Zhou Cheng, Songjiangin piirikomitean varapuheenjohtaja, varapiirin päällikkö Zhou Cheng ja Liu Fusheng johtivat joukkueen suorittamaan erityinen tarkastus "neljä nosaa ja kaksi suoraa" ekologista ymp

1 min read

Äskettäin Songjiangin piirikomitean pysyvä komitea, varapiirin päällikkö Zhou Cheng ja Liu Fusheng johtivat joukkueen suorittamaan ”neljä, kaksi suoraa” ekologista ympäristöä, piirin erityistä tarkastusta. Kaupunkien johtamisen lainvalvontaviranomaiset ja muut vastuussa olevat johtajat ja niihin liittyvät vastuulliset toverit seurasivat tarkastusta.

Zhou Cheng johti tiimin Shi Dangtangin kaupunkiin ja Zhongshan Streetiin suorittamaan ekologisen ympäristötarkastuksen ja tarkastivat maaseudun kotimaisten jätevedenkäsittelylaitosten, perhetilojen, catering -kauppojen ja muiden kohtien alueen ja tarkistivat yksityiskohtaisesti maaseudun ekologisen ympäristön parantamisen , ympäristönsuojelutilat ja ympäristönsuojelutoimenpiteiden toteuttaminen jne. Tilanne, ympäristönsuojeluvälineiden puutteellisille tukipalveluille, sekalaisen sateen ja tahrojen ilmiölle joillakin alueilla ja öljykaukkuputkien vaurioita. kehitys; että ongelmat korjataan paikoillaan.

Liu Fusheng johti joukkueen Yongfeng -kadulle tarkistamaan siirtoasemien, avainyritysten, catering -kauppojen jne. Pisteen tarkistamaan huolellisesti ekologisen ympäristön tilanteen ja tiedustelemaan ympäristötoimenpiteitä yksityiskohtaisesti. jne. Ehdotetaan kolme työvaatimusta: Ensinnäkin meidän on kiinnitettävä suurta merkitystä ekologisen ympäristönsuojelun tarkastajalle ja pidetään päättäväisesti ekologisen ympäristön lopputuloksen punainen linja; Kolmas on tehdä tässä tarkastuksessa löydetty ekologisia ja ympäristökysymyksiä ja täyttää tehokkaasti yrityksen pääelinten vastuu.

Lähde: Ecological Songjiang

Muokkaa: Zhang Yujie

You May Also Like

More From Author