Ympäristön laadun parantamiseksi meidän on annettava täysi leikki tieteen ja tekniikan roolille

Alkuperäinen nimi: Ympäristön laadun parantamiseksi meidän on annettava täysi leikki tieteen ja tekniikan roolille
Ei kauan sitten lääni oli kaupungin lopussa, koska se oli alueen ilmanlaadun sijoitus. kritisoitu vakavasti.Kirjailija sai tietää, että läänin etulinjan ekologinen ympäristölainvalvontaviranomaiset eivät olleet helppoja. Tulokset olivat epätyydyttäviä.
Tämä tapaus osoittaa, että ekologinen ympäristöosasto, riippumatta siitä, kuinka sivempi ryhmän laatu on, ihmisten aika ja energia on rajoitettu. Sillä on todennäköisesti puolet ponnisteluista.Ekologisen ympäristönsuojelun nykyinen taistelu on kriittisellä kiipeily- ja liikkuvien kivien ajanjaksolla. Täydellisen pelin antaminen tieteen ja tekniikan roolille on avainasemassa korkean laadun laadun ja tehokkaan paranemisen kannalta.Kirjailija uskoo, että ruohonjuuritason ekologiset ympäristöosastot voivat aloittaa kolmesta näkökulmasta.
Litteä valvonta.Tieteen ja tekniikan edistymisen myötä on olemassa yhä enemmän teknologisia menetelmiä, kuten online -seuranta, videovalvonta ja etälaadun etävalvonta.Lainvalvontaviranomaisten verrattuna nämä teknologiset menetelmät voivat todella ymmärtää, että niitä ei aseteta koko päivän ja ovat nukkuneet monien vuosien ajan, ja niistä on tullut ”tuhansia mailia” ja ”sileät korvat” ympäristön valvontaan.Kaikkien paikkojen tulisi muuttaa perinteistä ajattelumallia, noudattaa tiiviisti tieteellisen ja teknologisen kehityksen pulssia ja vahvistaa sääntelyverkkojen rakentamista.Tämän perusteella pieni määrä henkilöstöä voi saavuttaa tiiviin valvonta kaikissa -soittoissa tietyllä alueella.Muut henkilöstöt voivat keskittää aikaa ja energiaa, tutkia systemaattisesti ympäristölakeja ja -sääntöjä sekä viimeisimpiä pilaantumisen hallintotekniikoita ja tarjota rikkaita tietovarantoja lainvalvonnan ja avun kehittämiselle.
Tarkkuuslainvalvonta.Tällä hetkellä ekologiset ympäristöosastot harhauttavat ympäristön laadun parantamista ja korkean laatukehityksen edistämistä.Jos yritysten pilaantumistiedot vaihtelevat, pilaantumisen hallintalaitoksia ei käytetä normaalisti ja hätäpäästöjen vähentämistoimenpiteet löytyvät tieteellisestä ja teknologisesta sääntelyalustasta, jotkut kohdistuivat yritykseen jäljittämään lähteen tarkasti ja käsittelemään sitä lain mukaan. Ympäristönsuojelulakien ja asetusten vakavuus luo löysä ulkoinen ympäristö.
Systemaattinen apu.Laitteiden ja tekniikoiden soveltaminen korkean teknologian ja hyvien pilaantumisenhallinnan vaikutuksista yritysten pilaantumisprosessissa on väistämätön suuntaus ympäristönvalvonnan vahvistamiseksi.Vastauksena eri toimialojen pilaantumisen tarpeisiin, ekologisten ja ympäristöosastojen on oltava systemaattisia avustustoimenpiteitä, kuten luentoja ja yrityksiä organisoimaan yrityksiä tarkkailemaan yrityksen havaintoa.Tämän perusteella lainvalvontaviranomaiset voivat perustaa alan yrityksestä vastaavan henkilön WeChat -ryhmän ja avata ”online -luokkahuoneen” avoimesti auttamaan yrityksiä ratkaisemaan saastumisen hallinnan ongelman ajoissa, saavuttamaan auttamisen vaikutuksen perhe ja erä kirkkoja ja edistävät yritysten kiihtyvyyttä eri toimialoilla.(Guo Yunzhou)
Lähde: Kiina ympäristö päivittäin
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author