Katsotaanpa digitaalisen digitaalisen aikakaudella Dao -koulutuksen upeita hetkiä 6. Henanin koulutuspukunäyttelyssä!

2 min read

ANTOO -koulutus keskittyi 17. toukokuuta ”Digitaalisten johtavien · innovaatioiden kehittämisen” teemaan. . Anna jokaisen näytteilleasettajan upottaa koulutuksen digitalisoinnin viehätysvoiman.

Tämä näyttely pidettiin Zhengzhoun kansainvälisessä kongressissa ja näyttelykeskuksessa. Se näyttää viimeisimmät tuotteet ja korkea -asteen koulutuslaitteiden korkeat palvelut esiopetuksen koulutuksesta korkea -asteen koulutuksesta. koulutuslaitteiden saavutukset ja uudet teknologiset saavutukset uudella aikakaudella.

Laitteiden optimointi ja päivitys, uudet tuotteet ovat täällä

Digitaalikauden tulo on vähitellen parantanut koulutuslaitteiden vaatimuksia.Antao Education on jatkanut uusien tuotteiden ja uusien sarjojen kehittämistä ja tuonut uusia koulutustietolaitteita tässä näyttelyssä.Yhdistetty Smart Blackboard Q -sarja, jossa on push -pull -muistin apulaite, varustettu neljällä muisti -apulevyllä, tukee yhtä napsautusta avataksesi päähenkilön ylimääräisen näytön muistin tallennus- ja kirjoitus-, monisuunnitelman kirjoittamisen, näytön, kontrastin, säilyttämisen jne. Opetus tuo uuden kokemuksen.

Älykäs luokkahuoneessa Antao Education osoitti ensimmäisen älykkään Blackboard Q -sarjan, jossa oli 110 tuuman kaksoisnäytön ompelemislomakkeet, jotka voivat toteuttaa erilaisten opetusmoodien vaihtamisen.

Muut esitetyt opetuslaitteet ovat myös ”kukkivat kaikissa kukissa”.

Älykäs luokkahuoneen monipuolistaminen esitys

Keskittyminen toisiinsa liittyvän vuorovaikutuksen ja toissijaisen näytön kanssa yhdistämisen vuorovaikutuksen vuorovaikutuksen toteuttamiseksi, ryhmän vuorovaikutuksen ja lisää investointien kanssa ja keskustella tehokkaammista opiskelijoista; Suunnittelu- ja tietoresurssien liikkeiden jakaminen;

Jotkut opettajat valittivat vierailun jälkeen: ”Kun olet luokkahuoneessa, voit kokea erilaisten kohtausopetuksen älykkäitä luokkahuoneita, ja tuntea” tulevaisuuden koulutuksen ulkonäkö ””.

Kampuksen kulttuuri ja tiedonhallinta ovat välttämättömiä koulun rakentamisessa.Älykkään luokkahuoneen toisella puolella Antao Education esitteli myös kampuksen kulttuurirakennusratkaisuja. Antao Yun -luokka on operaattorina, se tarjoaa yhden -pysäköinnin ”Cloud+End+Content+Service” -kampuksen informatization -rakentamisen.

Lisäksi Antao Education on myös useita erikoistuneita alueita, kuten esikoulun valaistumistila, ekologinen lisävaruste ja Xinchuangin tulosten esitys tapahtumapaikalla. .

Digitaalikauden tulon myötä ANTOO -koulutus hyödyntää vauhtia tarjotakseen käytännöllisempiä ja kattavampia koulutustietojen sovellustuotteita ja käyttäjille, jopa erilaisille toimialoille, henkilökohtaisia ​​räätälöintipalveluita.

You May Also Like

More From Author