Keskeinen viides ekologinen ympäristönsuojeluvalvontaryhmä piti symposiumin

Keskeinen viides ekologinen ympäristönsuojeluvalvontaryhmä piti symposiumin

Anna täysi leikki Li Jianin tarkastamisen roolista ”suojelemaan jokea ja sinistä vettä”

  20. toukokuuta viidennen ekologisen ympäristönsuojelun tarkastusryhmän keskeinen viidennen ekologinen ympäristönsuojelutiimi järjesti Changshan symposiumin teeman ympärillä ”Kuinka Hunanin maakunta yhteistyöhön Yangtse -joen talousvyöt ja korkealaatuisen kehityksen ekologisen ympäristön edistäminen” ja aloitti asiaankuuluvilla maakunnallisilla osastoilla ja aloitti asiaankuuluvilla maakunnallisilla osastoilla. ja asiantuntijat ja tutkijat.Keskuskomitean viidennen ekologisen ympäristönsuojeluvalvontaryhmän johtaja Jiang Zhuoqing ja apulaisryhmän johtaja Zhai Qing osallistuivat kokoukseen.

  Jangtse -joen taloudellisen vyön kehitysstrategian toteuttamisen jälkeen Yangtse -joen valuma -alueen ekologinen ympäristönsuojelu ja korkealaatuinen kehitys ovat kriittisessä ajanjaksossa kvantitatiivisesta laadullisiin muutoksiin.Keski -ekologisten ympäristönsuojelulaitteiden toisen erän kolmas kierros koordinoi Lapsee -tarkastajia ja maakuntien tarkastajia, joiden tavoitteena on edistää uutta edistystä Jangtse -joen talousvyöhykkeen korkean laatukehityksessä.

  Kuultuaan osallistuvien osapuolten vaihdot ja puheet, Jiang Zhuoqing ja Zhai Qing pyysivät Hunania ymmärtämään vakavasti ja seuraamaan tehokkaasti Hunanin ylimmän johdon pääsihteeriä, joka edistää keskusalueen nousua uudella aikakaudella ja Tärkeiden puheiden ja ohjeiden kehityksen henki Jangtse -joen talousvyöhykkeen kehittämiselle. Vihreä vesi, sininen taivas ja Sanxiangin maan puhdas maa ”.

  Jiang Zhuoqing huomautti yhdessä nykyisen tarkastustyön kanssa, joka on parhaillaan tekemässä lopputulosta ja kehystä ”Guardian” -vastuumekanismin parantamiseksi.Toteuta kattavasti ”puolue- ja valtion vastuut”, ”yksi asema ja kaksi vastuuta” ja ota lähtökohtana ”kolme riviä ja yksi järjestys”, vahvistavat maakuntien, kaupunkien ja maakuntien koordinointia.On tarpeen toistaa edelleen ”Skywood Network” -konserttijärjestelmän toimintaa, vahvistaa ”huoltajan” toimenpiteitä ja keinoja ja parantaa kykyä löytää ja ratkaista ongelmia.On tarpeen innostaa edelleen tärkeän aluesuunnittelun toteuttamismekanismia ja edistää ”huoltajien” tulosten toteuttamista.Keskeisten alueiden, kuten Changzhutanin ja Dongting Lake Ecological Economic Zone, suunnittelun perusteella se on perustanut uuden mekanismin koordinoituun kehitykseen koordinoidussa alueellisessa kehityksessä.Kaupunkien jäteveden hallintajärjestelmää ja toimintamekanismia on tutkittava tarkemmin ja edistää ”huoltajuutta” todellisten tulosten saavuttamiseksi.Luo kattava järjestelmä vesihuoltoon ja viemäriin, putkilinjan verkon rakentamiseen sekä pilaantumisen ja pilaantumisen torjuntaan kaupunkialueilla ja muodosta uusi malli kaupunkiveden ympäristöhallinnosta.On tarpeen edistää edelleen tieteellistä ja teknistä innovaatiota ja parantaa ”huoltajuuden” laatua.Tärkein taistelukenttä ”yhdellä järvellä ja neljällä vedellä”, noudattaa ongelmalähteistä, paljasti luettelon ja voittaa vaikeudet ja parantaa voimakkaasti vesiympäristön laatua.

  Li Jianzhong kertoi, että viidennen ekologisen ympäristönsuojelulaitteiden tarkastusryhmän ohjaavat mielipiteet näyttivät olevan käytännöllisiä ja merkittäviä. Ajattelemalla keskeisiä ekologisia ympäristönsuojelulaitteita koskevat puutteet.

You May Also Like

More From Author