Perusta tietotekijöiden vaikutusmahdollisuuksien rakentaminen, Bodel -ympäristö edistää kaupunkien vihreää muutosta

4 min read

Kirjoittamalla uusi luku kiinalaistyylisen modernisoinnin yhteydessä, kaupunki on tärkeä operaattori.

Kaupunkien digitaalisen kehityksen ydin on toteuttaa digitaalitekniikan integrointi kaupunkien hallintoon, teollisuuden kehitykseen ja ihmisten toimeentulopalveluihin.Kaupunkipalvelun perinteisessä teollisuudessa Bodel -ympäristö on jatkuvasti parantanut digitaalisen infrastruktuurin rakentamista, Smart Platform -järjestelmän rakentamista ja luomalla hyvän perustan kaupunkien digitaalimuutoksen ekologialle.

Tietoelementtien rakentaminen älykkäiden alustojen rakentamisen lisäämiseksi

Projektinkäytön hallinnassa Bodel Environment rakentaa täydellisen ajan ja kattavan sääntelyn kattavuusjärjestelmän perinteisten palvelujen, kuten ympäristön puhtaanapito- ja puutarhanvihreysten, kautta ja todella toteuttaa ”digitalisaation”, ”älykäs” valvonta ja ”oikea -aika”.Lähetyskeskuksen on vain siirrettävä hiiri.

Paitsi, että digitaalinen alusta toteuttaa erätilastot digitaalisen alustan mukaan erätilastoihin ja päivittäisiin työtietoihin ja tilastollisten grafiikan ja älykkäiden analyysiraporttien muodostaminen hallintamoduulin mukaisesti älykkäiden tilastojen, automaattisen arvioinnin ja tiedon arkistoinnin ja lisää Tavoite ja puolueettomia.

Äskettäin pidetyssä 25. China Ring Expo -tapahtumassa Bodel -ympäristö toi ”One -Stop” -ratkaisun ”One -Stop” -ratkaisuun kaupunkipalvelukentällä, kuten älykäs puhtaanapito, älykkäät puutarhat, älykkäät kunnat ja älykkäät pysäköintihallintaympäristöt, houkuttelevat Loputtomien streamin ammattilaisten virta tulee neuvomaan.Bodel Group Technology Co., Ltd. jakoi digitaalisen rakentamisen ja toiminnan johtamisen tulokset tuotekehitys- ja laskusovellusten suhteen. Kaikki keskustelivat yhdessä ja odottivat digitaalitekniikan käyttöä kaupunkien vihreän kehityksen edistämiseksi ja kansalaisten elämänlaadun parantamiseksi.

Digitaalisten tuotteiden näyttö ei vain heijasta digitaalisen hallinnan saavutuksia, vaan myös mobilisoivat kaikki Bodel -ihmiset pelaamaan kaikkien roolia kaupunkien digitaalisen muutoksen suuntaan.Näyttelypaikalla yhtiön johtaminen ja teknologiayritysten edustajat auttoivat yhdessä Bodel -ympäristön teknologiatuotteita ja auttoivat myös Bodelin digitaalista rakentamista.Bodel -ympäristö pitää tätä uutena lähtökohtana, avata kaikki kaupunkien johtamisen näkökohdat digitalisoinnissa ja valtuuttaa kaupunkien hallintaan hienommalla ja älykkäämmalla tavalla.

Luo ”AI+” Full -Scene City -versio

Tietotekniikan nopean kehityksen ja globaalin talouden syvällisten muutosten myötä älykkäiden kaupunkien kehityksestä on tullut keskeinen tie kaupunkien kilpailukyvyn parantamiseksi ja kestävän kehityksen edistämiseksi.Erityisesti uuden tuottavuuden edistämisessä digitaalisesta ja älykkyydestä on tullut uusi kaupunkikehityksen suuntaus, ja dataelementeistä on tullut tärkeä moottori digitaalitalouden kehityksen edistämiseksi.

Kaupunkien johtamispalveluteollisuuden johtajana Bodelin ympäristö reagoi aktiivisesti kansalliseen politiikkaan, kiihdyttää keinotekoisen älykkyyden ja digitalisaation strategista asettelua ja pistää uuden sysäyksen älykkäiden kaupunkien rakentamiseen.Helmikuussa 2024 pidetyssä työkonferenssissa Bodel -ympäristö selvensi ”yhden ydin- ja kahden siipien” kehitysstrategiaa, ts. Jatkaa kaupunginhoitajan pääliiketoiminnan vahvistamista, nopeuttaa tietojärjestelmän sijoitusta ja kehitystä Älykkään kaupunginhoitajasta ja samalla alueellisten etujen avulla viljely uuden tyyppisen tekoälyn ja autonomisten ajoyhtiöiden avulla.Bodel käyttää keinotekoista älykkyyttä älykkäiden kaupunkien innovaatioon, rakentamaan älykkäiden kaupunkien keinotekoisen älykkyysteknologian sovellusjärjestelmän, edistämään keinotekoista älykkyystekniikkaa kohtausinnovaatioissa ja luovat uuden mallin ”AI: n täyden dimensioisen täysulotteisen katselun kaupunkien kattavien hallintapalveluiden”.

Bodel on tällä hetkellä innovaatiossa käyttämään Internet -havainnon, digitaalisen kaksosen, keinotekoisen älykkyyden ja muun teknisen luokituksen teknologisen luokituksen teknistä luokitusta uusien älykkäiden kaupunkien rakentamisen edistämiseksi, tukemaan kaupunkeja rakentaa -yritys ja ristijärjestelmä.Rikkaalla kokemuksella projektikäytännöstä Bodel -ympäristö luottaa omiin markkinoiden resursseihinsa ja teknologisiin innovaatioetuihinsa yhdistettynä kaupunkikehityskipuihin ja mahdollisiin markkinoiden kysyntään, AI: n rakentaminen, itsenäiset ajo- ja hallintaympäristöjärjestelmät, uusi energian alhaisen hiilihiilihihnainen toimenpide ja ylläpitomenetelmät, innovatiivinen ketjuketju integroitu teollisuusketjun integroimiseksi, monikanavaisen, monikerroksen, täydellisen pinnan havainnollisen verkon ja korkean kaupungin tiedon jakamisalustan rakentamiseksi kaupungin digitaalisen muutoksen edistämiseksi alueella .

Pilvipalvelun kypsyys ja suosio saavat laskentavoiman ja AI -lonkerot saavuttamaan sekä moni -teknisen fuusioinnovaation ja synergistiset vaikutukset, mikä tekee koko kohtauksesta älykkään.Älykkäiden kaupunkien rakentaminen tulevaisuudessa tulee viisauden aikakauteen koko kohtauksessa. Älykkäät kaupungit ovat digitaalisen tukikohdan yläpuolella ja tarjoavat ihmisille kaikkialla olevia älykkäitä palveluita kaupunkien älykkäiden keskuksien kautta.

You May Also Like

More From Author