Yantai: Neljä näkökohtaa liiketoimintaympäristön innovaatioiden ja parantamisen auttamiseksi

Kiina shandong.com · uusi käsitys 22. toukokuutaPäivän uutisetYantai Municipal Hallituksen uutistoimisto piti 22. toukokuuta Yantai Cityn liiketoimintaympäristön optimointia koskevan lehdistötilaisuuden.
Fan Zhonglin mukaan viime vuosina liiketoimintaympäristö on toteutettu jatkuvasti, ja se on pyrkinyt luomaan ”savua” liiketoimintaympäristöbrändin.Vuonna 2021, 2022 ja 2023, maakunnan ympäristöarvioinnin ensimmäinen luokka kolme peräkkäistä vuotta, ja voitti ensimmäisen sijan hallintoneuvostojen edistämisessä kolme peräkkäistä vuotta. Paras suu -tason kaupunki -tason kaupunki -2023.Keskity erityiseen työhön neljään näkökohtaan.
Tartu innovaatioihin ja paranna, edistä liiketoimintaympäristön jatkuvaa optimointia ja päivittää tiedostoja.
Suorita liiketoimintaympäristön innovaatio- ja parannustoimenpiteet voimakkaasti ja käynnisti sarjan toimenpiteitä mukavuuden ja yrityksille yrityksen pääsyn ja kuntien tukemisen aloilla ja loi peräkkäin ryhmän ”Town Street Compensom Data Platform” ja ”Smartman Yhteiskunta ”. Maakunnan johtava innovaatiokohokohdat.Erityisesti taloudellisen hyvityksen, teollisuusekologian, kykyjen työllisyyden, tekniikan hyväksynnän ja oikeusvaltion ympäristön viisi suurta näkökohtaa, jotka liittyvät läheisesti yrityksen kehitykseen, keskittyvät erityistoimien suorittamiseen ja täysin huolehtimiseen Yritysten kasvu.
Vuonna 2023 Yantai Cityn osallistavan mikrolainan saldo oli 107,67 miljardia yuania, kasvua 24,7%vuoden aikana; Yhdeksän suuren valmistusteollisuuden arvo ylitti 9000 miljoonaa yuania; Hyväksyntä;
Tartu palveluyritykseen ja lievittää vilpittömästi yrityksen vaikeuksia ja saattajan kehittämistä.
Perusta palveluyrityskomissaarijärjestelmä.Yli 3000 avainyritystä varten yli 1 800 johtavaa kaadereita vastaavat palvelusyritysten komissaarit.
Avaa ”Hallitus -Enterprise” -yrityspalvelulinja.”Pikavastaus” -organisaatioverkkoon, optimoi ”Speed ​​-UP -prosessointi” -operaatioprosessi, vahvista ”ongelmanratkaisu” -mekanismia ja kerätä yli 41 700 yritysvaatimusta. pidettiin Yantaiissa.Kolmas on suorittaa ”kasvot -face” hallituksen ja yritysten toiminta.Eri pormestarien pormestari ja pääjohtajat ”kohtaavat -pinta” politiikkojen tulkinnassa ja yrityksen vastaamisessa.
Tartu älykäs valvonta auttaakseen yrityksiä vähentämään painetta ja alentamaan ja siirtymään eteenpäin kevyesti.
Maan ensimmäinen ”yhteinen tarkastusalustaan ​​liittyvä tarkastusalusta”, online -arkistointi, automaattinen sovitus, skannauskoodi yrityksen syöttämiseksi, online Auringonvalon toiminta, ei mitään häiritsevää. ”
Vuodesta 2023 lähtien valitaan yhteensä yli 34 000 toistuvaa tarkastusta, ja valitaan maakunnan 14. kansalliskongressin parhaat tapaukset, joissa liiketoimintaympäristön innovaatiokäytännön optimointi 14. tärkeimmät tapaukset.
Keskittyminen todistuksen mukavuuteen ja parantaa tehokkaasti yrityksen hankkimista ja tunnetta.
Kaikkien Yantai Cityn hallituspalvelujen tuottamien todistusmateriaalien ja tulosten työtavoitteet eivät saa tarjota yrityksiä ja joukkoja yritysten ja joukkojen tarjoamiseksi ”. ”Lisenssit” ja ”poikkeustoimisto” tietojen jakamisen ja lupauksen kautta edistää online- ja offline -todistuksen vähentämistoimiston toteuttamista.Vuonna 2023 saavutettiin yli 13 000 tuotetta ”todistusten vähentämisessä” ja ”poikkeustoimistossa”, ja materiaalit vähenivät lähes 14 000: lla.
Kiinalainen Shandong.com -toimittaja Han Yu Intern Xu Yongqi raportoi
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author