Heilongjiang Daxing’an Ridge: Luo 33 -sarjaa tuotemerkkitoimintaa matkailun kulutuksen edistämiseksi

  ”Kutsun vilpittömästi vieraita ja ystäviä neljään merelle menemään High Xing’anling -vuorille, uimaan Longjiangissa lohikäärmevuoden aikana ja katson Auroraa napaisuudessa! Kesällä 19 astetta!” Gagdakissa pidettiin Polar Forest Ecological Recreation -kausi ja ”1. toukokuuta kauden aikana kulttuurimatkailutuotteiden edistämisen lehdistötilaisuus.

  On todettu, että vuonna 2024 Daxinganling -alue keskittyy ”globaalin kehityksen ja vauraan vuodenajan” yleiseen turistitavoitteeseen, jatkavat teollisuusasettelun optimointia, rikastuttamista tuotemuotoja, rakentamaan ”Four Seasons Tourism” -brändin ja pyrki rakentamaan Uusi malli globaalista kulttuurimatkailukehityksestä.Teema ”Dragon Tour Longjiang · Polar View Aurora”, se on suunnitellut ”toisen polaarisen metsän ekologisen virkistyskauden”, ”kolmannen polaarisen metsäjää- ja lumikarnevaalin” ja ”polaarikukka kukkivat”, ” Humalassa ’bei jinqiu ”ja niin edelleen. 33 bränditoimintasarja.

  Daxing Aneling käynnistää ”Ten Top Crepples” löytääkseen North Explore -kiertueen ”Ten Top” -kävely Shilin -seikkailu, poron matka -ammunta, erittäin kylmä haaste, roiskeveden roiskeita jne. Ja muut ”kymmenen parhaan pelin”; kuten Xiyu Shenggu, Xing’an Donatta, Longhe Station Sabosun armeijan leiri; ”Top kymmenen ruokaa”; Duxiangin eteerinen öljy ja Matsi Ren.

  Kokouksen puheenjohtajana toimi Daxinganling Earth -komitean propagandaosaston varajohtaja He Guihua.Kokouksessa Daxing’an Lingin kulttuuri- ja matkailutoimiston johtaja Yang Ying vapautti päätarkoituksen.Mohen kunnallispuolueen komitean ja apulaiskaupunginjohtajan pysyvän komitean jäsen Xu Haiwei julkaisi ”Shenzhou Arctic Summer Tourism Line”.Homa County -komitean pysyvän komitean jäsen Lu Ying ja Propaganda -osaston ministeri, julkaisi Huma Countyn kesämatkailuvarojen ja Homa Countyn yhdestoista Kaijiangin teemakulttuurin viikon.

  Daxinganling sijaitsee ”Golden Rooster Crown” -alueella Heilongjiangin maakunnassa ”Joutsen ensin” alueella. ekologinen turvallisuus.Daxing Anelingillä on ainutlaatuisia matkailuvaroja, kuten ”Big Forest, Dwitzing maa, iso jää ja lumi, Dajie -joki ja iso happipalkki”. WHO: n raikasta ilman standardit; kesän keskilämpötila on 19 ° C. Se on virkistävää ja miellyttävää.

  Lehdistötilaisuus ilmoitti 17 sarjan 17 toiminnasta ”toisessa Polar Forest Ecological Care -kaudella” Daxing Anelingin.Näitä ovat 34. arktisen kevyen festivaali, seitsemäs kansallinen metsäpolkupyöräkilpailu, Mohe Extra Marathon, 7. kansallismetsäpolkupyöräkilpailu, Taspa -joki. Lippujen vähentämisen ja poikkeuksen etuuskohteluun.

  Arktisen kevyen festivaalin paikkana Mohe City valmisti turisteille rikkaan kulttuurimatkailun aterian ja käynnisti ”Näytä kauneimman tähtitaivaan taivaan hämärtäneet Auroran” löytääkseen pohjoisen kiertueen, Forest Ecological Recreation Tour -kierroksen rukoilemalla lähteen lähdettä varten. Lähteen lähde kolme itseohjausreittiä, kuten sinä ja muut neljä putiikkilinjaa, G331.”Mohe Story” -kilpailu, Mohe Cityn kolmas ruoanlaittokilpailu, Cuckoo View Week ”National Retkeily Fitness ja Kiinan matkailupäivä” -tapahtuma, ihmisten kansallinen kongressi, Arctic Light Festival ja ”Mass Culture Stage” -sarja -sarja Aktiviteetit, ”Aurora” Night ” -normalisointitoimet, Mohen kolmas ruokafestivaali, sarjan tapahtumia, kuten Kiinan arktinen Morii -maraton ja Mohen alkuperäinen kappalekonsertti.

You May Also Like

More From Author