Pekingin yliopiston ympäristö- ja energiakoulu

  Pekingin yliopistoon (Nan Guo Yanyuan), joka luottaa Pekingin yliopistoon ja Shenzheniin perustuu, siitä on tullut vähitellen tutkimuskeskeistä kampusta, joka on juurtunut Shenzheniin. kansainväliset standardit. ”Ympäristö- ja energiakoulu on yksi Pekingin yliopiston Shenzhenin tutkijakoulun viidestä suurimmasta korkeakoulusta. jne.

  Jotta voimme antaa erinomaisia ​​korkeakouluopiskelijoita ympäri maata ymmärtää ympäristö- ja energia-alusten kansainvälistä huippuluokan dynamiikkaa ja edistää korkeakouluopiskelijoiden ja jatko-ohjaajien tutkimusryhmien vaihtoa ja vuorovaikutusta, meillä on erinomainen kesäleiritapahtuma heinäkuussa 6-9, 2024. Rikas akateeminen kokemus ja käytäntö.Erityinen järjestely on seuraava:

  1. Toiminta -aika

  6.-9. Heinäkuuta 2024

  2. Tapahtumassisältö

  Akateemiset luennot, opiskelijafoorumit, opettaja -opiskelijat jne.

  Kolmas, aikataulu

7-6 (lauantai) Leiriläiset raportoivat 7-7 (Zhou Tian) Tervetuloa aikaisemman oppimisen opettajien ja opiskelijoiden symposiumiin seremoniassa 7-8 (maanantai) Camper’s Group Varallinen raportti (leiriläiset kiertävät tutkimusteemaa, suullisesti lausuntotuloksia tai ajattelua) opettajat ja opiskelijoiden ystävyysyhdistys 7-9 (tiistai) Kampanja/julkaisutoimintasertifikaatti

  Neljänneksi, hae pätevyyttä

  1. Ympäristön kolmas luokka, hydrologia, biologia, kemia, tietokoneet, materiaalit ja muut tieteen ja tekniikan pääaineiden suuret yhtiöt (tuoreet tutkinnon suorittaneet vuonna 2025);

  2. Hyvät arvosanat, rakkauden tieteellinen tutkimus, on vahva kiinnostus ympäristö- ja energiakysymyksiin;

  3. Erinomainen laatu, rehellisyys ja luotettavuus, ei huonoja tietoja;

  4. Englanninkielinen taso on parempi;

  5. Ne, joilla on merkityksellinen tieteellinen tutkimuskokemus tai tieteellisten tutkimustulosten julkaiseminen, ovat parempia.

  5. Sovellusmateriaalit

  1. Kesäleirin hakemuslomake.Kirjaudu sisään ”kesäleirin ilmoitusjärjestelmään” (https://camp.pkusz.edu.cn/index.php?m=see), täytä erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietoja, lähetä ja tulosta rekisteröintilomake kunkin tarkistuksen tarkistamisen jälkeen Projekti, allekirjoitin allekirjoitusvahvistuksen; akateeminen osasto on vahvistettava ja leimataan;

  2. Alkuperäiset kopiot perustutkinto -vaiheessa (on leimattu koulun akateemisten asioiden virallisella sinettillä)

  3. Henkilökohtainen lausunto+asiantuntija -suosituskirje (malli voidaan ladata kesäleirin sovellusjärjestelmään, sen on allekirjoitettava ja vahvistettava asiantuntija/asiantuntija)

  4

  5. Skannaa yllä olevat sovellusmateriaalit PDF -asiakirjaan (enintään 20 m) ja lataa se rekisteröintijärjestelmän lisävarusteisiin.

  6. Sovellusaika

  1. Online -ilmoituksen määräaika: 15. kesäkuuta 2024 (lauantai)

  7. Tarkista ja pääsy

  Sairaalamme hyväksytään hakijan hakemustietojen mukaan, ja pääsytyö päättyy 22. kesäkuuta 2024.Viimeinen kesäleirien luettelo julkistetaan ympäristö- ja energiakoulun (http://see.pkusz.edu.cn/) kotisivulla 22. kesäkuuta.

  8. Sisäänpääsymäärä

  60 ihmistä.

  Yhdeksän, aktiviteettikustannukset

  Tämä kesäleiri ei veloita maksuja.Valittujen leiriläisten liikenteen majoitus.Tapahtuman aikana vakuutuskulut järjestettiin tasaisesti ja maksettiin tapahtuman aikana.

  10. Varotoimenpiteet

  1. Rekisteröinnin jälkeen retkeilijä vaatii kaikki toiminnot osallistumaan kesäleiriin koko prosessin ajan;

  2. Jos huomaat, että sovellusmateriaaleissa on vääriä komponentteja, ts. Peruuta kaikki hakijan hankkimat edut ja säilytä oikeus jäljittää.

  11. Kesäleirin rekisteröintiryhmä

  QQ -ryhmä: Ryhmä 1: 904019675;Lisää ryhmän varmennusmenetelmä: ”Nimi+rekisteröintisuunta+koulu”, muokkaa nimeä lisävarmennuksen mukaan ryhmän saapumisen jälkeen.

  Kaksitoista, yhteystiedot

  Opettaja Zhang 0755-26035300

  Sähköposti: [email protected]

Pekingin yliopiston ympäristö- ja energiakoulu

You May Also Like

More From Author