Li Yanmei: Urheilun koulutuksen integraatio edistää monitieteistä urheilukoulutusta

2 min read

Opettaja Li Yanmei oli alun perin Yuanxuanin peruskoulun opettaja Huadun alueella, Guangzhou City. Todellinen koulutustilanne, tiilien lisääminen vanding Educationin korkean laatukehitykseen.

Li Yanmei antaa opiskelijoille fyysisen koulutuksen luokan.

Siyuanin kokeellisen koulun leikkikentällä on ainutlaatuinen urheiluluokka Pingding Countyssa.Luokkahuoneessa herra Li Yanmein opetussisältö kiinalaisesta kurinalaisuudesta ”lensi Luding Bridgeen” parantaakseen opiskelijoiden kiinnostusta sisällyttämällä urheilupelien opetusmenetelmää ”fyysisen koulutuksen ja integraation” saavuttamiseksi.”Ketterä ympyrä on käyttää ketterää. Tänään oppitunti tiedän, että United ja yhteistyö luokkatovereideni kanssa voivat päästä loppuun.” Pidän opettajasta Li paljon, koska hän on luokassa, kun hän on luokassa. Let’s’s’s on Opi paljon pelaamisen aikana. ”Opiskelijat sanoivat.

Elokuussa 2023, kun saapuin ensin Pingding Siyuanin kokeelliseen kouluun, Li Yanmei havaitsi, että täällä ei ollut paljon lasten urheiluluokkahuoneita. Koulu uuden aiheen suorittamiseksi, toisin sanoen ristikkäinen aihe, jolla on teemapohjainen monitieteinen aihe, joka sisältää urheilunopetuksen, jonka avulla lapset voivat syventää peliä urheilupelien ymmärtämisen avulla.

Ohjaa opiskelijoiden liikunnan oppitunteja.

Ohjaa opiskelijoiden liikunnan oppitunteja.

Paitsi, että ennen Li Yanmein saapumista koulun ala -aste ja lukion lukion pelit toteutettiin yhdessä, mikä johti harvoihin projekteihin ala -asteen koulussa ja matala osallistuminen.Tämän tilanteen ymmärtämisen jälkeen Li Yanmei ilmaisi itsenäisesti ala -asteen urheilukokouksen lisäämällä paljon kollektiivisia urheilulajeja, jotka hyödyttävät fyysistä ja mielenterveyttä sairastaville lapsille, jotta jokainen opiskelija voi osallistua siihen, asettaen ”auringonpaisteurheilun” aallon.

Pingding Countyn Siyuanin kokeellisen koulun kirjakaupassa Li Yanmei oli yhteydessä Yang Xiaofenin kanssa, koulun neljännen vuoden luokan opettajan, joka opastaa häntä paremmin ohjaamaan luokkatovereitaan harjoittaakseen hyppäämistä ja valmistautumista kilpailuun.Li Yanmein saapuminen toi auringonpaistetta ja onnellisuutta Pingding Countyn Siyuanin kokeelliseen kouluun.”Kun opettaja Li totesi, että suurten luokan harjoituksemme piti olla täydellisiä, hän vapaaehtoisesti otti vastuun isojen luokkaharjoittelujen järjestelystä. Päivän jälkeen koulun suuren luokan aktiviteetit olivat täydellisempiä ja erottuvampia. Samanaikaisesti herra Li kiinnitti myös merkitystä liikunnan viiden koulutuksen ja opiskelijoiden kattavan koulutuksen integroinnissa.

Järjestä koulunopettajat johtamaan opetusseminaareja.

Järjestä koulunopettajat johtamaan opetusseminaareja.

Nykyään monitieteisten tieteenalojen teemaopetuksen menetelmästä on tullut fyysisen koulutuksen opetuksen ominaispiirteitä. County Sports Belnbone -opettajien PI Min ja Wu Xiaodanin kanssa. Aihe ANSHUNIN Nykyisen liikunnan opetuksen nykyisen aseman analysoinnilla on ollut monitieteinen teeman opetussuunnittelu, ja se on julistettu kunnallisesta tason aiheesta Maaliskuu.

You May Also Like

More From Author