Lu Xin: Anna digitaalisen viisauden tekniikan täydentää täysin ammatillista koulutusta

3 min read
Changjiang Daily Da Wuhan -asiakas 24. huhtikuuta uutiset ”Sisäisen gongin harjoittaminen” voi viljellä käsityöläisiä kykyjä, jotka ovat kehittäneet uusia tuottavia voimia. ” Yhdistyksen presidentti Lu Xin selitti uusien laatu- ja korkealaatuisten taitojen kehittämisen tärkeyttä uuden laadun ja korkealaatuisten taitojen kehittämisessä.
Kiinan ammatillisen ja teknisen koulutuksen yhdistyksen presidentti Lu Xin teki raportin.Shi Wei, Jangtse -joen päivittäin toimittaja
Lu Xin kertoi, että Kiinan korkea -asteen koulutusjärjestelmä on jaettu kahteen luokkaan: tavallinen korkeakoulu ja ammatillinen korkeakoulu, ja se on myös jaettu kolmeen luokkaan: tutkimusyliopistoihin, sovelletut yliopistot sekä tekniset ja ammattitaitoiset yliopistot.Tutkimusyliopistot osallistuvat pääasiassa läpimurtoon 0-1, ja sovelletut yliopistot muuttavat teknisiä tuloksia välillä 1 -N, kun taas tekniset ja taito -yliopistot on tehtävä N -äärettömänä ja viljeltävä enemmän korkealaatuisia teknisiä kykyjä. tarjoaa taitotukea.”Tieteellinen ja teknologinen innovaatio on uuden tuottavuuden kehittämisen keskeinen osa. Tuloksia on sovellettava tietyille teollisuudenaloille ja teollisuusketjuille ajoissa, mikä riippuu myös korkeammasta ammatillisesta koulutuksesta.”
Lu Xin uskoo, että teollisuudenalat, kuten raketit ja muu ilmailu, ovat vähitellen vuorovaikutuksessa digitalisaation kanssa, ja ammatillisten korkeakoulujen, mukaan lukien korkeammat ammatilliset korkeakoulut, on toteutettava ”laitteisto” ammatillisessa koulutuksessa, nimittäin kultaiset pääaineet, kultakurssit, kultaopettajat, kultaiset oppikirjat , ja kultaiset tukikohdat.Viljele käsityöläisten kykyjä ”laitteistojen” avulla ja telakointi uusien laadukkaiden tuottavien voimien, kuten ilmailualan tekniikan, tekoälyn, isojen tietojen, uuden energian jne.,
Lu Xin kertoi, että ammatillista opetussuunnitelmaa, oppikirjoja, opettajia ja ammatillisen koulutuksen perustaa digitaalitekniikan kanssa tulisi käyttää uuden tietotekniikan, kuten tekoälyn ja suuren tiedon, syvän integroinnin edistämiseen ammatillisessa koulutuksessa. Koulutusopiskelijat opiskelevat, opettajien opetus, harjoittelukoulutus, koulutuksen hallinto jne.
Lu Xinin todistuksen mukaan perustettiin kansallinen ilmailu- ja korkean edullisen valmistusteollisuuden tuotanto- ja koulutusintegraatioyhteisö, joka koostui 89 jäsenyksiköstä.Wuhanin ammatillinen kuljetus- ja ammatillisen kuljetuskoulun korkeakoulu Peking Zhongke Space Talent Service Co., Ltd. perusti yhdessä Kiinan ilmailu- ja avaruusteollisuuden akatemian Wuhan Zhongken uuden luvun tuotannon ja koulutuksen integrointiin ilmailu- ja avaruusteollisuudessa.
On todettu, että Hubei rakentaa mielenosoituspohjaa ammatilliselle integraatiolle, tuotannon ja koulutuksen integrointiin sekä tieteen ja koulutuksen integrointiin, ja sillä on yli 287 ammatillista koulutusta, jotka tukevat avainteollisuuden kehitystä Hubein maakunnassa.Vuoteen 2025 mennessä Hubei perustuu korkealaatuisiin korkealaatuisiin ammatillisiin korkeakouluihin, joissa on korkea lähtöpisteen suunnittelu ja noin 5 perustutkintoa koskevan ammatillisen korkeakoulun korkean standardin rakentaminen.
(Changjiangin päivittäinen toimittaja Yang Jiafeng Intern Peng Guandi -kirjeenvaihtaja Wang Yunfeng)
【Muokkaa: Zhao Ke】
Lataa lisää mielenkiintoisia tietoja ”Da Wuhan” -asiakkaasta sovellusmarkkinoilta.24 tunnin raportin vihjelinja: 027-59222222.Tämän artikkelin valtuutus kuuluu alkuperäiselle kirjoittajalle.Sähköpostiosoite: [email protected]
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author