Gansu Education Institute -yrityksen uuden korkeakoulun pääsykokeen arvovaltainen tulkinta ja uudet muutokset

Gansun maakunnan neljäs erä uusien korkeakoulujen pääsykokeen uudistamisen provinsseista saapuu ensimmäiseen korkeakoulun pääsykokeeseen korkeakoulun pääsykokeen kattavan uudistuksen toteuttamisen jälkeen.Mitä eroa on Gansun maakunnan tavallisten yliopistojen pääsytutkimuksen ja pääsytyön välillä vuonna 2024?Vastauksena ehdokkaiden ja vanhempien huomion keskittymiseen äskettäin Gansu Education Examination Institute -asiantuntijat suorittivat arvovaltaisen tulkinnan.

Ensimmäinen on erilaiset testikohteet.Ennen uudistusta vain kaksi kirjallisuuden ja historian ja tieteen ja tekniikan tiedettä sisällytettiin Gansun maakunnan tavallisten korkeakoulujen ja yliopistojen ilmoittautumiskokeisiin, lukuun ottamatta Kiinan, matematiikan ja vieraiden kielten kolmea kurssia, heidän piti opiskella. ja tekniikan ehdokkaat voivat oppia vain 3 fysiikan, kemian ja biologian kurssia.Yliopiston pääsykoe perustuu kirjallisuuteen ja tieteeseen ja tieteisiin.

Uudistuksen jälkeen korkeakoulun pääsykoe järjestää tutkimuksen ilmoittautumisen ”3+1+2” -mallin perusteella. ja historia. Voit valita 2 kurssia ideologisen politiikan, maantieteen, kemian ja biologian neljässä kurssissa.Ehdokkaat voivat päättää oppia 12 yhdistelmästä henkilökohtaisten harrastuksensa, kiinnostuksen kohteiden, erikoisuuksien ja koulun ammatillisten ilmoittautumisvaatimusten ja lukioiden johtamisen olosuhteiden mukaan.Yliopiston pääsykoe perustuu ”3+1+2” -malliin. Tutkimukset sisältävät kolme yhtenäistä korkeakoulun pääsykokeen aiheuttajaa, matematiikkaa ja vieraita kieliä ja suositeltavaa aihetta, joka on valittu kahdessa fysiikan ja historian aiheissa sen lisäksi, että oppi 2 oven uudelleenvalittua aihetta, jotka on valittu 4 aiheeseen.

Toinen on erilaiset saavutukset.Ennen uudistusta ehdokkaiden kokonaispisteet koostuivat neljästä kiinalaisen, matematiikan (kirjallisuus ja historia/tiede ja tekniikka), vieraiden kielten ja kattavien (vapaiden taiteiden kattava/tiedesynteesi) aiheet, joiden pistemäärä on 750 pistettä .Uudistuksen jälkeen ehdokkaiden kokonaispistemäärä koostuu kolmesta yhtenäisestä korkeakoulun pääsykokeesta ja kolmesta valikoivasta koehenkilöstä, joiden pisteet ovat 750 pistettä.Niistä kiinalaisten, matematiikan ja vieraiden kielten alkuperäiset pisteet sisältyvät ehdokkaiden kokonaispistemäärään, ja jokainen pistemäärä on 150 pistettä. Biologia, 4 valinta 2) Hierarkkinen pistemuuntaminen muunnetaan ehdokkaiden kokonaispisteeksi, jokaisella on täydellinen pistemäärä 100 pistettä.Lisäksi vieraiden kielten kuuntelujärjestely ennen uudistusta tehtiin ennen korkeakoulun pääsykokeita. Tuloksia ei sisällytetty ehdokkaiden kokonaispisteisiin, kun ilmoittautumisopistot otettiin vastaan ​​ehdokkaiden kokonaispisteet.

Kolmas on, että vapaaehtoistyön asetukset ovat erilaisia.Ennen uudistusta korkeakoulun pääsykokeen perustaminen on ”laitos” -yksikkö.Uudistuksen jälkeen ”korkeakoulujen ja yliopistojen ammattiryhmä” perustaa korkeakoulututkinnon suorittaneet vapaaehtoiset. Ammatillinen sopeutuminen suoritetaan ammattiryhmässä.

You May Also Like

More From Author