"Terveyslääketieteellinen tutkimus Big Data Cloud Platform Construction" Projekti on suorittanut yli 130 miljoonaa henkilöä -TIME -TIME LÄÄKETIETOJEN TUTKIMUS

5 min read
China Net Finance, 16. huhtikuuta uutiset Kansallinen tutkimus- ja kehityssuunnitelma ”Terveystutkimus Big Data Cloud Platform Construction” -hanke on äskettäin saatu virallisesti päätökseen tiede- ja teknologiaministeriön järjestämällä kattavalla suoritusarvioinnilla.
Hanke hyväksyttiin heinäkuussa 2020, ja se kuuluu kansalliseen keskeiseen T & K -suunnitelmaan ”Active Health and Aging Technology Copper” -projekteihin.Sen suorittaa Meimeian Great Health Industry (Group) Co., Ltd. (”Mei Nian Health”).: Pekingin yliopisto, People’s Liberation Army General Hospital, Pekingin lääketieteellinen tarkastuskeskus, Sichuanin yliopiston Länsi -Kiinan sairaala, Zhejiang University,Kansallinen puolustustekniikan yliopisto, Zhongguancun Meimeian Health Industrial Research Institute, Pekingin genomeian instituutti Kiinan tiedeakatemia, Shanghai Lianying Medical Technology Co., Ltd ..
”Viimeisen kolmen vuoden aikana se on ollut hankkeen toteutusjakso. Viimeisen kolmen vuoden aikana on tehty monia alkuperäisiä teknologiatutkimuksia ja kehitystä.”Hu Ruomei, Mei Nian Health Research Institute -sihteerin apulaisdekaani ja pääsihteeri, sanoi haastattelussa China Net Finance -toimittajien kanssa, että otsikko ei ole vain vankka perusta Yhdysvaltojen ”All in AI” -strategialle, vaan tarjoaa myös tärkeänTekninen tuki kotimaani terveystarkistusteollisuuden muutokseen ja päivittämiseen.Sillä on suuri merkitys maan terveystason parantamisessa ja terveyden rakentamisen edistämisessä Kiinassa.
”Terveyslääketieteellinen tutkimus Big Data Cloud Platform Construction” Projekti kysymysten lopettamiseksi
Health China -strategian syvyyden toteuttamisen myötä kotimaani lääketieteellinen ja terveysala on muuttumassa merkittävästi ”keskitetyistä tauteista” ”ihmisten terveyteen keskittyen”. Tässä prosessissa, terveystarkistuksen suurten tietojen kertyminen ja soveltaminen-OP: t ovat erityisen kiireellisiä.
”Kiinan lääketieteellisen paradigman suunnan muutoksen solmussa projektimme toteuttamisella on tosiasiallisesti ollut hyvä rooli terveys Kiinan strategian ja lääketieteellisen tutkimuksen muutoksissa.”Hu Ruomei kertoi, että terveystarkistuksen suuret tiedot heijastavat koko ihmisten terveyttä. Tilanteen arvokkaat resurssit sisältävät valtavan sovellusarvon, mikä voi tarjota tärkeätä tukea sairauksien ehkäisyyn, terveydenhuollon hallintaan ja lääketieteelliseen tutkimukseen.Yhtenäisten standardien ja yksityisyyden suojausmekanismien puuttumisen vuoksi terveystarkistuksen käyttöä ja jakamista on rajoitettu. Samanaikaisesti terveystutkimuksen ja lääketieteellisten tietojen virheet ovat myös rajoittaneet kattavan ja täyden elinkaaren terveyden käsitettäManagement.Näytökset on ratkaistava tieteellisellä ja teknologisella innovaatiolla, avata datasaaret, vapauttaa dataosingot ja vapauttaa täysin terveystarkistuksen suuren arvon suuren arvon.
Näiden ongelmien ratkaisemiseksi Mei nian Healthin johtama ”terveyslääketieteellinen tutkimus Big Data Cloud Platform Construction” -hanke syntyi. Tämän alustan kautta voimme vain ymmärtää terveystutkimusten, lääketieteellisen ja geneettisen tiedon yhdistämisen, vaan myös myösTukea palvelutoimintoja, kuten tarkka seulonta ja riskien ennustaminen ja suurten sairauksien varhainen varoitus, ja tarjoa voimakasta tukea sairauksien ehkäisyyn ja terveydenhuollon hoitoon.
”Kuka käyttää tätä alustaa tulevaisuudessa ja kuka tämä alusta on arvoa siitä, kuka on tullut alustan kriittisimmaksi.”Hu Ruomein mukaan foorumi on tarkoitettu pääasiassa kansanterveyden ja epidemiologian tutkijoille.
”Esimerkiksi kliininen tutkimus, suurin kipupiste on tällä hetkellä erilaisten tietolähteiden integroinnin puute.”Hu Ruomei kertoi, että nykyiset kliiniset tutkimustiedot tulevat pääasiassa sairaalassa olevista tiedoista. Koko sairauden kehitysprosessi on vaikeuttanut monien lääketieteellisten tutkimusten tukemista tarkemman diagnoosin ja henkilökohtaisen hoidon tukemiseksi.
On selvää, että projekti on perustanut suuren datapilviympäristön terveystarkastusten saavuttamiseksi sovelluspalvelujen saavuttamiseksi keräämällä, varastoinnilla, jakamalla ja soveltamalla koko elinkaaren. Niiden, projektin tärkein kohokohta on, että se on vakiinnuttanut suurenTietojen standardisointi Tekninen järjestelmä, joka kattaa koko elinkaaren kattavan terveystarkistuksen, muodostaen 22 terveystarkistuksen tietostandardit ja eritelmät. Integroitujen terveystutkimusten standardoitu tietomalli, elektroniset lääketieteelliset tiedot ja genomiikka, joka on täysin yhteensopiva olemassa olevien standardien kanssa.Kansainvälinen OpenEHR -standardi on hyväksynyt joitain tuloksia.
Lisäksi projekti on rakentanut eettisen ja yksityisyyden suojaa varten suuren datapilviympäristön.Hajautettujen ja keskitettyjen ja keskittyneiden kaavojen moni -moodi ja avoin tekninen malli, joka on alun perin toteuttanut terveydenhuollon tarkistuksen syvyyden -sovelluksen.Tietojen ja lääketieteellisen palvelun tiedot.
Yli 130 miljoonan ihmisen tiedonkeruu on saatu päätökseen
Toimittaja sai tietää, että Meinian Health ei ole vain projektin johtava yksikkö, vaan myös neljän ”terveyskokeen Big Data Cloud Service Platform Constructionin” aiheen johtava yksikkö.
Projektin johtavan yksikön ja projektin neljän yrityksen yksikköä Meimeian Health perustuu suuren ja monen moodin fyysisen tutkimuksen tietoihin, joita yli 600 lääketieteellistä tutkintakeskusta on kertynyt maan monien vuosien ajan, luomalla vankka tietosäätiöprojekti.
Hu Ruomein mukaan AI -tekniikat, kuten luonnollinen kielenkäsittely ja projektiryhmän lääketieteellinen tietokaavio, hakevat tehokkaasti loppuun saatuun massiiviseen tiedonhallintaan.Hankkeen jälkeen se on saanut päätökseen yli 130 miljoonan terveydenhuollon tarkistustiedon keräämisen ja hallinnan, mukaan lukien 4,34 miljoonaa ihmistä viiden peräkkäisen vuoden tietovuoden ja 1,88 miljoonan assosioituneen geenitestitulostiedon kanssa. ”Vaikka 130 miljoonan tiedon mittakaava on jo suuri, sitä on vielä käsiteltävä laajemmalla mittakaavalla.
Lisäksi Meinian Health avaa myös terveyslääketieteellisten tietojen esteet, jotta saadaan tiedon integrointi instituutioiden ja ristikkäisten järjestelmien integroinnissa. Saata -alusto on käynnistetty onnistuneesti SaaS -alustalla ja monien lääketieteellisten tutkimuslaitteiden tietojaja satoja lääketieteellisiä tutkimuskeskuksia on toteutettu reaaliajassa.
Hu Ruomei kertoi, että projekti on saavuttanut sarjan innovatiivisia tuloksia terveydenhuollon tarkistuksen suurten tietojen in -syvyyden kehittämiseen ja hyödyntämiseen, mukaan lukien henkilökohtaisten terveyslääketieteellisten tutkimusjärjestelmien suositus, henkilökohtaiset terveysmuoto -sovellukset, henkilökohtaisen terveystietojen arviointi, kasvainja sydän- ja aivo -verisuonisairauksien riskit, sairaudet, sairaudet, sairaudet, kuten dynaaminen käsitys. Nämä tulokset kohtaavat yksilöitä ja ryhmiä, tarjoamalla teknistä tukea tarkkuuden taudin seulonnan ja terveydenhuollon hallintaan. ”Mei nian Health edistää edelleen näiden innovatiivisten tekniikoiden soveltamista.Yli 600 lääketieteellistä tutkimuskeskusta, hyödyttää yli 30 miljoonaa asiakasta ja tarjoaa suuria tietoja suurten kansallisten ja paikallisten sairauksien ehkäisyn ja valvonnan ehkäisyyn ja hallintaan, jotta innovaatiotulokset hyötyvät todella yleisölle ”.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author