Hangzhou edistää koulutuksen kehitystä, ja 70 uuden koulun odotetaan saavan päätökseen etukäteen uuden tutkinnon tervetulleeksi 60 000 asteeseen

2 min read

Yhteenveto:

[Hangzhou edistää koulutuksen kehitystä, 70 uuden koulun odotetaan saavan päätökseen etukäteen 60 000 uuden asteen tervetulleeksi] Koulutustason parantamiseksi Hangzhoun kunnan hallitus tekee uusista kouluista tärkeinä toimeentuloina viidennen peräkkäisen vuoden ajan. Vuosi lisätään 70 perus- ja keskiasteen koulua ja lastentarhaa.Asiaankuuluva uusi kampus on ratkaistu, ja sen odotetaan valmistuvan varhain vastaamaan akateemisen iän tarpeiden kasvattamista.Lisäksi Hangzhou kiinnittää huomiota myös arvostettujen koulujen resurssien ja korkealaatuisten lukioiden tasapainoiseen asetteluun, mikä osoittaa koulutuksen ensisijaisen kehityksen käsitteen.

teksti:

Hangzhou edistää aktiivisesti koulutusinfrastruktuurin kehittämistä.Kuten tavallista, Hangzhou Education Bureau sisälsi tämän suunnitelman kunnanhallituksen kansan toimeentuloprojektiin, joka on myös viides peräkkäinen vuosi Hangzhou, joka ottaa uusia kouluja avainkysymyksenä.Tällä hetkellä useiden uusien kampusprojektien eteneminen on edistynyt sujuvasti, ja päärakenteen rakentaminen on valmis.

Uuden koulun sijainti pitää alueita, joilla on korkea väestö ja suurempi osa nuoria perheitä, kuten Canal New Town Gongshu -alueella ja Qianjiang Century Cityssä Xiaoshanin alueella.Näissä paikoissa on monia uusia taloja. ”Neljän synkronoinnin” periaatteen mukaisesti, toisin sanoen suunnitella samanaikaisesti, samanaikaisesti rakennus, synkroninen hyväksyntä ja synkroninen toimitus varmistaakseen, että uusien asuinyhteisöjen lapset voidaan päästä lähimpään kouluun.Tämän vuoden uusi suunnittelu keskittyy pääasiassa ala- ja keskiasteen kouluihin, mikä heijastaa lastentarhan oppilaiden alkamista, jotka ovat alkaneet siirtyä korkeakoulun segmentteihin.

Hangzhou Education Bureau on pyrkinyt parantamaan koulutustasoa. Varmista opiskelijoiden kokemus korkealaatuisesta koulutuksesta.Samanaikaisesti lukion koulutuksen alalla on myös muotoiltu pitkäaikainen suunnittelu, ja kaupunkiyhteistyön avulla perustetaan korkealaatuisia lukioita lukion koulutusresurssien tasapainoisen jakamisen saavuttamiseksi.

Toimittajan kommentti:

You May Also Like

More From Author