Uudet edut digitaalisen muotoilun koulutuksen kehittämisessä

5 min read
Koulutus on maan ja puolueen suunnitelma.Koulutus on vauras ja koulutus on vahvaa.Kiinan kommunistisen puolueen 20. kansallinen kongressi huomautti, että ”koulutusvoiman rakentamisen kiihdyttäminen” ja ehdotti ”vahvan koulutuksen rakentamisen” yleistä tavoitetta vuoteen 2035 mennessä.Korkeimman johdon pääsihteeri korosti CPC: n keskuskomitean viidennen kollektiivisen tutkimuksen aikana, että ”vahvan maan rakentaminen vahvan maan rakentamiseksi on strateginen edelläkävijä rakentaakseen kattavasti sosialistisen modernin vallan.” Tehokkaat tapoja ”,”, huomautti myös, että ”koulutuksen digitalisointi on tärkeä läpimurto kotimaani uudessa radalla ja uuden koulutuksen kehittämisen edulla Kiinassa”.Digitaalisten digitaaliteknologioiden aikakaudella, jota edustavat esineiden Internet, isotiedot, pilvipalvelut ja tekoäly on tullut ”älykäs moottori”, joka edistää koulutuksen muutosta kotimaassaan. .
Koulutus digitalisointi kiihdyttää yleistymislomakkeiden muodostumista, joka tarjoaa vankan perustan koulutuksen rakentamiselle maan vahvistamiseksi.
”Koulutuksen digitalisoinnin edistäminen ja oppimisyhdistyksen ja suuren elämän oppimisen suuren maan rakentaminen on tärkeä käyttöönotto, jonka on tehnyt Kiinan kommunistisen puolueen 20. kansalliskongressi.Koulutuksen digitalisoinnilla on suuri merkitys oppimisyhteiskunnan ja suuren maan rakentamiselle.Kiinan kommunistisen puolueen 18. kansalliskongressin jälkeen maani informaatio ja digitaalinen kehitys on kehittynyt nopeasti. ja koulutusta ja opetusta Koulutusvoiman rakentaminen.
Tällä hetkellä ensisijaisten ja keskiasteen koulujen (mukaan lukien opetuspisteet) Internet -käyttöaste saavuttaa 100%, ja 99,9%koulun vientileveydestä saavuttaa yli 100 megaa. Kouluissa on multimedia -luokkahuoneet, jotka on rakennettu National Smart Education Public Service -alustan kanssa, verkon kattavuuden integroinnin, multimedia -opetustilan ja online -opetustilan integroinnin, on periaatteessa muodostunut.Big Datan ja tekoälyn edustamat digitaaliteknologiat integroituvat syvästi koko opetus- ja oppimisprosessiin.
Koulutuksen digitalisointi on tasaisesti ja nopeasti edistävä, parantaa jatkuvasti koko ihmisten digitaalista lukutaitoa ja taitoja ja tarjoaa vahvan takuun koulutuksen koulutuksen rakentamiselle.
Tietotekniikan kehittämisen myötä, etenkin keinotekoisen älykkyyden syntymisen ja entistä parani, ihmisten ”digitaalinen selviytyminen” paranee jatkuvasti, digitaalisesta kehityksestä on tullut olennainen lukutaito nykyaikaisille ihmisille, ja siitä tulee jopa perusedellytys edistää Vahva maa.Digitaalitalouden kehityksen ja kypsyyden myötä on tullut ensisijainen tavoite parantaa koko yhteiskunnan digitaalista lukutaitoa ja taitoja ja vahvistaa digitaalitalouden sosiaalista kehitystä kotimaassani.
Modernin yhteiskunnan edellyttämä digitaalinen lukutaito voidaan saada ihmisten erilaisella digitaalisella kokemuksella.Kiinan Internet -verkon kehittämisen tilastollisen raportin mukaan joulukuussa 2023 alkaen netizenien koko maassani saavutti 1,092 miljardia ja Internetin levinneisyysaste oli 77,5%.Ihmiset ovat jatkaneet syventämistä Internetin sääntöjen ja virtuaalimaailman ominaisuuksien ymmärtämisen luomalla käytännöllisen perustan digitaalisen lukutaidon jatkuvalle parantamiselle.
Teini -ikäiset ovat kriittisessä maailmankatsomuksessa, elämää ja arvoja. Digitaalisen lukutaidon kertyminen ja voi käyttää digitaalitekniikkaa kattavan lukutaidonsa kattavaan parantamiseen.
Viime vuosina kotimaani on sitoutunut koulutusresurssien digitaaliseen muutokseen. Kansallisen älykkään koulutuksen julkisen palvelun alustan avulla se on perustanut maailman suurimman koulutuksen ja opetusresurssikirjaston. Digitaaliresurssien toimitusratkaisu kouluille, opettajille ja opiskelijoille ja yhdisti korkean laatuisen ”digitaalisen tukikohdan” vahvan koulutuksen rakentamiseen.Nuorilla opiskelijoilla on mahdollisuus laajentaa oppimistilaa, yhä kätevämpää verkko -oppimiskokemusta, tulla tärkeä osa heidän koulutuselämäänsä ja tärkeä tapa tuntea maailma.Opettajien avulla he parantavat jatkuvasti digitaalista lukutaitoa, tunnistavat todellisen maailman ja virtuaalimaailman välisen suhteen ja käyttävät digitaalimaailmaa heidän oppimisensa ja kasvun helpottamiseksi, muodostavat oman ”digitaalisen viisauden”, kasvaa uusiksi ERA -sosiaalinen pylväs.Samanaikaisesti se sisältää digitaalisen rakennusprosessin kanssa digitaalisen lukutaidon digitaalisen lukutaidon viljelyjärjestelmän integraatiopolun, rakentaa kattava digitaalisen lukutaidon viljelykurssijärjestelmä, joka muodostaa avoimen digitaalisen lukutaidon viljelyekologian ja monimuotoisuuden perustaminen Digitaalinen lukutaidon arviointijärjestelmä.
Opettajien digitaalisen lukutaidon parantaminen on avain opiskelijoiden digitaalisen lukutaidon parantamiseen.Digitaalikaudella opettajan tiimin digitaalinen lukutaito on parannettava kattavasti.Maan monen vuoden koulutuksen ja digitaalisen rakennuskäytännöni on jatkanut ”digitaalisten opettajien” ja “digitaalisten opiskelijoiden” joukkueiden luomista, mikä tarjoaa digitaaliryhmän takaa vahvan koulutusmaan rakentamiselle.Opetusministeriö antoi 30. marraskuuta 2022 ”opettajan digitaalisen lukutaidon” koulutusteollisuuden standardin, selvensi opettajan digitaalisen lukutaidon kehystä, paransi digitaalista standardien koulutusjärjestelmää ja tarjosi suuntaa opetuskyvyn ja digitaalisen lukutaidon kattavan parantamiseksi ja digitaalisen lukutaidon tasolle Opettajien korkean laajuuden opettajien rakentaminen uudella aikakaudella.
Kasvatus digitalisointi auttaa parantamaan koulutuksen ja hallinnan tasoa ja tuo suuria mahdollisuuksia koulutuksen rakentamiselle maan vahvistamiseksi.
Koulutushallintajärjestelmän ja hallintokykyjen nykyaikaistamisen on palveltava koulutuksen laadun kattavaa parantamista ja rakennettava korkealaatuista koulutusjärjestelmää.Digitaalinen koulutus edistää korkealaatuisten resurssien jakamista, tukee henkilökohtaisen opetuksen toteuttamista mittakaavassa ja edistää keskeisen lukutaidon kehittämistä ja tarjoaa tärkeitä mahdollisuuksia koulutuksen laadun parantamiseksi ja vahvan maan rakentamisen nopeuttamiseksi.
Ensinnäkin digitaalitekniikka auttaa saavuttamaan opiskelijoiden henkilökohtaisen kehityksen vaatimukset.Nousevan digitaalitekniikan, kuten virtuaalitodellisuuden, suuren datan, tekoälyn ja tekoälyn, jatkuvan syventämisen myötä koulutuskonsepti on myös siirtynyt ”suuresta standardisoidusta koulutuksesta” ”suuren määritelmän henkilökohtaiseen oppimiseen”, ja se on vähitellen vähitellen muodosti verkon, digitalisoinnin ja digitalisoinnin, henkilökohtaisen ja elinikäisen opetusjärjestelmän.
Toiseksi, koulutuksen digitalisointi edistää korkean laatuisten koulutusresurssien virtausta ajan ja avaruuden ja alueellisen virtauksen kautta ja auttaa ylittämään ”digitaalisen aukon”.Edistää edelleen koulutusresurssien tasapainoa ja jakamista alikehittyneillä alueilla, kuten etämaaseutualueilla, ja siitä tulee tärkeä lähtökohta koulutuksen oikeudenmukaisen kehityksen edistämiselle. kyvyt.
Kolmanneksi, koulutuksen digitalisointi auttaa käyttämään data -ohjausta koulutuksen tieteellisen päätöksenteon saavuttamiseksi.Digitaalinen koulutus on tuottanut valtavia suuria koulutustietoja. Hallitus- ja oppilaitokset voivat käyttää tietoja ymmärtää paremmin koulutusjärjestelmän toimintaa, säätää ajoissa käytäntöjä ja resurssien allokointia varmistaakseen, että kukin opiskelija voi saada yhtäläiset koulutusmahdollisuudet.
Neljänneksi digitalisointi muuttaa koulutusmallia.Digitaalisen tilan kehityksen myötä digitalisointi integroi fyysisen tilan, sosiaalisen tilan ja digitaalisen tilan, rakentaa oppijakeskeisen koulutus- ja opetusmaisema, viljelee ristikkäisiä luokkiin, ristikkäin, monitieteisiä, rajat ylittäviä ja avaruusoppimisyhteisöjä, muodostuminen Tiedot ajavat uuden paradigman ytimenä suuren asteikon opetuksen ytimessä.
Viides digitalisointi edistää tehokkaasti koulutustutkimusta ja innovaatioita.Digitaalitekniikan normaali soveltaminen ja syvä integrointi koulutusalaan on muodostanut sovellusmallit, kuten digitaalinen opetus, älykäs arviointi ja tarkka hallinto. Tarjoaa koulutuksenhallinta- ja tutkijoille käytännöllistä perustaa koulutusilmiöiden ymmärtämiseksi, tiivistä koulutuslakeja, innovatiivisia koulutusmalleja ja menetelmiä.
Tällä hetkellä kotimaani digitaalinen rakennusjärjestelmä ja mekanismi on testattu käytännössä.
(Kirjailija: Ding Lijun -yksikkö on Normaali University Northwestern Normal)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author