Shuangqingin piirikuljetustoimisto: Jatka rautatieympäristön hallinnan suorittamista turvallisuuskuljetusten takuun aikaansaamiseksi liiketoimintaympäristön optimoimiseksi

1 min read
Punainen nettomomentin uutiset 22. toukokuuta uutiset(Kirjeenvaihtaja Shi Ji Zhou Weibing) Shuangqing District Transportation Bureau yhdistää turvallisuuskorjauksen ympäristön optimoinnissa, pitää silmällä rautatien varrella olevia ympäristöturvallisuuspuutteita ja muodostaa yhteisryhmän kaupunkikatujen ”turvallisuuslinjan” yhteisen ryhmän. Laittaa vankka perusta.
Shuangqing District Transportation Bureau on kiinnittänyt suurta merkitystä ympäristön kattavaan korjaukseen rautatietä pitkin. ja edistää tehokkaasti ympäristön parantamista rautatien varrella.
Hallintotoimenpiteessä yhteinen työryhmä suoritti pääasiassa puhdistamisen ja puhdistuksen terveysten tappavien, kaoottisten roskien jne. Kuolleissa kulmissa, keskittyen turvallisuusriskejen, kuten laittomien pinoamisten ja mätäien, purkamiseen ja korjaamiseen, ja varmistavat, että ne varmistavat, että ne pitäisi olla selkeä ja purettu.Samanaikaisesti henkilökunta suoritti myös koulutuksen saarnaamisen ihmisille aikaisemmin varoittaakseen massojen tietoisuutta ympäristönsuojelusta ja turvallisuusvastuusta varoituksella.
On todettu, että yhteensä yksi aitta purettiin ja 3 potentiaalista turvallisuusvaaraa poistettiin ja tieliikenneturvallisuus kouluttaa yli 80 ihmistä.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author