Yunnanin erityisopetus ammatillinen koulutusopisto hallitsee Chenggongin piirin hallituksessa erityisopetuksen kehittämistä.

1 min read
Yunnan Net -uutiset (toimittaja Zhao Gang) Yunnan -koulutuksen korkean laatua koskevan kehityksen vaatimusten toteuttamiseksi ja vammaisten sosiaaliturvajärjestelmän ja hoitopalvelujärjestelmän parantamiseksi, 23. huhtikuuta Yunnanin erityisopetuksen ammatillinen korkeakoulu ja kansan Chenggongin piirin hallitus piti poliittisen koulun yhteistyötä.
Yunnanin erityisopetuksen ammatillinen korkeakoulu allekirjoitti sopimuksen Chenggongin piirin hallituksen kanssa
Raporttien mukaan koulu ja maa tekivät yhteistyötä erityisopetuskoulun perustamisen kanssa Chengggongin alueelle, mikä ei ole vain tärkeä saavutus koulu- ja maayhteistyön syventämiselle, vaan myös täyttää aukon Chonggongin alueella ilman erityisopetuskoulua. , Varmista, että erityiset lapset saavat tasa -arvoisen laadun koulutuksen kiinteän perustan luomiseksi.Chenggongin piiri mobilisoi koko alueen resurssit kokonaan, lisää ponnistelujaan politiikan tukemisessa, rahoittaa tukitakuu ja tarjoaa tukea paikallisten erityisopettajien rakentamiselle, ammatillisen taitojen koulutukselle jne. Varmistaakseen, että alueen pienet lapset hyväksyvät Tasa -arvoinen tasa -arvo.
Yunnanin erityisopetuksen ammatillisen korkeakoulun vastaava asiaankuuluva henkilö kertoi, että erityisopetuskoulun allekirjoittaminen osapuolten osapuolten ja osapuolten yhteistyöpiirin välisessä yhteistyössä merkitsi Yunnanin erityisopetuksen ammatillisen korkeakoulun merkittäviä toimia palvelee paikallista taloutta ja yhteiskuntaa, ja se merkitsi myös enemmän kuin Chenggongin piirin koulutuskehitys.Seuraavassa vaiheessa Yunnanin erityisopetuksen ammatillinen korkeakoulu ottaa erityisopetuskoulujen rakentamisen ensisijaisena tavoitteena. Laadukkaat koulut ja luo ominaisia ​​piirteitä.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author