Työntekijöiden terveysasemat ovat enemmän hyviä

Alkuperäinen otsikko: Työntekijöiden terveysasemat ovat enemmän hyviä
”Tällainen ilmainen diagnoosi ja hoito, joitain pieniä ongelmia voidaan kuulla täällä pienillä ongelmilla.””Lukuun ottamatta muuta työtä, ei ole aikaa mennä sairaalaan lääketieteellistä tutkimusta varten. Päivänä, Kolminaisuuden kaivoksen Lifeline -salin terveysasemalla, ilmaisiin klinikan toimintaan osallistuvat työntekijät ovatkiitti sairaalan henkilökuntaa. (17. huhtikuuta ”Henanin työntekijät päivittäin”)
Terveys on elämän suurin vauraus.Työntekijöiden terveystarkastuksen suorittaminen ei vain estä sairauksien esiintymistä, parantaa työntekijöiden tehokkuutta ja tuottavuutta, vaan myös parantaa työntekijöiden terveystietoisuutta ja terveydenhuollon kykyjä ja vähentää yrityksen terveys- ja turvallisuusriskiä.Monet työntekijät ajattelevat menevänsä sairaalaan lääketieteellisiä tutkimuksia ja työvoiman tarkistuksia tai he ovat liian kiireisiä työssä ja heillä ei ole aikaa suorittaa fyysisiä tutkimuksia.He jättävät usein huomiotta terveyskokeet.
Crane -hiilitrilogia kutsuu lääkäreitä perustamaan terveysaseman työntekijöiden kaappirakennukseen tarjoamaan työntekijöille nolla- ja yksi -oven oven -oven palvelu, jotta terveystarkastukset tekevät kätevästä ja tehokkaasta. Se on hyvinKäyttäjäystävällinen mitta. Yhtäältä se tuo mukavuuden työntekijän fyysiseen tutkimukseen, joka eliminoi matkan katkeruuden sairaalaan ja sieltä, mikä ei vain säästä aikaa ja energiaa, vaan myös säästää lääketieteellisten tutkimusten kustannuksia.Toisaalta se välttää myös ristiriitaisuudet ja ristiriidat työntekijöiden työhön ja fyysisten tutkimusten välillä, jotka eivät vain takaa heidän terveystasonsa tason, eivätkä viivytä yritysten tuotantoa.
Kirjailija uskoo, että terveysasema sijaitsee työntekijöiden vieressä ja avasi ”vihreän kanavan” työntekijän fyysiselle tutkimukselle. Etsitkö eteenpäin tälle terveysasemalle. (Liu Yuhan)
Lähde: Työvoima ei -report
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author