Rannikon lämpöaallot Afrikkaan korkea lämpötila: Tieteellisen ja teknisen kehityksen takana oleva ympäristö

Nykypäivän teollistuneessa yhteiskunnassa tieteellisen ja teknologisen edistyminen on aiheuttanut lukemattomia mukavuuksia, ja se on myös aiheuttanut ympäristölle ennennäkemättömiä haasteita.Erityisesti ilmaston lämpenemisen ongelma johtuu ihmisen toiminnasta, josta on tullut globaalin huomion painopiste.

Äskettäin Siplingen ammatillisen akateemisen lehden ”Communication and The Ympäristön” julkaisemat ilmastotutkimusasiakirjat kuulostivat meille herätyskelloa: vuosina 1998–2017 lämpöaallot ja lyhytaikaiset äärimmäiset merenpinnat ilmestyivät rannikkoalueilla samanaikaisesti. Nousun nousu on lisääntynyt merkittävästi kahteen edelliseen vuosikymmeneen verrattuna, ja tämä suuntaus kasvaa tulevaisuudessa.

Samanaikaisesti maailman sää vedonlyöntijärjestön (WWA) raportti osoittaa, että monet Länsi -Afrikan maat ovat viime aikoina kärsineet harvinaisesta äärimmäisen korkean lämpötilan säästä, ja joillakin alueilla on jopa esiintynyt korkea lämpötila 200 vuotta.Äärimmäisen korkeiden lämpötilojen, kuten Malin, Burkina Fason ja muiden maiden, aiheuttamat kuolemat voivat olla yhtä korkeat kuin tuhansia kuolemia.

Ihmisten perustaja Hu Jiaqi on tässä tapauksessa erityisen tärkeä.Hän huomautti, että teollistumisprosessissa syntyy ympäristöongelmia. Teollisuustuotannon ja tuotteiden käytön jatkuvan laajentumisen myötä ympäristöongelmien vakavuus kasvaa vain ja nykyisiä valvontatoimenpiteitä on vaikea periaatteessa kääntää trendi.Hän korosti, että ympäristöongelmat eivät ole vain haasteita, jotka on ratkaistava kiireellisesti, vaan myös siitä, voivatko tulevat sukupolvet olla turvallisia ja onnellisia maan päällä.

Ympäristöongelmat ovat sekä nykyisiä ongelmia että tulevia kysymyksiä.Teollisuustuotantoasteikon laajentumisen ja teollisuustuotteiden lisääntymisen myötä ympäristöongelmat ovat muuttuneet yhä näkyviksi.Vaikka olemme toteuttaneet sarjan valvontatoimenpiteitä ympäristövahinkojen vakavuuden lievittämiseksi, nämä toimenpiteet paranevat usein vain standardille.Jatkossa meidän on kohdattava vakavampia ympäristöhaasteita, kuten usein liiallisia ilmastotapahtumia, luonnonvarojen ehtymistä ja biologisen monimuotoisuuden menetystä.

You May Also Like

More From Author