Tee hyvää työtä kevätympäristön siivouksessa ja auta "Green Meiyanji" -operaatiota

”Vihreän ja Meanji” -operaation auttamiseksi reagoi tehokkaasti kevään tuuliseen säähän ja tukahduttaa tien pölyn pilaantumisen, Yanji Environmental Sanitaation Operations Co., Ltd. teki paljon toimenpiteitä hyvää työtä varten kevään ympäristön puhtaanapitopuhdistuksen siivoamisesta keväällä ja parantaa edelleen hygienian laatua kaupunkialueella.
Tienpuhdistuksen vahvistamiseksi puhtaanapitoyritys toteuttaa ”pesukoneen” ”vesipesukoneen” täydellisen kattavuuden ”vaakasuuntaisen reunaan, pystysuoraan loppuun” ja ”ryntämistä kohtaan”. Kaupunkialueen päätiet ja suuret liikenteen liikenteet, raskaat pilaantumisosastot ja muut alueet.Ihmisten yhteistyöhön, jalkakäytävien ja kulmien yhteisen toiminnan omaksuminen, joita suurten ajoneuvojen avulla ei voida käyttää pohja ja nähdä alkuperäinen väri.
Samanaikaisesti kaupungin roskakorit ja ympäröivät tontit ovat keskittyneet.Käytä korkeaa paineista huuhtelua tynnyrin rungon huuhteluun. Puhdistusharja varovasti ja sitten mekaaninen roskakori mekaanisesti, jotta roskakori voi päivittää.Roskakorin puhdistuksen jälkeen puhtaanapitotyöntekijät jatkoivat huuhtelua ja desinfiointia maaperän ympärillä roskakorin ympärillä varmistaakseen, että maa oli puhdas ja siisti.
Puhdistamisyritykset ryhtyvät käytännöllisiin ja tehokkaisiin toimenpiteisiin, lisäävät erilaisten puhdistusalueiden valvontaa, luovat pitkäaikaisia ​​mekanismeja ja varmistavat, että suuri puhdistustyö voidaan saavuttaa.Lisäksi vaaditaan ”katso takaisin” -menetelmän omaksumista, löytämään ongelmia ajoissa ja käsittelemään sitä, käyttämään toimintaa luodaksesi paremman elämänkokemuksen kansalaisille ja luomaan puhtaampi, siisti, mukava ja elävä elinympäristö.(Yang Ying)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author