Selvitä konnotaation sijoittaminen ja koulutusjärjestelmän parantaminen

Sanomalehteemme, Peking, 23. huhtikuuta. Toimittaja Zhao Chenxi 23. huhtikuuta kansallisen puolustuskoulutuslain muutosluonnos toimitettiin 14. kansallisen kansan kongressin pysyvän komitean yhdeksänteen istuntoon.

Kansallinen puolustuskoulutus on perushanke kansallisen puolustuksen ja voimakkaan kansan armeijan yhdistämisen rakentamiseksi, ja se on tehokas tapa edistää isänmaallista henkeä ja parantaa kansallisen puolustuksen tietoisuutta.

Vuonna 2001 julkaistussa kansallisessa puolustuskoulutuslaissa annettiin vahvaa oikeudellista takuuta kansallisen puolustuskoulutuksen popularisoinnin edistämiselle ja paransi kansallisen puolustuskoulutuksen oikeusvaltiota, standardisointia ja tieteellistämistä.Uudella aikakaudella vaaditaan uusia ja korkeampia vaatimuksia kansalliselle puolustuskoulutukselle, ja kansallista puolustuskoulutuslaki on tarkistettava ja parannettava.

Muutettuna 6: 39: n luonnoksesta, joka selvensi kansallisen puolustuskoulutuksen konnotaatiota, selitti kansallisen puolustuskoulutuksen merkitystä ”yleisiin periaatteisiin” ja selitti, että kansallinen puolustuskoulutus on ”maan isänmaallisuuden toteuttaminen kaiken ytimeen Kansalaiset, maan ytimessä.

Tarkistetut luonnokset koulun kansallisen puolustuskoulutusjärjestelmän parantamiseksi ja keskittyminen kansallisen puolustuskoulutusjärjestelmän rakentamiseen, joka yhdistää ja yhdistää toisiaan kaikilla tasoilla.Samaan aikaan sotilaspolitiikan ja järjestelmän uudistuksen yleisen suunnittelun ja lähettämisen mukaan alkuperäisen sotilaslain keskiasteen oppilaiden sotilaskoulutuksen sisältö mukautettiin ”koulun puolustuskoulutuksen” lukuun.

You May Also Like

More From Author