Guiyangin matkailujärjestyksen kasvuvauhti "1. toukokuuta" -loman ensimmäisenä päivänä maan eturintamassa

3 min read
Toimittaja oppi 1. toukokuuta CTRIP -alustalta,”1. toukokuuta” -loman ensimmäisenä päivänä Guiyangin matkailujärjestyksen kasvu sijoittui toiseksi maakunnan pääkaupunkien joukossa.Hotellin tilaukset kasvoivat 29%vuoden aikana, lähtevät matkailumääräykset kasvoivat 61% -vuodessa, ja pääsymatkailun järjestys kasvoi 81%vuoden aikana. , Shenzhen, Guangzhou ja Kunming.Paikalliset suositut luonnonkaunispaikat ovat Huaxi Yelang Valley, värikäs Guizhou City Polar World World World, Qingyan Ancient Town, Tianhetan Tourist Resort ja Red Plof -teippi (pitkä maaliskuun digitaalitekniikan taidemuseo).
Guizhoun yleinen matkatilaus kasvoi 22%vuoden vuodessa, hotellien tilaukset kasvoivat 21%vuoden vuodessa, lähtevät matkailumääräykset kasvoivat 53%vuoden -vuodessa, ja pääsyki -vuosi.Maakunnan asukkaiden suosittuja kohteita ovat Chongqing, Chengdu, Kunming, Beiha ja Changsha.
CTRIP -tutkimuslaitoksen analyytikko Wang Yalei kertoi, että kiinalaisen matkailualan pääsyn ja poistumisen mukavuuden johdosta maailmaan liittyy tiiviimmin lomien ensimmäisenä päivänä. Suurin osa ensimmäisestä ja toisesta kaupungista on korkeampi kuin kotimaiset matkatilaukset.Samanaikaisesti matkailumarkkinoiden uppoava suuntaus on edelleen syntynyt, ja suurin osa kolmannen ja neljännen tason kaupungeista ja läänin määränpäästömääräyksistä on kasvanut korkeammaksi kuin ensimmäisen ja toisen tason kaupungit.
CTRIP -tilastojen mukaan Peking, Shanghain, Chongqing, Hangzhou, Chengdu, Wuhan, Wuhan, Xi’an, Nanjing, Guangzhou ja Shenzhen ovat kuumin turistikohteet toukokuun loman ensimmäisenä päivänä.Maakunnan pääkaupunkien joukossa Nanchangin, Guiyangin, Xiningin, Fuzhoun, Taiyuanin ja niin edelleen kasvunopeudet.Suosittujen matkailukaupunkien joukossa Jingdezhen, Huangshan, Luoyang, Quanzhou, Yantai, Yangzhou, Weihai ja muut tilaukset ovat korkeammat, kasvuvauhti on yli 90 %.
Pitkän ajanjakson ja toisen tason kaupungit ovat suosittuja matkailua koskevia kohteita.Tässä yhteydessä, tämän vuoden 1. toukokuuta, yleisö välttää yleisön tarpeet ja kaipaukset nichelle.Lisäksi kulttuurimatkailupalvelujen, kuten kuljetusinfrastruktuurin, kuten suuren nopeuden rautatie- ja luonnonkauniiden paikkojen, parantaminen on lisännyt matkailutilauksia pienissä ja keskisuurissa kaupungeissa, jotka ovat korkeammat kuin ensimmäisen tason, uudet ensimmäisen tason kaupungit ja perinteiset kuumat matkailukaupungit .
Turisteille, jotka eivät ole vielä matkustaneet läänin istuimelle menemisen lisäksi, voit myös matkustaa käänteisiin turisteihin suhteellisen vähän turisteja ja pieniä hintavoittoja.Kattava käyttäjähaku, hotellin asuntojännitys, hinnankorotus ja muut mitat, CTRIP suosittelee määränpäätä, jossa May Day sopii käänteiseen matkaan, mukaan lukien Lijiang, Tai’an, Taizhou, Datong, Xiapu, ENSHI, LINGSHUI, WANNING, ZIBO, ZIBO , Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, Zibo, kuten Lanzhou, henkilöstön tiheys on suhteellisen alhainen ja hotellien hinta on noussut.Lentolippujen mittojen näkökulmasta toukokuun päiväloman aikana Xi’an-Haikou, Nanjing-Lijiang, Chengdu-Xishuangbanna, Changsha-Quanzhou, Xiamen-Guilin ja muut reitit olivat niin alhaiset kuin noin 300 yuania, joka sopii ”poimimiseen”. ylös ”.
Toimittaja Dong Rongin kieli/kuva
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author