Shanxi -vesi: Ympäristö

China News Network Shanxi -uutiset, 26. huhtikuuta. Shanxin maakunta Wenshui County Beizhangin kaupunki, Wenshui County, jatkoi ympäristön puhtaanapitotoiminnan suorittamista ja edisti ihmisen elinympäristön parantamista uudelle tasolle käytännöllisillä toimilla.
Zhengjiazhuang -kylässä, Beizhangin kylässä kyläläiset ottivat spontaanisti työkaluja, kuten luuta, lapio, pihdit, roskapussit ja muut työkalut kylätien, ojan, julkisen toiminnan tapahtumapaikkojen, tappavien kuolleiden kulmien ja muodostettujen varuskuvien poistamiseksi perusteellisesti. Kylä muodostumaan kaunis maisema.
Binhe West Roadilla, tienvarsien oikaisu, viherryhmän parantaminen ja tienvarsiseinien nopea kehitys ovat edenneet nopeasti, tieympäristö on parantunut huomattavasti, ja tiet ja tiet on päivitetty uudelleen, jolloin ihmisten matkustaminen.
Bei Zhangxiang lisää edelleen ympäristön puhtaanapitoa, puolustaa terveellistä ja sivistynyttä elämäntapaa, terveys- ja terveystapoja, edistää edelleen ympäristön puhtaanapitotyön pitkäaikaisia ​​mekanismia, edistää edelleen elinympäristön parantamista, päivittää korjaus- ja korjaus- ja korjaus- Luo puhdas ja kaunis kauneus.(yli)
(Yang Ruxia)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author