Heilongjiangin maakunnan markkinoiden valvonta- ja hallintoviraston ilmoitus 18 erästä elintarvikkeesta (nro 7, 2024)

3 min read

Heilongjiangin maakunnan markkinoiden valvonta- ja hallintoviraston ilmoitus 18 erästä elintarvikkeesta (nro 7, 2024)

Äskettäin Heilongjiangin maakunnan markkinoiden valvonta- ja hallintovirasto järjesti elintarviketurvallisuusvalvonnan ja satunnaisen tarkastuksen ja otti 586 erää ruokia viljan jalostustuotteisiin, maitotuotteisiin, pikavalikoimaan ruokia, karkkituotteita, ruokia ja ruokailuvälineitä ja syötäviä maataloustuotteita. Ruoka- ja catering -välineet ja syötävät maataloustuotteet eivät ole päteviä 18 erään ruokia.Tärkeimmät havaitut ongelmat ovat raskasmetallin pilaantuminen, torjunta -ainejäämien liialliset standardit, mikrobien pilaantuminen, elintarvikelisäaineiden ja muiden epäpuhtauksien rajoitetun käytön yli.

Näytteenottotarkastuksesta löydettyjen määrittelemättömien elintarvikkeiden mukaan Heilongjiangin maakunnan markkinoiden valvonta- ja hallintovirasto on käskenyt alueen markkinoiden valvontaosastoa järjestämään tarkastus- ja hävittämistyön välittömästi, selvittämään tuotevirran, kehottaa yrityksiä ryhtymään riskienhallintatoimenpiteisiin, kuten kuten Pysäyttämättömien tuotteiden poistaminen ja muistaminen.

Kyselyn määrittelemättömän ruoan erityinen tilanne valvonnasta ja satunnaista tarkastusta varten on seuraava:

1. Raskasmetallin pilaantumisongelma

Mudanjiang Longjiang Good Day, Yangyang Trading Co., Ltd. Huafu -haara, hameet (kampasimpukka), joista kadmiumin (CD) havaitsemisarvo ei täytä kansallisia elintarviketurvallisuusstandardeja.

2. Torjunta -ainejäämien liiallisten standardien ongelma

(1) Milknium myi Dongfeng District, Jiamusi City Union ja Daily Fresh Supermarket -yrityksen huoltajuus.

(2) Yunnan Millet, kultainen syksyn hiekkasokeri oranssi ja boutique Ehime Jelly Orange myi Quanying Fresh Supermarket Xiangfangin alueella, Harbin Cityssä.

(3) Kaosheng Fresh Warehousing -jäsenkaupat Nongzishanin alueella, Qiqihar Cityssä.

(4) Inkivääri ja selleri, jonka myi Jialu Yingbai, Weilu Yingbai Fresh Supermarket Qiqihar Cityssä.

(5) Wen Shang Runfu Supermarket Qiulin Store -myymälän myymä selleri Fujin Cityssä, joista kloramelhyyliesteri ja korkean tehokkuuden klooriknulflin esterit ja moltizine -jäännökset eivät täytä elintarviketurvallisuusstandardeja.

(6) Heilongjiang Yuehui Osta Business Management Co., Liluo Bayn sivukonttorin myymää liikkuvia sitrushedelmiä, joista fenyylifenyyliesterin jäännösmäärä ei täytä kansallisia elintarviketurvallisuusstandardeja.

(7) Shuanghua Longhuan kattavien markkinoiden vaalea vihannespylväs myy rypsäilyä (tavallista kaalia) ja suuren rapsin (tavallinen kaali).

3. Mikrobien pilaantumisongelma

(1) Ruokailulaitteet, joita tarjotaan ja sitä käytetään Suihua Cityn Beilin District -ravintolassa, joista kolorektaalinen kasvisto ei täytä kansallisia elintarviketurvallisuusstandardeja.

(2) Liu Fenghua Zhang Liangin mausteinen myymälä Beilin District, Suihua Cityssä, Colon Flora ei täytä elintarviketurvallisuusstandardeja.

Neljänneksi, elintarvikkeiden lisäaineiden yliarvioidun käytön ongelma

(1) Leizin myymässä fritterissä oli Shengcao -myymälä Wangkui -kaupungissa, Wangkui County, Suihua City.

(2) Deling Noodle -kaupan myymät fritterit Qiqiharin Ciqiharin City -alueella, joista alumiinjäämät (näytteet, Al -toimenpiteet) eivät täytä kansallisia elintarviketurvallisuusstandardeja.

5. Muut epäpuhtaudet

(1) Lao Maochun -kakkujen toimittama ja käyttämä Ateria -kulho Harbin Cityn Xiangfangin alueella, jossa on ilmiön synteettisen pesuaineen havaitsemisarvon havaitsemisarvo (natriumfenyylisulfonaatilla).

(2) Sanjiangin kalapaviljongin tarjoama ja käyttämä Qiqiharin kaupungissa, heidän joukossaan pillujen synteettisten pesuaineiden havaitsemisarvoja (natriumfenyyli -sodiumfenyylisulfaatin kanssa) eivät täytä kansallisia elintarviketurvallisuusstandardeja.

liite:

1. Pieni tieto osittaisista pätevistä hankkeista.
2. Ruoka- ja catering -työkalujen valvonta satunnainen tarkastus pätevä tuotetieto.xls
3. Syötävä maataloustuotteiden valvonta ja satunnainen tarkastus, joka on määrittelemätön tuotetieto.xls
4. Ruoka- ja catering -työkalujen valvonta ja näytteenotto pätevät tuotetiedot.xls
5. Syötävät maataloustuotteiden valvonta- ja näytteen pätevyystuotteet.xls
6. Viljankäsittelytuotteiden valvonta ja satunnaiset tuotetiedot.xls
7. Meijerivalvontanäytteen pätevyystuotteet.xls
80
9. Candy -tuotteiden valvonta- ja näytteen pätevyystuotteiden tiedot.xls

Heilongjiangin maakunnan markkinoiden valvontahallinto

You May Also Like

More From Author