Yongke Education on onnistuneesti järjestänyt maisterin Elite Education Festival -tapahtumaa, ja kuusi suurta MBA -yliopistoa auttavat ehdokkaita auttamaan ehdokkaita

2 min read

Äskettäin Yongke Educationin ja Xingui International Education -yrityksen järjestämä MBA Elite Master’s Education Festival päättyi onnistuneesti.MBA -eliitin maisterin koulutusfestivaali tuo yhteen Tongjin yliopiston, Nankai -yliopiston, Lanzhoun yliopiston, Shanghain yliopiston ja Huazhongin normaalin yliopiston Tongji -yliopiston, Nankai -yliopiston ja yliopistojen yliopistoa ja yliopistoa.

Kolmen viimeisen vuosikymmenen aikana kotimaani liiketoimintakoulutus on saavuttanut Leapfrog -kehityksen 0–1. Tällä hetkellä on perustettu lähes 300 MBA -koulutuskoulutusta.Talouden nopean kehityksen myötä yritysten toiminta ja hallinta kohtaavat yhä monimutkaisempaa ympäristöä ja enemmän muutoksia. yhä enemmän se on välttämätöntä.Yongke Education on aina kiinnittänyt huomiota sosiaalisten kykyjen tarpeisiin. Ammatilliset ihanteet ja kuuluisat koulun unelmat. Tämä on myös Yongken koulutuksen tehtävä, joka on aina noudattanut: tee ihanteellisista ihmisistä erinomaisempia.

Tällä kertaa kutsutut korkeakoulut ja yliopistot ovat Kiinan johtavia korkeakouluja ja yliopistoja, jotka suorittavat MBA -koulutusta, mutta kuuluisan maiden koulun MBA ei ole helppo tehtävä. Valmistelujen haastattelemiseksi, materiaalimateriaalien valmistelujen kasvattamiseksi ehdokkaiden on laadittava yksityishenkilöille hienostunut yhteenvetosuunnitelma, parannettava englanninkielisen kuuntelun, puhumisen, lukemisen, lukemisen ja kattavan kykyjen kattavia kykyjä ja tehdä erityisiä parannuksia instituutioiden ammatilliseen suuntaan.Yongke Education tarjoaa ehdokkaille myös hienon suunnittelun ja maiden suosituksen koko prosessille auttaakseen opiskelijoita tutkimaan yhden pysäköinnin.

Tässä jakamisessa opettajat ovat myös todenneet, että etuuskohtelut haastattelut on avattu etukäteen, ja MBA -valmistelu tentteihin on myös kultainen kultakausi. Kirjallinen testi mielessä. ovat kuin pilviä.Elävästi lähetystoiminnan aikana opetussuunnitelma- ja mentorit, opettajat ja mentorit, että kaikki, jotka ovat usein vuorovaikutuksessa kommenttialueella, korkeakoulujen ja opettajien opettajat auttoivat kärsivällisesti yli 10 000 opiskelijaa saamaan testausohjeet. Kiinnitä huomiota ehdokkaisiin.

You May Also Like

More From Author