Kaupungin puolueen kurinpidollinen opiskelu- ja lukuluokka pidettiin

Pieni uutisasiakas 24. huhtikuuta (YMG All -media -toimittaja) 24. huhtikuuta kaupungin puolueen oppimisen ja koulutuksen ja lukemisen luokka pidettiin Yantai Municipal -komitean puoluekomiteassa (Addement of Addement of Addement). Täytä kattava päätöksenteon käyttöönotto ja maakunnan puoluekomitean työvaatimukset, tutkitaan huolellisesti äskettäin tarkistettuja ”Kiinan kommunistisen puolueen kurinpitotoimenpiteitä” ja edistävät kaupungin kurinalaisuuden oppimista ja koulutusta kaupungissa .Tang, varaministeri ja sihteeri -Provincial -valvontakomitean varapuheenjohtajan provinssikomission pääjohtaja, teki erityisneuvontaa.Jiang Cheng, maakunnan puoluekomitean pysyvän komitean jäsen ja kunnallispuolueen komitean sihteeri Zhu Xiuxiang, kunnan kansankongressin pysyvän komitean johtaja, CPPCC: n puheenjohtaja Yu Yongxin Kunnallispuolueen komitea ja poliittisen ja oikeudellisen komitean sihteeri sekä kunnanjohtoryhmän jäsenet.Gao Jianguang, kunnallispuolueen komitean jäsen, organisaatioministeriö ja United Front -ministeri.

Tang käytti ”Kiinan kommunistisen puolueen kurinpidollisia toimia”, jotka tutkivat Kiinan äskettäin tarkistettua kommunistista puoluetta. , ja ”asetusten” tutkiessa ja täytäntöönpanossa ja toteuttamisessa, perusteellisessa selityksessä ja järjestelmäneuvonnassa.

Gao Jianguang korosti, että on tarpeen suorittaa korkealaatuisia puolueen kurinpidollista oppimista ja koulutusta, noudattaa jokapäiväistä elämää, ymmärtää tavanomaista, laskua normaalissa ja saavuttaa tehokkaasti kurinalaisuutta, tietoa, mingin kurinalaisuutta ja kurinalaisuutta.On välttämätöntä keskittyä keskeiseen tieteeseen ja yhdistää tiiviisti ”alkuperäinen tekstin oppiminen, varoituskoulutus, tulkintakoulutus” syvän ymmärryksen ja mielen saavuttamiseksi.Jos haluat oppia kysymyksillä, pyydä itseäsi asettamista, tarkista ”määräykset” yksi kerrallaan ja tee aloite taonon ja kasteen hyväksymiseksi.Vaatimus ja käytännöllinen oppiminen, työskentele ahkerasti keskittyäkseen tehokkuuteen ja parantamaan laatua, tekevät todella puolueen kurinalaisuuden oppimisesta kurinpitotietoisuuden parantamiseksi ja puolueen hengen parantamiseksi.Kompakti vastuun, puoluekomiteoiden (puolueen ryhmät) kaikilla tasoilla on oltava päävastuu. Tärkeimpien vastuullisten tovereiden on kannettava ensimmäisen vastuullisen henkilön vastuu ja edistettävä puolueiden oppimisen ja koulutuksen todellisia tuloksia.

Lukemisluokan aikana harjoittelijat kuuntelivat neuvontaraporttia, henkilökohtaista itseopiskelua, keskitettyä oppimista ja muita tapoja tutkia ja ymmärtää perusteellisesti ylimmän johdon pääsihteerin tärkeitä ohjeita. sammutus.

You May Also Like

More From Author