Opetusministeriö hyväksyi Hongkongin kaupunginyliopiston virallisen perustamisen (Dongguan)

2 min read
Kuvateksti: Haastatteluobjektit Hongkongin kaupungin yliopiston (Dongguan) vaikutusten renderoinneille
Hongkongin kaupungin yliopisto (City University) ilmoitti, että opetusministeriö oli lähettänyt kirjeen Guangdongin maakunnan kansalaisten hallitukselle 16. huhtikuuta hyväksyäkseen Hongkongin kaupungin yliopiston (Dongguan) virallisen perustamisen. asema innovaatiokoulutuksessa ja kykyjen viljelyssä.
Hongkongin kaupungin kampuksen hallituksen puheenjohtaja Huang Jiachun kiitti opetusministeriötä, Guangdongin maakunnan koulutusministeriötä ja Dongguanin kunnan kansan hallitusta heidän vahvasta tuestaan ​​kaupungin yliopistolle (Dongguan).Hän sanoi: ”City University (Dongguan) sijaitsee Dongguan Songshan Lake High -tech Industrial Development Zone -alueella (Science City). Se on kattavan kansallisen tiedekeskuksen ensimmäinen startup -alue, jolla on vahva tieteellinen tutkimusilmapiiri; Hub. ”
Hongkongin kaupungin yliopiston presidentti professori Mei Yanchang sanoi, että ”City University (Dongguan) noudattaa koulun koulunkäynnin filosofiaa ja” kahden yliopistojen ominaisuuksien ”periaatteessa se sitoutuu edistämään valaistumista , vuorovaikutus ja innovatiivinen koulutusympäristö ”innovaationa tulevaisuuteen ja luovien kykyjen viljelyyn”.
Vuoden 2020 alussa Dongguanin kunnan kansanhallitus, kaupunginyliopisto ja Dongguanin teknillinen instituutti allekirjoittivat koulusopimuksen yhteistyöhön kaupungin yliopiston (Dongguan) avaamiseksi.Yliopistosivuston valinta Guangdong -Hongkong -Macaon Suur -Bayn alueen kattava kansallinen tiedekeskus käynnisti ensimmäisen kerran Songshan Lake Science City -kaupungin, joka on useita korkean kestäviä innovaatioresursseja, kuten suuret tieteelliset laitteet, Guangdong Laboratory ja johtavat yritykset Tiede ja teknologia.
Raporttien mukaan Chengda (Dongguan) keskittyy tietotekniikan, tekoälyn ja tietotekniikan, korkean electroniikan, biolääketieteen tekniikan, älykkään valmistuksen, edistyneiden materiaalien, uuden energian, rakennustekniikan ja rakennustekniikan ja digitaalitalouden, kouluttamiseen, kouluttamiseen. ja Innovate World -luokan instituutiot.
Xinmin Evening News -toimittaja Zhang Jiongqiang
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author