Villipalon alue vastaa Lontoon, Pariisin ja Berliinin polttamista!Eurooppalainen ilmasto asetti useita ennätyksiä viime vuonna

Finance -uutistoimisto 22. huhtikuuta (Edit Malan)Maailmanlaajuisesti yhä ilmeisempi ilmastomuutos johtaa moniin ongelmiin taloudesta yhteiskuntaan.Niistä Euroopan mantereesta on tullut ilmastokysymysten eturintama, jolla on erityisen vakavia muutoksia.

Euroopan arvovaltainen Copernicuksen ilmastonmuutospalveluvirasto julkaisi maanantaina maanantaina vuoden 2023 Euroopan ilmaston vuosikatsauksen, joka huomautti, että viimeinen vuosi on Euroopan unionin historian kuumin vuosi, ja alue on kokenut suurimman palon ja suurimman. Tietue ennätysten jälkeen.

Raportissa varoitettiin, että kyselytulokset vahvistivat, että Manner -Eurooppa oli vaarallisempi tulevaisuus, ja Euroopan on ehkä sopeuduttava korkean lämpötilan maailmaan nopeammin kuin muissa maailman osissa.

Arvaamaton

Ilmastomuutos ja El Nino Weather -malli edistivät yhdessä Euroopan korkeaa lämpötilaa, joka laukaisi alueen metsäpalon.

Lisäksi keskilämpötilan nousu johti myös 7%: iin enemmän sadetta kaikkialla Euroopassa.Slovakian tulva viime vuoden elokuussa oli yksi Euroopan unionin maiden pahimmista luonnonkatastrofeista, jotka menettivät suoraan miljardeja euroja maassa.

Copernicuksen varapuheenjohtaja Samantha Burgess huomautti, että hiilidioksidin ja metaanin purkautuminen ilmakehässä kasvaa edelleen, mikä saa Euroopan lämpötilan nousun noin 0,4 celsiusastetta kymmenen vuoden välein, kaksi kertaa maailmanlaajuinen keskiarvo.Ennen nollapäästöjen toteuttamista ja ilmastotilan vakauttamista, äärimmäisiä tapahtumia syntyy edelleen.

Hyvä uutinen on, että vuonna 2024 maailmaa vaivannut Elnino -ilmiö siirtyy vähitellen neutraalimpaan tilaan ja voi jopa näyttää vastakkaisesta Lamina -ilmiöstä, mikä tekee Euroopasta viileämmän.

Mutta tutkijat varoittavat silti, että heidän ei pitäisi nyt rentoutua valppauttaan nyt.Tällä hetkellä Euroopan unioni ei ole saavuttanut hiilidioksidipäästöjen vähentämistä 55 prosentilla tämän vuosikymmenen lopussa, ja kyselyt osoittavat, että ennen Euroopan parlamentin vaaleja kesäkuussa poliittiset voimat, jotka olivat epäilyttäviä Euroopan unionin ilmastotoimenpiteestä etsivät jatkuvasti ylöspäin.

You May Also Like

More From Author