2024 Zhongwang Education · Peruskoulutus Tiede- ja teknologiainnovaatioiden kykyjen koulutus High -Ed -Foorumista pidetään menestyksekkäästi!

4 min read

Äskettäin Zhongwang -ohjelmisto 2024 Zhongwangin koulutus ”Suunnittelija Casting Smart Leading Future”. -Tiede- ja teknologiainnovaatioiden varantotaitojen viljelypolun syvällinen tutkimus tarjoaa vankkaa tukea koulutuksen, tieteen ja tekniikan sekä kykyjen kolmen suuren voiman rakentamiseksi.

Varapäällikkö Liu Li

Teollisuuden päivityksen yhteydessä uudesta laadun tuottavuudesta on tulossa tärkeä moottori taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen edistämiseksi.Tämä muutos asettaa korkeammat innovaatiokyky, käytännön kyky ja vaatimukset kattavalle lukutaitolle monitieteisestä kattavasta lukutaitosta kyvyistä.

Professori Zhu Zhiling selitti ”Sunac Education” -konseptin pääpuheessa ja korosti, että uuden laadun koulutuksen tulisi kohdata innovaatioongelmia.Hän huomautti erityisesti, että monitieteisen koulutuksen ja suunnittelun ajattelukoulutuksen yhdistelmä oli avainasemassa uusien kykyjen viljelyssä. Yhdistettynä suunnitteluinnovaatio -ohjaimeen on ydin, joka johtaa uusien kykyjen viljelyyn.

Professori Li Shuangshou

Kang Wenxia, ​​opetus- ja tutkija koulutuksen informaatiovalmistajan koulutustutkimuskeskuksessa, ideologisen innovaatiovarannon kykyjen koulutusideoiden perusteellisessa analyysissä ”AI+Engineering” päälinjalla.Hän korosti, että Zhongwangin koulutus liittyy läheisesti uuden opetussuunnitelman vaatimuksiin. Kotimaan itsehallinnon kehittynyt teknologiapohjainen ydin voi tarjota alustoja, työkaluja, kursseja, kursseja opettajien koulutukseen, kilpailuihin ja tutkimukseen. Tieteidenvälisen tiedon syvä integraatio ja käytännöllinen soveltaminen.Peruskoulutusvaiheessa Zhongwang AI+Engineering Education Technology Innovation Talent Training Panorama kattaa neljä tärkeintä ratkaisua keinotekoiseen älykkyyteen, tekniikan koulutukseen, työtaitoihin ja Xinchuangiin, jotka eivät vain tarjoa opiskelijoille rikkaita oppimisresursseja ja käytännön mahdollisuuksia. Innovaatio laboratoriot opastamaan opiskelijoita tekemään aloitteen tutkimaan ja aktiivisesti innovaatioita.

Kang Wenxian opetus ja tutkijat

Tieteellinen kilpailujärjestelmä on erittäin tärkeä kykyjen viljelyyn ja valintaan, ja se on myös tärkeä osa Zhongwangin ohjelmistopalvelun tekniikan koulutusta.Foorumissa keskuskoulutusosaston johtaja Xie Qiong kehitti ensimmäisen kilpailubrändin ”One” -brändin ”One” -brändin ”One” suunnittelua.Hän huomautti, että Zhongwangin kilpailujärjestelmä kulkee yleisten ammatillisten tehtävien yleisen osan läpi ja keskittyy tiiviisti konetekniikan, ilmailu- ja avaruustekniikan ja infrastruktuurin kolmeen suuntaan.Peruskoulutusvaiheessa tapahtuma jaetaan kolmeen luokkaan: kolmen ulottuvuuden suunnittelun luovuus, keinotekoisen älykkyyden simulointi ja tekniikkakäytäntö. Anna opiskelijoiden syventää heidän ymmärrystään teoreettisesta tiedosta henkilökohtaisesti osallistumalla todellisten hankkeiden tutkimukseen ja kehittämiseen ja toteuttamiseen , ja paranna tekniikan käytännön kykyjä Essence

Kansallinen tiede- ja teknologiakoulutus sovelsi demonstraatiokoulua ja tapausten jakamista edustajain korkeakouluista

Foorumin sivustolla oli myös markkinoiden strateginen kumppanin palkintoseremonia, joka tunnusti monia erinomaisia ​​kumppaneita.

Markkina -strateginen kumppanipalkinto

Myöhemmin toimivaltaisen osaston ja ekologisten kumppaneiden, Zhongwang -ohjelmiston varapäällikön Wang Changminin tuella Wang Changmin, Zhongwangin koulutusosaston toimitusjohtaja ja Xinchuang -divisioonan pääjohtaja, liittyivät käsiinsä Liu Guoangin kanssa, A Opiskelijapalvelu- ja laatukeskuksen aiheena Huang NI, Ma Xiaoqiang, sähkökoulutuksen elektronisen audiovisuaalisen kustantamojen presidentti, Yang Zheng, perustajaohjelmiston varapäällikkö, Shengma Youchuangin ja Great VIP: n toimitusjohtaja Liao Jisheng ja Great VIP Danuo Educationin toimitusjohtaja. Perustetaan tekniikan koulutuksen malli ja edistävät tiede- ja teknologiavarauskoulutusmallin innovaatiota.

”AI+Engineering” Education Solution Release

Tämän foorumin onnistunut pitäminen tarjoaa arvokasta kokemusta ja inspiraatiota tekniikan koulutukselle ala- ja keskiasteen kouluissa.

On todettu, että Zhongwang-ohjelmisto on johtava kotimainen all-in-one CAX (CAD/CAE/CAM) ratkaisujen tarjoaja.Ohjelmistotuotteita myydään yli 90 maassa ja alueella ympäri maailmaa, ja aidot käyttäjät ylittävät 1,4 miljoonaa, jota käytetään laajasti koneiden, elektroniikan, autojen, rakentamisen, kuljetuksen, energian ja muun valmistuksen valmistus- ja tekniikan rakentamisen aloilla Teollisuus.

You May Also Like

More From Author