83. Kiinan koulutuslaitteiden näyttely järjestetään Chongqingissä

China News Service, Chongqing News, 17. huhtikuuta. Isännöi pidetään Chongqing International Expo -keskuksessa 19. – 21. huhtikuuta.
据 中国 教育 装备 行业 协会 秘书长 李瀛 介绍 , 本 届 教装展 以 “数字 赋能 教育 、 创新 引领 未来” 为 , , 采用线 下 融合 办展 模式 , 搭建 “展示 、 交流 、 、 创新 创新 、 、 、 、 、 、 、 Kehitä ”korkealaatuista alusta.Samanaikaisesti yli 20 foorumin kokousta ja akateemista vaihtoa pidetään yli 20 foorumilla ja akateemisessa pörssissä, kuten ”neljäs koulutusvälineiden akateeminen konferenssi” ja ”kansallisen koulun ensiapukoulutuksen pilottityövaihtotoimet”.
On selvää, että nykyinen sisustusnäyttely hyväksyy online- ja offline -integrointitoimisto -näyttelymallin, joka näyttää yli 1 300 21 000 näyttelyyritystä.Tavanomaisen näyttely- ja erityisnäyttelyalueen perusteella offline on perustanut kaksi riippumatonta näyttelyaluetta, nimittäin musiikkia/urheilua/taidetta/työvoimaa/kirjoja/terveys- ja terveysnäyttelyalueita sekä esiopetuksen koulutusta/ammatillista koulutusta/korkeakoulunäyttelyalueita.Luottaen tietotekniikoihin, kuten 3D, VR ja Multimedia Online, luodakseen kolme dimensionaalista kolmen dimensionaalista näyttelyhalleja, jotka näyttävät yli 5000 tuotetta verkossa.
Näyttelyesineiden kannalta tämän vuoden sisustusnäyttely sisältää erilaisia ​​sovellusskenaarioita koulutuksen alalla ja osoittaa kattavasti uudet laitteet, uudet laitteet, uudet ohjelmat, uudet ohjelmat, uudet ohjelmat, uudet ohjelmat, uudet ohjelmat, uudet ohjelmat, uudet ohjelmat, uudet Ohjelmat ja työvoima hyveen, viisauden, fyysisen, Yhdysvaltojen ja työvoiman aloilla.
Lisäksi tämän vuoden sisustusnäyttelyn näytteilleasettajien laatua on parantunut merkittävästi.Näytteillä on 561 korkeatasoista yritystä, joissa on 32 4569 patenttia ja 71845 -ohjelmiston tekijänoikeuksia; Energiaajo- ja ympäristöhallintajärjestelmän sertifikaatit ovat 592 yritystä, ja 211 yritystä on hankkinut 6219 3C -tuotesertifikaatin.
Näyttelyn laadun parantamiseksi tämä nykyinen sisustusnäyttely julkaisee kaikki näytteilleasettajien luettelon ja näyttelyluettelon online -sovelmien kautta, tarjoamalla käteviä toimintoja, kuten nopeat näytteilleasettajat, näyttelyt, tapausten löytäminen ja yritystietojen lataaminen. , se välittää myös online -WeChat -yleisön.Lisäksi tämä nykyinen asennusnäyttely asettaa online -”palkintoviesti” ja offline -aarteenetsintä ”-toiminnot hyvänlaatuisen vuorovaikutuksen parantamiseksi, kiinnostuksen parantamiseksi ja keskinäisen edistämisen saavuttamiseksi ja voittamiseksi.(yli)
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author