Työskentelemällä öljypäästöjen päästöjen ongelmaa teollisuusyrityksissä, Linping on edistänyt ympäristöä "puhtaammaksi".

”Aikaisemmin, kun kahvila oli keittämässä, vaikka etäisyyshuppu ja puhdistusainetta kytkettäisiin päälle, oli vaikea estää voimakasta öljykaukon makua. Nyt muutoksen jälkeen kuukausittainen öljykapupäästöjen pätevyysaste voi saavuttaa 99% , ei vain öljyn haju, mutta se on myös haalistunut. sanoi onnellisesti.
Miksi ”Öljyn haju” haalistuu?Kaikki tämä johtuu ”Kunnia Ecological Environment Bureau -yrityksen luomasta teollisuusyritysyrityksistä ja tupakan valvonnasta ja hoidosta”.Tämä malli tarttuu teollisuusyrityksen ruokailun öljykaasun ”vaikeuksiin”, jotka ylittävät standardin, yhdistettynä kolmannen puolueen hallintoyrityksen omistajan sähkölaitteisiin yhteiskunnassa ja johtaa keskeisten öljykaasujen ehkäisy- ja valvonta -alueiden erityishallinnon. .
Nyt, niin kauan kuin Hangzhou Nuobang Non -Woven Co., Ltd. -kahvilan erittelemä öljyhöyry, niin kauan kuin se kulkee keskiöljykaukon puhdistusjärjestelmän läpi, valvontainstrumentti ”haistaa” herkästi ”Öljykaukon päälle”. Maku ”ja välittää samanaikaisesti öljykaukon pitoisuuden älykkäälle hallintapilven alustalle.Toimintojen, kuten online -seurannan, käytön ja ylläpidon hallinnan sekä ylimääräisen hallinnan kautta, foorumi ei voi vain auttaa sääntelyviranomaisia ​​lukitsemaan keskeiset jäteveden vastuuvapauden yksiköt nopeasti, vaan myös suorittamaan teollisuusyritysten ”online” -valvonnan.
Vuodesta 2023 lähtien Linping District on asettanut etusijalle seulontaa 30 piirin keskeistä valvontayritystä, ja se johtaa Catering Oil -tupakan online -seurantaa pisteillä.Yhden vuoden hallintotoimenpiteellä 30 teollisuusyrityksen ruokailuhöyryn sato oli 93,6%kuukausittain ja online -hinta oli 88,2%. Tarjoaa ”Linping Experience” -mallin.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author