"Honghe kolme pistettä" ilmestyi 83. sisustusnäyttelyssä tutkimaan tieteellisen koulutuksen tulevaa tilaa

2 min read

Wudun liitto, sinut seuraa ”ChongQing”!Näyttelyssä on yli 1 300 yritystä, jotka osoittavat eri osioiden ja kohtausten tuotteet ja palvelut kaikissa osissa.Koulutustiedot Informatization Enterprise Honghe -teknologia ja sen koko tuotteet rakentavat AI -älykkyyden maailmankaikkeuden. Niiden joukossa ”Honghe kolme -kohtaa” -tapahtuman jälkeen, kun koulupalveluratkaisu ovat näkyviä, keskittyen tieteellisen koulutuksen teemaan ja syventävä Koe vierailijoiden houkutteleminen pysähtymään ja syvyyteen.

Tieteellinen hedelmällinen maaperä kokee kasvua

”Honghe kolme pistettä” vastasi tieteellisen plus -lain kutsuun ”kaksoisvähennyksessä”, juurtuneet korkeaan yrityksen maaperään ja viljelivät tieteellisen koulutuksen tuloksia.Syventävän luonnontieteiden koulutuksen luokan jälkeisessä tilassa ”Dr. Le” -brändin IP -kuvan johtamat suuret tieteelliset käsitteet ovat syvällisessä näytöllä tieteellisen opetussuunnitelman kautta, ”pienten materiaalien ja suurten tieteiden” kokeellisista tuloksista ” Teoreettinen+harjoittelu AI -ohjelmointirobotti ja muu sisältö, joka inspiroi opiskelijoita tutkimaan halua sytyttää tieteellisen oppimisen innostuksen.

Kampuksen matkan säestys ja säestys

Harjoittele ”tiede- ja tekniikkaa, joka antaa tiede koulutusta”, jotta tiede voi todella päästä lapseen päivittäin.Asennusnäyttelyn aikana ”Honghe kolme pistettä” järjesti huolellisesti ”Dr. Music · Campus Tour” -toiminnan ja otti ”Dr. Music Science -kurssin” ensimmäiseen erään kansallisen ja keskiasteen koulutuksen koulutuksen demonstraatiokoulujen.Täydellisen kokemuksen luokan kautta tohtori Le on tullut hyvä kumppani, joka on ollut suosittu lasten keskuudessa.

Vertaiskoulutus

Tunnistus johtui toiminnasta.”Honghe kolme pistettä” seurasi politiikan vauhtia ja tieteelliseen koulutukseen keskittymisen teemaa koulutusmedian huomion ja saatavuuden saamiseksi, mikä selvensi edelleen tieteellisen koulutuksen syvän viljelyn merkitystä ja välttämättömyyttä.Käyttäjäkeskeinen ja vilpitön palveleva ”Fire Companion”.

Jatkuvan teknologisen innovaation ja käytännön etsinnän avulla tieteellinen laatu on integroitu syvemmin koulutusprosessiin.Jatkossa ”kolmen pisteen seuralainen” jatkaa koulutuksen ja tekniikan syvän integraation edistämistä, auttaa koulutuksen oikeudenmukaisuutta, personointia ja korkealaatuista kehitystä ja luo paremman tulevaisuuden tulevaisuuden opettajille ja opiskelijoille!

【mainostaa】

You May Also Like

More From Author