[Auta Qiyun] Mitkä ovat erot usein käyttävien ihmisten välillä?Totuus on yllättävä

3 min read
Ihmiset, jotka harjoittavat usein
Sydän- ja keuhkojen toiminta on vahvempi

Usein harjoittelu voi parantaa hengityslihasten voimaa ja voimaa, parantaa keuhkojen pitoisuutta, parantaa keuhkojen toiminnan vastustuskykyä ja keuhkojen paikallista vastustuskykyä jne. Myös sydämen vääntymisen voimakkaampi ja säännöllisempi, varmistaa Sydämen pumppavan veren rytmi ja tehokkuus vähentävät sydämen sydäntä, vähentävät verisuonitautien sydämen takavarikointia.Ihmiset, joilla on hyvä kardiopulmonaarinen toiminta, kroonisten sairauksien, kuten sepelvaltimoiden sydänsairauksien ja hitaan keuhkojen esto, todennäköisyys ovat suhteellisen alhaiset.



Ihmiset, jotka harjoittavat usein
Kognitiivinen kyky voi olla parempi

Monien mielestä hengitys on helpompaa, heidän ruumiinsa ovat kevyempiä ja heidän mielialansa paranevat liikunnan jälkeen.Tämä johtuu siitä, että aivosolujen erittämät ”endorfiini” harjoituksen jälkeen saa ihmiset nauttimaan lyhyellä aikavälillä.Tutkimuksessa löydettiin,Iän lisääntyessä säännöllinen liikunta voi estää kognitiivisen kyvyn heikkenemisen, Mutta ihmisille, joilla ei ole unen puutetta, tämä suojaava vaikutus voi heikentyä.



Ihmiset, jotka harjoittavat usein
Luu, lihakset ja nivelet ovat parempia



Ihmiset, jotka harjoittavat usein
Diabeteksen ja aineenvaihdunnan oireyhtymän riski on pienempi

Insuliinin eritys aiheuttaa lisääntynyttä glukoosia, joka kulutetaan soluissa, mikä johtaa sokeritasojen laskuun ja voi myös estää glukoosin ja veren vapautumista maksassa.Haiman hyperglykemian rooli on vastapäätä insuliinia, joka voi nopeuttaa maksan glykogeenin prosessia ja edistää rasvakudoksen vapauttamista rasvahapoja.Usein harjoittelu vähentää insuliinin eritystä, ja saarekkeiden verensokerin eritys kasvaa.


toisin sanoen,Usein käyttävät ihmiset ovat myös vähemmän diabeteksen ja aineenvaihdunnan oireyhtymän riski.


Ihmiset, jotka harjoittavat usein
Ohut, kauniimpi, onnellisempi

Usein harjoittelu ei vain edistä painonpudotusta,Se edistää myös koko kehon luurankojen lihasjärjestelmän voimaaOlemusJa voimakkaat lihakset voivat venyttää vartaloa ja seisoa pystyssä, jolloin ihmiset näyttävät enemmän luonnetta ja näyttämään paremmalta.

Aivojen erittämät endorfiinit voivat usein aiheuttaa hyviä emotionaalisia ja valtion reaktioita.Se auttaa lievittämään ahdistusta ja masennusta ja edistämään mielenterveyttäSe auttaa myös tiettyjen kroonisten sairauksien ennustetta ja palautumista.



Sisko

Oho!Ei ihme, että joka kerta kun lopetan tanssin siskojeni kanssa, mielialani on venytetty ja se on vielä kauniimpi!


Minäkin, tunnen olevani erittäin onnellinen lopettaessani pelaamisen perheeni kanssa!

Kang Xiaomei
Kengkang

Joten miten liikut usein?Täytyykö sinun mennä joka päivä?




Liikunta on jatkettava. Jokaisen tulisi löytää heille sopiva harjoitus heidän kiinnostuksensa ja fyysisten olosuhteidensa mukaan ja pysyvyys pitkään.GO ~ Mene pelaamaan ~

Kang Xiaomei


Lähde: Kansallinen terveelliset elämäntapatoimet

You May Also Like

More From Author