Vuonna 2024 julkaistiin ensimmäinen erä kansallisista jatkuvista lääketieteellisistä koulutusprojekteista

Toimittaja sai 8. toukokuuta, että kunnallinen terveys- ja terveyskomissio antoi äskettäin ”ilmoituksen ensimmäisen kansallisten lääketieteellisten koulutushankkeiden ilmoituksesta vuonna 2024” (jäljempänä nimellä ”ilmoituksen”) ja 249 hyväksymää hanketta hyväksyttyjä hankkeita Kaupunki, eri paikkoja eri paikoissa ja eri paikoissa ja eri paikoissa ja eri paikoissa.
Reportteri huomasi, että tulehduksellisen suolistosairauden diagnoosiin osallistuvat hyväksyntäkohteet, itsenäisen verihiutaleplasman (PRP) kliinisen sovelluksen, primaarisen aldosteronin hyperaktisen ja munuaisten valtimoiden sympaattisen hermon ablaation, sydän- ja verisuonikriittisen sairauden diagnoosin ja hoidon sekä leikkauksen levityksen käynnissä oleva Hakija sisältää useita sairaaloita, kuten kunnallisten ihmisten sairaala, ensimmäinen raskaan lääketieteen sairaala ja toinen raskaan lääketieteen sairaala.
”Ilmoitus” ehdottaa, että projekti noudattaa julkisen hyvinvoinnin periaatetta eikä saa perustua voittoon, eikä valmistajalle linkitetty ”alusta” -käyttäytymistä, kuten tuotemerkin mainostamista.Ne, jotka ovat päteviä koulutukseen ja osallistumiseen, voivat saada vastaavat hyvitykset.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author