Focus -haastattelu: sisäänpääsymatkailun lämpö

6 min read

CCTV -uutiset(Focus -haastattelu): Tänä aikana kotimaani sisäänkäynnin matkailumarkkinat jatkoivat lämmittämistä.Valtion maahanmuuttohallinnon tiedot 18. huhtikuuta osoittivat, että ensimmäisellä vuosineljänneksellä ulkomaalaisten lukumäärä tuli Kiinaan yli 3 kertaa verrattuna samaan ajanjaksoon 2023, joista turisti oli matkailu, jonka osuus oli yli 30 %.Kiinassa on monia maita, mukaan lukien Yhdysvallat, Saksa, Yhdistynyt kuningaskunta ja muut Euroopan ja Amerikan maat sekä naapurimaiden, kuten Venäjän, Vietnamin, sekä Itä -Aasian ja Kaakkois -Aasian maat, kuten Etelä -Korea, Japani, Malesia.Kiinassa matkustamisen nopean kasvun takana mikä on syy?Millaisia ​​upeita ulkomaisia ​​turisteja kohtaa Kiinassa nyt?

Tänä aikana Pekingin turistikohteissa oli yhä enemmän ulkomaalaisia.Saksalainen turisti Gradus tuli ensimmäistä kertaa Kiinaan, ja he ihailivat Juyong Guanin suuren seinän kauneutta.Eläkkeelle siirtymisen jälkeen Graoues on aina halunnut tulla Kiinaan katsomaan, mutta koska joukko menettelyjä on hankalaa, he eivät ole toimineet.Viime vuoden joulukuussa Kiina aloitti 15 päivän viisumi -VISA -politiikan Saksassa, joten pari järjesti heti matkan.He menivät myös Shanghaissa, Suzhoussa, Chongqingissa, Xi’anissa ja muissa kaupungeissa.

Graou: ”Historia, kulttuuri ja kaupunkiarkkitehtuuri ovat hienoja. Näissä kaupungeissa on edelleen paljon puhtaita katuja, mikä on hienoa. Olemme hyvin yllättyneitä rautatiejärjestelmän laadusta. Se on parempi kuin Saksa. Puhdas ja erittäin nopea ””

On monia ulkomaisia ​​turisteja, jotka matkustavat Kiinaan kätevämmän gradusin takia.Gradio -parin vastaanottamisesta vastaava matkatoimisto tämän vuoden ensimmäisellä vuosineljänneksellä on kasvanut huomattavasti vuosi -vuodessa.

Kiinan nuorisomatkan tuotemerkkien johtaja Xu Xiaolei: ”Tämän vuoden pääsykierros voi heijastaa kahdeksan sanaa, jossa vaaditaan hyvää alkua ja jatkuvaa lämmitystä. Maaliskuussa saimme tosiasiallisesti yli 20 000 ihmistä ja huhtikuussa.”

Kiinan pääsymatkailun lämmitys on yhä korkeampi kuin matkan mukavuus, ja ensisijainen on, että Kiinan viisumin vapaan ”ystävien ympyrä” laajenee jatkuvasti.

Heinäkuussa 2023 Kiina jatkoi 15 päivän viisumin vapaan politiikan Singaporessa ja Bruneissa.Joulukuussa 2023 ja maaliskuussa 2024 Kiina kokeili peräkkäin yksipuolista viisumin vapaita politiikkaa Ranskalle, Saksalle, Italialle, Alankomaille, Espanjalle, Malesialle, Irlannille, Unkarille, Itävallasta, Belgiasta ja Luxemburgista.Kiinan thailand keskinäinen poikkeussopimus tuli virallisesti voimaan 1. maaliskuuta 2024.

Kansallisen maahanmuuttohallinnon tietojen mukaan tämän vuoden ensimmäisellä vuosineljänneksellä annettiin 466 000 viisumin asiakirjaa, joka oli 118,8%vuoden aikana. -vuodessa.

DAI BIN, Kiinan matkailualan tutkimuslaitoksen dekaani ja kulttuuri- ja matkailuministeriön tietokeskuksen johtaja: ”Maahanmuuttomatkailun tiedoista vuonna 2024 palautettiin noin 90 prosenttiin vuodesta 2019. Visa -politiikka voidaan sanoa Erittäin suuri läpimurto maahanmuuttovirasto antoi viisi politiikkaa, joka liittyi kulku- ja tulliryhmän mukavuuteen.

Visa -vapaan laajentamisen ja tullin selvityksen mukavuuden edistämisen lisäksi, kun ulkomaiset turistit tulevat Kiinaan, kuinka varmistaa, että ne ovat tasaisempia ja helpompia kaikilla näkökohdilla, kuten syömisellä, majoituksella ja kuljetuksella, ja se on myös tärkeä syy houkutella ulkomaisia ​​turisteja.Nyt myös ulkomaisten turistien päivittäisen matkan mukavuustoimenpiteet ovat laskeutuneet.

Houhai -kahvilassa amerikkalainen kaveri Malik osti juoman.Tapa maksaa verkossa saa hänet tuntemaan olonsa erittäin käteväksi.Malik on E -Commerce -yhtiön työntekijä Yhdysvalloissa. Tällä kertaa hän tulee Kiinaan, hän osallistuu Canton -messuihin ja pelaa muuten Kiinassa.Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun hän on tullut Kiinaan.Mutta muutamassa päivässä hänen mukavuuskokemuksensa eri näkökohdista, kuten Kiinassa matkustaminen ja ostokset, hävisivät hänen huolenaiheensa.

Kuten Beijing, monet Kiinan kaupungit ovat parantaneet joitain päivittäistä elämää mobiilimaksuissa. matkustaja.

Shanghaissa monia takseja on nyt perustettu moniin takseihin, mikä on kätevää ulkomaisille turisteille ilman mobiilimaksu -ohjelmistoja tai enemmän tottuneita pankkikortteihin.Se ei vain tue kotimaisia ​​ja merentakaisia ​​pankkikorttiluottokorttimaksua, vaan myös UnionPay Cloud Flash -maksua, digitaalista RMB: tä, koodin skannausmaksua ja muita toimintoja, ja autolla on myös silmiinpistäviä maksulogoja ja palvelusuuntaviivoja.Nyt asiaankuuluvat osastot tarkentavat myös erilaisia ​​politiikkoja, ja kohdennetumpia ja käytännöllisempiä toimenpiteitä toteutetaan peräkkäin.

Dai Bin: ”Rahoitussektorin, kuten People’s People’s Bank of Kiinan pankin tuella Turistit ovat kuluneet yhä enemmän Kiinassa.

Ulkomaisten turistien jatkuvan lämmittäminen ja houkutteleminen maaseudulle ei ole vain pääsy ja matkustaminen, vaan myös tärkeä syy, toisin sanoen kaikenlaisia ​​tuoreita kokemuksia Kiinassa matkustamisesta on runsaampaa.

”Optical Valley Photon” on maani ensimmäiset ripustetut lentoraidanjunat.Varaston juna, pysäköinnin ja varaston aloittaminen, koko prosessi on täynnä modernia tekniikkaa.

Pekingin talviolympialaisissa ensimmäisessä teräspuutarhassa on ensimmäinen miehittämätön demonstraatiovyöhyke maassa, joka on houkutellut monia ulkomaisia ​​ystäviä yrittämään kokea.Kuljettajan taksi on erittäin vakaa kiihtyvyyden, hidastumisen tai kääntymisen suhteen.

Zhang Yang, Guide -kiertue Kiinan nuorten matkalla: ”Nyt enemmän vieraita tulee Kiinaan katsomaan vauraita muutoksia Kiinassa. Kun ulkomaiset turistit usein ottavat suuren nopeuden rautatietä, he seisovat nopeuden esittelyn alla Korkean nopeuden rautatieauto. Tästä syystä voit tuntea heidän hämmästyttävän ja kateellisena Kiinan kehityksen nopeudesta.

Kiinan lämmityksen takana on myös tärkeä myynninedistämistekijä, toisin sanoen kansainvälisten reittien asteittainen toipuminen.Tämän ajanjakson jälkeen matkailun ja kulutuksen edistämiseksi ja ulkomaailman avaamisen laajentamiseksi kansallisten politiikkojen ohjaamana lentoyhtiöt ja lentoyhtiöt ovat työskennelleet ahkerasti kansainvälisten reittien palauttamiseksi ja saavuttaneet merkittäviä tuloksia.

Äskettäin Hunanista on tullut monille korealaisille turisteille, kun Etelä -Koreasta, Zhangjiajie -turistikoneista, Etelä -Koreasta, Zhangjiajie, normalisoinnista.Tällä hetkellä Zhangjiajien korealaisten tyylisten ravintoloiden istuinaste on noussut merkittävästi, ja joidenkin ravintoloiden päivittäinen liikevaihto on yli 10 000 yuania.Jin Dongxu Heilongjiangista avasi vuoden alussa korealaisen grilliravintolan, koska liiketoiminta on liian kuuma, myymälä on laajentunut.

Huhtikuun 2023 jälkeen paikallinen Hunan on edistänyt aktiivisesti Etelä -Korean reitin palautusta. Se on jatkanut suoria lentoja Zhangjiasta ja Busanista.Tästä vuodesta lähtien Zhangjiajie on yli 300 lentoa Etelä -Koreaan ja sieltä.Siviili -ilmailuhallinnon julkaisemien tietojen mukaan 14,112 miljoonaa matkustajakuljetusta saatiin päätökseen tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, ja mittakaava palautettiin 78 prosenttiin samasta ajanjaksosta vuonna 2019.

Dai Bin: ”Yhä useammat matkailuyritykset, mukaan lukien hotellit, matkatoimistot, matkaoppaat ja lentoyhtiöt. Nämä toimitusketjut ovat alkaneet palauttaa. Eurooppalaisten, japanilaisten, Etelä -Korean ja ympäröivien markkinoiden lennot ovat toipuneet nopeasti, tai ne ovat lähellä lähellä toipuminen normaaliin vuosiin.

Vaikka pääsykierros lämpenee vähitellen, on silti välttämätöntä nähdä, että pääsymatkailun lämmittämisen jatkamiseksi tietyissä luonnonkaunispisteissä on edelleen jatkettava niihin liittyvien tukitoimenpiteiden optimointia.Toimittaja tapasi professori Patrickin Belgiasta Pekingin temppelipuistossa.

Asiantuntijat ennustavat, että viisumipolitiikan jatkuvan toteuttamisen, matkailutoimenpiteiden jatkuvan edistämisen ja kansainvälisten lentojen jatkuvan palauttamisen, tämän vuoden pääsymatkailu jatkaa toipumista.

Dai Bin: ”Opas opas palautettiin, ravintola avattiin, ulkomaalaiset tulivat sisään ja lentoyhtiöt tulivat sisään. Mielestäni tämä on erittäin hyvä ilmiö. Kätevän politiikan, kuten keskushallinnon viisumin, siunauksen mukaan se on Paikallishallinnot ja paikallishallinnot ja teollisuuden yhteisten ponnistelujen perusteella mielestämme pääsymatkailumarkkinat ovat siirtyneet nopeaan palautumisaikaan, ja se vie pian uuden rationaalisen vaurauden ja kehityksen ajanjakson. ”

You May Also Like

More From Author