuksen ydin?”
Viime vuoden syyskuussa ”Opettajien koulutustutkimus” julkaisi tutkimuksen opettajien Burids -politiikan tehokkaasta tehokkuudesta ”opettajien taakan tehokkuuden ja vaikeuksien tutkimiseksi ala -asteen kouluissa. , ja opettajien ammatilliset ominaisuudet on ylläpidettävä edelleen, ja Shen Xunin vaikeuksien ei -opettamattomasta taakasta suoritetaan erityisiä suorakuljetuksia.
Mikä on taakan vähentäminen?
Jo 15. joulukuuta 2019 Kiinan kommunistisen puolueen keskuskomitean yleinen toimisto ja valtionneuvoston yleinen virasto antoivat myös ”useita mielipiteitä ala -asteen ja keskiasteen opettajien taakan vähentämisestä edelleen luodakseen edelleen Hyvä ympäristö koulutukselle ja opettamiselle ”, korostaen, että on välttämätöntä vähentää ala -asteen ja keskiasteen opettajien, rauhoittamista ja mielenrauhaa sekä mielenrauhaa, mielenrauhaa, mielenrauhaa, mielenrauhaa, rauhaa, rauhaa, rauhaa, rauhaa, rauhaa, rauhaa, rauhaa, rauha mielen, mielenrauhan, mielenrauhan, mielenrauhan ja mielenrauhan opettajille.
Mitä tehokkuutta on tuotettu yli kolme vuotta taakan vähentämispolitiikan julistamisesta opettajan yksilön näkökulmasta?Poliittisten vaikutusten arvioinnin näkökulmasta ”opettajien Burid -vähentämispolitiikan toteuttamisvaikutustutkimuksen tehokkuutta koskeva tutkimus” tarjoaa ehdotuksia opettajien elinvoiman stimuloimiseksi, koulun tehokasta toimintaa edistämällä ja politiikkojen tehokkuuden arvioimiseksi.
Yllä oleva paperi huomautti, että vastaava taakan vähentämisluettelo on vapautettu ylhäältä alas.Voidaan sanoa, että opettajien taakan sisältö ja tavoitteet ovat selkeät, kehys on selkeä ja toimenpiteet ovat toteutettavissa.Vaikka hallintoosastolla on syvällinen käsitys opettajien taakasta, käytännössä on edelleen täynnä uuden julkisen hallinnon aallon hengitystä, ja tehokkuuden, kilpailun ja suorituskyvyn käsitteisiin liittyvät erilaiset työkerrokset ovat loputtomia. Hallinnon ja vähenemisen syyt ovat monimutkaisia.
Toisaalta opettajien työn taakkaa on jatkettu pitkään, eikä siitä ole päätetty. .Toisaalta politiikan formulaatiosta toteutukseen on monia vaikuttavia tekijöitä, mikä johtaa monimutkaiseen, moni -lautaan, molemminpuolisesti vuorovaikutteiseen suhteeseen opettajan taakan nykyisen toteutuksen toteuttamisessa politiikkaan.
Artikkeli osoittaa, että miesten opettajat ovat taakan vähentämistoimenpiteiden tehokkuuden kuin naisopettajat; 20–30-vuotiaat nuoret opettajat ovat selvin käsitys vertailun arvioinnista, vähentyneistä sosiaaliasioista ja virtaviivaisista raporteista. Ei herkkä; kotitalouksien rekisteröinnin alue on helpompaa muiden maakunnan kaupunkien opettajille, jotka tuntevat työmuutoksen ennen taakan vähentämispolitiikan toteuttamista ja sen jälkeen.Kaiken kaikkiaan ei -luokan opettajien opettajat, kolmannen ja alla ja ala -asteen koulujen opettajat ovat tunnustaneet enemmän rasituspolitiikan vaikutuksen.
Vaikka taakan vähentämispolitiikka toteutetaan tiukasti, tietyn opettajaryhmän on silti vaikea purkaa taakkaa.Esimerkiksi sukupuoltenulottuvuuksien kannalta on tarpeen kiinnittää huomiota naisopettajien tarpeettoman taakan vähentämiseen.Iän suhteen, etenkin opettajien 41-50, optimoida keski-ikäisten opettajien työtehtävien osuus edelleen.Kotitalouksien rekisteröinnin kannalta paikalliset opettajat ovat osallistuneet enemmän kuin opetusasioissa. Tämä voi aiheuttaa ryhmän tuntemus paikallisesta koulutuksesta. tämän ryhmän taakka.Verrattuna ei -luokan opettajaan on vaikea lievittää tätä ilmiötä verrattuna luokka -opettajaan.
Yllä olevat tutkimukset huomauttivat, että paikallisen keski -ikäisen naisluokan pääopettaja, jolla on tietyn opetuksen taso koulusta, joka tarkoittaa myös syvävesivyöhykettä, joka tarjoaa edelleen yksityiskohtaisia ​​ideoita ja seuraavan askeleen painopistettä opettajien tiimien korkealaatuiseen kehitykseen kielteisen politiikan vähentämiseksi.
Missä on taakan vaikeus?
Edellä esitetyssä tutkimuksessa edellä esitetyssä opettajan taakan taakan toteuttamisessa esitetyn syvyyden tutkimuksen avulla taakan vähentämispolitiikan edistäminen on antaa opettajille mahdollisuuden opettaa mielenrauhaa ja vähentää ei -tarpeetonta työtä.
Käytännöllisessä skenaariossa kiinnostuksen kohteiden tarkoitusta taakan vähentämiseksi on kuitenkin vaikea ylläpitää samaa tarkoitusta, ja muilla ryhmillä kuin poliittisilla esineillä on joskus estetty rooli.Esimerkiksi paikalliset koulutuksen hallintoosastot, koulut ja vanhemmat voivat välttää liian paljon vastuita ja tehtäviä omista eduistaan ​​opettajille ja jättää valikoivasti huomiotta opettajien taakan vähentämisen tarpeet, mikä johtaa yleiseen ekosysteemiin, jota on vaikea ruoppaa nykyisessä Opettajan työtaakka.Erityisesti koulun toimintojen laajentamisen ja opettajien tehtävien laajentamisen on hyväksyttävä vastuu ja valvonta monista osapuolista.
Tätä varten tutkijat uskovat, että opettajien ekologian optimoimiseksi ja tarpeettomien työrasiteiden vähentämiseksi on välttämätöntä ylläpitää opettajien ammatillisia ominaisuuksia.Toisaalta meidän on kunnioitettava opettajien opetuksen ja koulutuksen vastuuta, vältettävä opettajien työn ääretön laajennus, minimoitava korkean intensiteetin transaktiotyö ja työläs hallintotyö ja varmistettava, että opettajien aika ja energia maksimoivat opetustyössä. OlemusToisaalta meidän on kunnioitettava opettajien merkitystä ja arvoa avainkoulutuksena, otettava huomioon täysin opettajien mielipiteet politiikan muotoilun ja täytäntöönpanon prosessissa, parantavat hallituksen, koulujen, koulujen, koulujen, koulujen, koulujen, koulujen ja ilmaisumekanismien mielipiteitä ja opettajat ja muuttavat koulutusekosysteemijärjestön tasapainoisia etuja.
Tutkijat havaitsivat myös tutkimuksessa, että vaikka opettajan taakan vähentäminen on alkanut saavuttaa tuloksia, asioissa on edelleen paljon parannustilaa, kuten arvioinnin tarkistamisen ja tutkimuksen sekä arvioinnin ja digitalisaation täyttämisen yksinkertaistaminen.Nämä arvioinnit ovat usein tiiviisti tarpeetonta asiaa, ja ne ovat piilotettuja ja sisäkkäisiä, joten sitä on vaikea havaita ja poistaa.
Tutkijat uskovat, että työrasituksen poistamiseksi näistä näkökohdista alueen asiaankuuluvien osastojen on dynaamisesti hallita erityyppisiä arviointia ja tarkastuksia määrän ja menetelmien suhteen.Toisaalta eri tarkastusten ja asiakirjojen kokonaismäärän hallitseminen ja tosiasiallisen valvonnan, arvioinnin ja muiden toimintojen suorittaminen todellisen tilanteen mukaisesti.Toisaalta kaikkien osastojen tulisi kiinnittää huomiota yhteistyöhön ja koordinointiin tarkastustyössä. Koulun henkilöstöresurssit henkilöresursseihin jätettä materiaaliresursseilla.Työprosessin yksinkertaistamisessa meidän on kiinnitettävä huomiota valvontatyön tehokkuuteen. Koulutuksen valvontalaitosten tulisi sisältää opettajien taakan vähentäminen ala- ja keskiasteen koulutusten valvontavalvonnan sisällössä, parantaa opettajien kannustin- ja rajoitusmekanismia ”Rasituskäytäntöjä ja yhdistä säännöllinen valvonta pitkän aikavälin valvontaan. Koulut, joilla on huono toteutus ja riittämätön toteutus, voivat tarvittaessa luoda kolmannen osapuolen seuranta- ja ilmoitusjärjestelmän koulun” vaihtoehtoisen toteutuksen ”välttämiseksi koulun vähentämispolitiikasta.
Yllä olevassa artikkelissa todetaan lopulta, että meidän on kiinnitettävä huomiota tiettyihin opettajaryhmiin, joita ei voida vähentää taakkaan, ja parannettava eriytettyjä työresurssien tukitoimenpiteitä.Koulutasolla meidän on edelleen annettava eriytettyjä tukistrategioita tietylle opettajaryhmälle. Opettajien monitehtävien rinnakkaisprosessointikyky ja muut strategiat, opettajien työn painostuksen vähentämiseksi ja opettajien auttaminen keskittymään ihmisten opettamisen ja kouluttamisen perustavoitteeseen.
Uutentoimittaja Wu Yi
(Tämä artikkeli on peräisin nousevista uutisista, lataa ”Surging News” -sovellus saadaksesi lisätietoja)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author