Opetusministeriön koulutustutkimusinstituutti julkaisi kuudennen innovaatiokysymyksen tyypin ja analyysin korkeakoulun pääsykokeen kansallisesta määrästä

30 min read
2024 Yliopiston pääsykokeen kansallisen määrän täytäntöönpanon kansalliset määrät ”syventää uuden aikakauden koulutuksen arvioinnin uudistamista koskevaa yleistä suunnitelmaa” ”muuttaa suhteellisen jähmettyneiden kysymysten muotoa, parantaa testikysymysten avoimuutta, vähentää kuolemanmuistojen ilmiötä ja ’Mekaaniset harjat’ ”ja” Kiinan korkeakoulujen pääsykokeen arviointijärjestelmä ”, joka tutkii lukion tutkimusta, heijastavat perus-, sovellettujen, kattavien ja innovatiivisten vaatimuksia. Testikysymyksissä on uusia yrityksiä korkean tason laadun tutkimiseksi. Ajattelu, opiskelijoiden persoonallisuusvastausten kannustaminen ja opetuskokeiden yhteyden vahvistaminen.Seuraava on tämän vuoden kiinalaisen testikysymyksen kuuden innovatiivisen kysymyksen johdanto ja analyysi.
Testikysymykset 1: Käytettävissä olevien luokan A volyymien kansallinen sijainti
(2) Käytännön tekstin lukeminen (3 kysymystä tässä kysymyksessä, 12 pistettä)
Lue seuraava teksti ja täytä 4–6 kysymystä.
”Palkkien varastaminen ja sarakkeiden vaihtaminen” viittaa useimmiten asioiden luonteen muuttamiseen väärennetyillä totuuksilla, mutta muinaisen rakennustekniikan alalla ”säteen vaihtavat sarakkeet” on tieteellinen ja käytännöllinen vahvistusmenetelmä.
Palkin muoto on yleensä suorakaiteen muotoinen puu ja puun pituus on paljon suurempi kuin leikkauskoko.Liang sijoitetaan vaakasuoraan, tukevat komponentit molempien päiden pohjassa.Palkkeja käytetään pääasiassa rakennuksen yläosan ja katon kokonaispainon kantamiseen ja näiden painojen siirtämiseen tukikomponentteihin.Pylväs on palkin tukikomponentti.Pylväsosan muoto on yleensä pyöreä ja pituus ja koko ovat paljon suurempia kuin osan halkaisija.Pilarit sijoitetaan pystysuoraan, joita käytetään pääasiassa painon kantamiseen ylemmästä säteestä, ja siirretään se alas alempaan palkkiin tai suoraan maahan.Liang ja pylväät on kytketty Tenon -ja -kumppanin muodossa, muodostaen kiinteän suuren puurakenteen järjestelmän.Useat kattotelineessä sijaitsevat palkit ”nostetaan” ylös ja alas pystysuorassa kerroksessa. Ylä- ja alahenkilöitä tukevat lyhyillä pylväillä, ja pohjan palkit tukevat maassa olevat pylväät.Liang ja pylväät ovat Kiinan muinaisten rakennusten ydinvoima ja komponentit, jotka ovat välttämättömiä.
Muinaisissa rakennuksissa maassa seisovat pylväät tai ylemmästä rakenteesta johtuvan painon aiheuttamat murtovauriot pitkään tai maapallon vuoroveden pitkän aikavälin vaikutuksen vuoksi ei voi tukea palkkia normaalisti.Tällä hetkellä voidaan hyväksyä vahvistusmenetelmä ”palkkien varastamiseksi”.”Palkkien varastaminen ja sarakkeiden vaihtaminen” on oikeastaan ​​”palkkien tukeminen sarakkeiden vaihtamiseen”.Peruslähestymistapa on: Asenna ensin ”väärennetty sarake” (ts. Väliaikainen pystysuuntainen tukikomponentti) säteen pohjaan alkuperäisen sarakkeen vieressä (alkuperäinen sarake); Palkki on väliaikaisesti ”väärennetty sarake”.
Täydellinen ”varastaminen säteenvaihtopylväs” -vahvistusmenetelmä on tieteellinen. Periaate sisältää pääasiassa kolme näkökohtaa: Ensinnäkin palkin näkökulmasta se on vaakasuora voiman komponentti ja lähettää ulkoiset voimat sarakkeeseen.Vain kun Liang ylläpitää vakaata tasoa, Liang voi varmistaa koko suuren puurakenteen vakauden.Muinaisten rakennusten vahvistamisprosessissa Liangia on aina tuettu, joten hän voi aina ylläpitää vakaata tasoa.Toiseksi se on pylvään näkökulmasta pystysuora tukikomponentti ja lopulta siirtää ylemmän komponentin painon pohjaan.Vain kun pylväällä on riittävä laakerin kapasiteetti ja luotettava yhteys palkkiin, se voi kantaa voiman tehokkaasti säteen.Vahvistusprosessin aikana, vaikka teknikot vetivät alkuperäisen sarakkeen, ”väärennetty sarake” asetettiin etukäteen lähellä ”väärennetyn sarakkeen”, joka voi olla tukeva rooli.Kun post -pylväs on valmis, uudella pylväällä ja alkuperäisellä sarakkeella on sama materiaali ja koko, ja sillä on sama luotettava yhteysmenetelmä kuin säteen.Kolmanneksi palkkien ja pylväiden kokonaisrakenteen näkökulmasta ”varastava palkki ja pylväiden vaihtaminen” -menetelmä on pieni kokonaisrakenteeseen ja voi saavuttaa hyvän vahvistusvaikutuksen: alkuperäinen pylväs korvataan uudella pylväällä in situ. Lisäksi Liangiin on edelleen luotettava yhteys; ”väärennetty sarake” käytetään vain prosessin väliaikaisen tuen vahvistamiseen, ja se voi muodostaa väliaikaisen rakennejärjestelmän väliaikaisesti ennen uuden sarakkeen asennusta alkuperäisen sarakkeen jälkeen on peruutettu.Siksi ”palkkien” varastamisprosessissa kokonaispalkki ja pylväsrakenne on aina vakaa.
5.Kirjoita asianmukaiset sanat seuraavan kappaleen vaakasuoraan riviin alkuperäisen sisällön mukaan.(3 pistettä)
Tekninen esimerkki: Kielletyn kaupungin Taihe -sali on kotimaani suurin puinen sal.Vuonna 2004, kun teknikot tekivät tutkimuksen Taihe -salista, he havaitsivat, että yksi kolmas sarakkeen alaosan alaosasta oli vakavasti rappeutunut, joten ”palkkien varastamismenetelmä” -menetelmä hyväksyttiin pylvään vahvistamiseksi.Erityinen prosessi on seuraava: Käytä ensin ”väärennetyn sarakkeen” sädettä alkuperäisen sarakkeen yläosassa.”Väärä pylväs” on ehjä puu ja se on asennettu lähelle ① väliaikaisia ​​tukipalkkeja varten.Ota sitten pylvään pohjassa olevan pylvään ruokakauppa, jotta voit korvata sen.Kun alkuperäinen pylväs oli poistettu, jäljellä oleva osa tehtiin iskumuotoksi yhteyden muodostamiseksi uuteen sarakkeeseen.Uusi pylväs on sama materiaali, sama muoto, samankokoinen ja yläosa on myös valmistettu palmulaisuusta.Poista lopuksi ③, ts. Alkuperäisen sarakkeen vahvistus on valmis.
【Viite vastaus】
① Alkuperäinen sarake;
6.Qing -dynastiassa oli toinen tietue ”varastamista ja sarakkeiden vaihtamista”: Kun tietty pylväs oli vaurioitunut, se oli tarpeen korvata se. Alkuperäinen sarake ja poista sitten alkuperäinen sarake.Miksi Taihe Hall -korjaus ei hyväksy tätä helpompaa vahvistusta ”tekniikan esimerkissä”?Analysoi lyhyesti.(6 pistettä)
【Viite vastaus】
① Jos uusi pylväs ei korvaa alkuperäisiä pylväitä in situ, se voi muuttaa voimaa ja tapaa ohittaa rakennuksen alkuperäistä rakennetta ja vaikuttaa yleiseen vakauteen; , alkuperäinen korvaus on paras ratkaisu.
Testikysymysten analyysi
Tämän kysymyksen tutkimusmenetelmät ja menetelmät ovat erittäin uusia.Heidän joukossaan viides kysymys vaatii ehdokkaita seulomaan ja integroimaan avaintiedot alkuperäisen tekstin ymmärtämisen perusteella ja lukemaan sitten uudet materiaalit.Itse testikysymys muutti perinteisen vankan kysymystyypin ja muutti yhteiset valintakysymykset uuden tyyppiseksi täyttökysymykseksi, joka yhdistetään alkuperäisiin materiaaleihin. vähentää kysymyksiin vastaamisen haittoja lukematta alkuperäistä tekstiä.
Kysymys 6 vaatii ehdokkaita vastaamaan alkuperäisen tekstin kahteen materiaaliin ja viidennen tekniikan esimerkkiin, joka on uusi ei -jatkuvaa tekstiä yhdessä alkuperäisen tekstin ja alkuperäisen tekstin ja viidennen kysymyksen kahden materiaalin kanssa.Tämä uuden tyyppinen testikysymykset, jotka solki ja yksi rengas ei vain tarjoa useita havainnointinäkymiä, vaan tarjoaa myös rikkaampaa ja monipuolista tietoa, vaan myös rikkoo yhden täydellisen ja suljetun mallin. Avaintiedot tutkitaan kattavasti.Tämä kysymys ei vaadi opiskelijoiden vastaamista kaikkiin, kunhan kahteen pisteeseen vastataan, he voivat saada täydet pisteet.Jos on myös muita vastauksia, kunhan ne ovat tapauksessa, he voivat myös saada vastaavat pisteet.
Testikysymykset 2: Uusi opetussuunnitelman kysymys ⅰ Kirjallisuuden tekstin lukeminen
(2) Nykyaikainen kirjallinen lukeminen II (4 kysymystä tässä kysymyksessä, 16 pistettä)
Lue seuraava teksti ja täytä 6-9 kysymystä.
Laita niu ji xu zichen
En muista, kun aloin antaa Niuwan uran, ja kun lopetin tämän elämän kokonaan.Kadehdin niitä lapsia, jotka vuodattavat lehmää ja hevosia, ja tunsin olevansa rohkeita ja karkeita sankareita.Ja olen vain oppiva ja huono mato, aina siisti vaatteita, puhdista kynnet enkä avaa heidän päätään, seisoen heidän vieressä kuin muukalainen, joka kävelee sukulaisia.Haluan käyttää vain heidän kaltaisiaan housuja, paljaat heidän ylävartalonsa ja jalat, kuivata ne mustiin rautamuniin ja istua sileän puhvelin selän päällä ja heiluttaa kotitekoista pitkää piiskaa, ja ne tainnutetaan villiin.Voit huutaa, pissata, sivuuttaa luokkahuoneen ja kotitehtävän, etkä pudota, kun kohtaat sellaisen, jonka vihollinen aikoo taistella, ja voit rullata mutaa helposti.Haluan olla villi lapsi, joten rohkaisin isääni ostamaan lehmän.
Perheeni tarvitsee lehmän.Isä on lääkäri, ja hän ei useinkaan pääse, kun viljelijät ovat kiireisiä;Isäni päätti ostaa karjaa, vaikka häntä käytettiin vain auton vetämiseen.
Muistan päivän, jolloin ostin lehmän, voit kuvitella jännitykseni.Iltapäivällä isäni ja minä menimme naapurimaiden kyläläisten luo molempien mailien päässä ja meillä oli hyvä hinta etukäteen.Naapurikylän keskustassa näin sahan ensimmäistä kertaa. Ääni loistaa hopeavalolla.Pysähdyin ja katselin varjossa olevia sahaisia ​​puutehtaita.
Tuo pieni lehmä oli vielä nuori, ja kun imettäisin, minun piti humalaa ja huutaa, ja pidän siitä.Mestari on keski -ikäinen mies ja sanoi: Palaa takaisin opettamaan puoli vuotta ja voi työskennellä.Hän asetti yksinkertaisen kuokan Mavericksille.
Mavericks seurasi meitä, ja tunsin olevani väärin, kun tulin kylästä.Hän käveli koko matkan ja oli kiinni talossani.Olin innoissani ja takertunut matkan varrella. Halusin pitää sitä, koskettaa sitä ja vetää sen nopeasti koskettamisen jälkeen.Tietenkin tiesin, että ei ollut enemmän kesyjä eläimiä kuin Buffaloa.
Olen käynyt läpi koko mavericksin kouluttamisprosessin vahvaksi työlle.Muuta päätäsi, aseta auto, aja ja käytä ääntä ja ohjeita komentaaksesi pysäyttääksesi, sitoa nenäsi ja silmäsi, aura maa ja haravoida maata.Muutamaa vuotta myöhemmin minusta tuli periaatteessa vanha tapa.Tiedän, mitä tarkoittaa katsoa taaksepäin ja tiedän, mitä se haluaa tehdä hännän ravistamalla hänen pakaraa.Tietysti tämä on minulle.
Anna tuolloin karjan tyydyttää osittain nuoren sankarin unelmani, jotta teini -ikäisellä, jonka on säännöllisesti asunut, oli mahdollisuus olla vino.Jo nyt, en usko, että on katkera asia kävellä villissä lehmän kanssa koko päivän.
Nautakarja ovat koko kesän, ja minulla on aikaa kesäloman jälkeen.Sanfu Tianin iltapäivä oli korkea iltapäivällä, muurahaiset peitettiin ja heikko indeksointi oli kaikki käyrät; Käytä sitä.Olin uninen, enkä halunnut enää liikkua, kun tapasin varjoa, etenkin joen läpi ja katselin niitä, jotka pelasivat vettä.On toinen ärsyttävä, sateinen päivät.Tämä ei ole hyvä aika antaa karjan, mutta jos et pääse pois sinusta, sinun on leikattava ruohoa, sinun on tehtävä se täynnä joka päivä; Kesällä et anna sen syödä tuoretta, eikä se ole inhimillinen.Sinun on vielä käytettävä sadetakki ja ämpäri kauhoja ruohon leikkaamiseksi.Sateessa ja sumussa olet yksin keitto- ja veden kentällä.
Loppujen lopuksi on kuitenkin vähemmän, ja sankaruus on yleensä optimistinen ja ylöspäin -on todella hauskaa antaa karjan.Kenttävapaus, on eräänlainen asiat, jotka eivät tee mitään, läpinäkyvä luonne ja rentoutuminen.Karjan asettaminen on yleensä kollektiivinen operaatio. Useat lehmän rivissä ja kävelivät kylän ulkopuolella.Buffalletit liikkuvat ympäri, ajaen härän kuin sedan.Takaa takana olevat ihmiset osuivat härän pakaraan heidän edessään, yksi toisensa jälkeen, kuusi tai seitsemän lehmää, kaikki juoksivat takapuolen kanssa, joukkue näytti näyttävältä.Heti kun lehmä juoksi, iso vatsa ravisteli faneja ja faneja, ja se näytti valtavalta kultakala -kidulta hengittävän pullistumassa.Jos olet aloittelija, on parasta tarttua ohjat, puristaa jalat ja voit pitää lehmän kaulaa paremmin, muuten saatat pudota milloin tahansa.Eräänä päivänä hämärässä, paimen palasi myöhään. Ura oikean edessä yhdessä takapuolessa ja puolet hänen päästä lävistettiin mutaan.
Jos haluat todella löytää hiukan erilaista kuin muut cowwat, voi olla, että tuon usein tämän kirjan.Hautausmaalla tarkkaillaan monia taistelulajien romaaneja.Hauta on hyvä haudassa, kääri ohjat sarviin ja anna heidän syödä sitä itse.Haluan nukkua, laulaa ja laulaa ja haluan olla hämärässä; haluan lukea kirjan ja vetää taistelulajien romaania taskustani.Tuulen tulee, päähän on varjostettu mänty ja taivas lentää taivaalla. Tällä hetkellä kun katsot taistelulajeja, monet heistä ovat hälinästä.
Flutter Niu antoi minulle melkein täydellisen teini -ikäisen, rentouttavan, vapauden villiin ja oli niin lähellä luontoa ja maata.Kun annoin karjan, en voinut tehdä itsestäni villiä lapsia tai että en voinut olla villi lapsi kuten halusin.Menneisyydelle annetaan aina merkitystä muistoissa. Kokemuksensa annetaan karjan, mieluummin puhun asioista, palaan vuoden tunnelmaan ja katson ajan surua ja iloa.
(Poistaa)
9.Tekstin lopussa olevan piirustuslinjan lause osoittaa, että kirjoittaja ei halua ”antaa merkitystä” menneisyydelle muistellessaan menneisyyttä.Luuletko, että tämä tapahtuu tässä artikkelissa?Selitä lyhyesti.(6 pistettä)
【Viite vastaus】
Näkymät 1: Tee se.① Artikkeli on kirjoitettu teini -ikäisen näkökulmasta, lähellä teini -ikäisen psykologiaa, lehmien kirjoittaminen ja lehmien kirjoittamisen vaikeudet, jotka kaikki ovat aitoja ja eläviä; elämä.
Näkymät 2: Ei.① Vaikka naudanlihan elämä artikkelissa on totta, se on suodatettu tai jopa muuttanut muistot, joista on annettu merkitys;
Testikysymys 2 -analyysi
Artikkelin lopussa oleva lause osoittaa tekijän ristiriitaisen kirjoittamisen mentaliteetin. Testikysymykset edellyttävät, että ehdokkaat eivät vain ymmärtäneet tätä mentaliteettia, vaan myös tekemään vastaavia arvioita ja arvostusta artikkelista tämän mukaisesti.Tämä kysymys on avoin aihe, joka kannustaa ehdokkaita saamaan oman lukemisen ymmärtämisen kirjallisista teoksista ja vastaamaan henkilökohtaisen ajattelun heijastamiseen.Viitevastaus antaa kaksi erilaista näkemystä. Ehdokkailla voi olla myös muita näkemyksiä.
Näkymä on, että artikkeli ei tarkoita karjan antamista.Tämän artikkelin kirjoittamisen sisällöstä se on todellakin teini -ikäisen näkökulmasta ja psykologiasta, joka kirjaa karjan elämää kyseisen vuoden ajan, on onnellisuutta ja ongelmia; puhuu asioista ”. Karjan sallimisen surua ja iloa, surua ja karjan antamisen iloa ovat yksinkertaisesti lapsi, suru ja ilo ja suru” merkityksen ”ulkopuolella.Tämä näkemys on ”korkean merkityksen” kirjoitusmallin valppaus, joka sisältää itsehallintotietoisuuden kirjoittamisen.Kieltäytyminen sublimoituna ja etsimästä ”merkitystä”, tämä on erittäin nautinnollista jopa opiskelijoille, jotka eivät harjoita kirjoittamista.
Viewpoint 2 uskoo, että artikkeli ei tarkoita karjan antamista.Tätä voidaan ajatella ”Niu Ji -proosaa” -tyypistä, toisin sanoen proosaa muistuttaen.Opiskelijat ovat kaikki oppineet Lu Xunin ”Picking in the Flower”, ja oppikirjoissa he ohjasivat myös keskusteluja ja keskustelemaan ”muistoista kirjoittamisesta” ja ”lapsuuden tunteista” ”Panhua XI: ssä”.Hallitse tämä ”tämän” Panhua XI ”poimintamenetelmä, voit lukea ne, jotka ovat piilotettuja” merkitys ”tekstistä.Eikö se ole tarkalleen ”merkityksen” ilmaisu kirjoittaessasi ja.Tämän käyttäytymisen kirjoittamista ja muistamista ei ole ”merkitys”?Artikkelissa kirjoittaja on selittänyt tiukasti tai ilmeisesti ”karjan antamisen merkityksen” muistoissa, mikä on ”tilaisuus olla vino” ”säännöllisessä” elämässä ”, se on muuta kuin” säännöllinen ”elämä” elämä ” . tietää sen myöhemmin. ”Voimme todella lukea sen. Kirjailijan kertomus pyörii aina ytimen ympärillä: menneisyyden merkitys on” minä tänään.
”Tavalliset lukion kiinalaisen opetussuunnitelman standardit” (2017 painos) edellyttää, että opiskelijoiden tulisi ”ymmärtää arvostuksen kielen ilmaisu, ymmärtää työn merkitys ja ymmärtää tekijän luovan aikomuksen”, ”voi esitellä omat näkemyksensä tai erilaisissa tulkinnoissa Samoista kirjallisista teoksista tai kysymyksistä. ”Tämä kysymys täyttää kurssien vaatimukset, ja samalla se liittyy läheisesti opetusmateriaaleihin ehdokkaiden edistämiseksi luokan opetussisällön sisällön edistämiseksi.
Testikysymykset 3: Uusi opetussuunnitelman II volyymi kirjallisuuden tekstin lukeminen
(2) Nykyaikainen kirjallinen lukeminen II (4 kysymystä tässä kysymyksessä, 16 pistettä)
Lue seuraava teksti ja täytä 6-9 kysymystä.
Qianli Rivers -kartta (valittu) Sun Ganlu
Te Tao lähti Shanghaista ja menin Nanjingiin.Tuolloin Chen Qianli ei ymmärtänyt miksi hän ei pitänyt isänsä Qiannian tekemisestä, mutta hän liittyi siihen.Myöhemmin hän sai tietää, että Tao meni Kuomintang -puolueiden tutkimusosastoon.
Tuolloin hän kysyi toistuvasti itseltään: Onko se Shanghaissa, Zhaofeng -puutarhan, auringonlaskun, varhaisen kevään järven ja joutsenpelin vedessä.Onko vain se, että he pitivät kätensä ja sanoivat sydämensä.Hän on aina ollut hyvin selvä, että heistä kaksi, te Tao, jätät aina yhden.
Yläkerran huoneessa hän istui ikkunan alla.Hän oli täysin uppoutunut aiheeseen, mutta hän pystyi sanomaan, että hän yhtäkkiä nousi ja kiirehti talosta.Hän tunsi sydämessään aina heikosti, että hänen on oltava tärkeämpi asia odottaa häntä muualla.
Vuotta myöhemmin Chen Qianli meni myös Nanjingiin.
Hän vuokrasi mökin Shi Po Lanessa.Päivän aikana hän käänsi kirjakauppaan ja odotti, että Tao pääsee töihin.Joskus hän soittaa hänelle (kujan savukkeenmyymälässä on julkinen puhelu) ja anna hänen mennä hänen paikkaansa töihin.
Niin kauan kuin Qinian ei ole Nanjingissä, Zhanyuan on erittäin vapaa paikka teille.Se oli iso puutarha.Päähuone on puutarhan pohjoinen.Kun hän saapui sinne, anna oven soittaa, te tao tulee ulos hakemaan hänet ja anna toisinaan oven lähettää hänet, ja sitten oven päästiin vain hänen menemään sisään.Muistissa nuo kuukaudet olivat erityisen rauhallisia, ja te Tao oli erityisen onnellinen.Hän näytti löytäneen todella mielenkiintoisen työn.
He menivät Meihua -vuorelle. Se oli helmikuussa varhain keväällä.He olivat postimerkkejä ja tunsivat, että koko maailma oli vetäytynyt etäisyyteen, ja vain luumupuut, sininen taivas ja kasvot jätettiin heidän edessään.He olivat täynnä iloa ja totesivat yhdessä Nicolasovin: ”He sanoivat myrskyn olevan tulossa, enkä voi auttaa näyttämään hymyä.”
Maailma on kuitenkin edelleen täällä.Toisinaan Pohjois -Rockeryn puutarhan takaa on yksi tai kaksi huutaa.Myöhemmin Qixia -vuorella te Tao kertoi hänelle, että siellä oli puolueen tutkintaosasto, ja se oli Ye Qinianin osallistuminen salaliiton ja tappamisen rakentamiseen.
Vasta viimeisen kuukauden aikana hän tiesi tekemänsä, vaikka hän oli arvannut joitain aikaisemmin.Nyt ajatellen sitä, ehkä hän on aina vihjannut häntä: se, mitä hän todella tekee, on salaista työtä, mikä on hänelle suuri merkitys.Ja hän tiesi erittäin hyvin, että se, mitä hän teki, todennäköisesti tuhoaa isänsä työn.Mutta ennen kuin kertoi hänelle totuuden, hän huomautti suunnastaan ​​hänelle ja antoi hänelle ymmärtää, millainen ura ihmisen tulisi omistautua, jotta elämä tekee elämästä merkityksellisemmän.
Hän ei ole koskaan jättänyt häntä.Vaikka hän meni Nanjingiin, hän kirjoitti hänelle muutaman päivän välein, ja nämä kirjeet jatkoivat edellistä ideologista törmäystä.Nyt hän ymmärtää, että hän kirjoitti kuinka monta riskiä uskoa häneen. Onneksi hän työskenteli Zhanyuanissa, ja oli tapa estää näitä uskoa putoamasta postin ja televiestinnän tarkastajien käsiin.Hän luottaa häneen myös antamaan hänelle kirjoja ja lehtiä: ”kommunistinen julistus”, ”kirjeet kaukaa”, ”bolsevik” ja hänen suosikki runouden runoutta.
Päivää ennen Dragon Boat Festival -tapahtumaa, nimeltään Shi Po Lane Yantian Tobacco Shop.Noina päivinä hän näki harvoin Taon. Hän näytti olevan erittäin kiireinen koko päivän.Puhelimessa, te Tao pyysi häntä katsomaan puutarhaa.Ye Tao on aina pitänyt välipaloja. Kun hän oli Shanghaissa, hän auttoi häntä usein pakenemaan.Tämän oranssinpunaisen kakun ja rapean sokerin lisäksi hän tykkää myös Osmanthus Sugar Taron taimesta hawkerien kanssa, jotka myyvät aina Zhanyuanin portilla.
Hän osti oranssin punaisen kakun, mutta pysähtyi Zhanyuanin portille.Muutaman viime kuukauden aikana etelässä ja pohjoisessa oli kaksi ovea, ja portin ovet olivat hänelle tiedossa.Ye Tao kertoi portille, että hän ei voinut poistua luottamukselliselta alueelta tänään, ja pyysi ovea ilmoittautumaan Chen Qianlin menemään sisään.
Chen Qianli näki taon konehuoneessa bungalowien rivillä.Hän söi oranssinpunaisen kakun viljan ja sanoi, kuinka tämä oranssi punainen kakku voi tehdä niin tänään?Kuinka kauan se on laitettu?Heitti vihaisesti, hän jätti hänet huomiotta pitkään kylmästi, ja kaksi muuta mahdollisuuden naista hymyili hänelle myötätuntoisesti.Jonkin ajan kuluttua sinä Tao kutsui häntä uudestaan: ”Auta minua ostamaan kulho Osmanthus Sugar Taro -taimia ovella.”
Kun Chen Qianli juuri tuli sisään, Chen Qianli ei nähnyt Hawkersia, joilla oli taakka Zhanyuanin portilla.Mutta hän ei sanonut mitään. Aina kun Tao pyysi häntä ostamaan Osmanthus Sugar taro -taimet ovella, Hawker ilmestyi aina sinne.
”Jos et näe sitä, siirryt eteenpäin Mafu -kadulle. Hän on yleensä näissä paikoissa.”
Hän tuli eristysputken kanssa, ja ovi nauroi hänelle.Zhanyuanista, näin siellä taakan.Hawker paljasti kannen ja laittoi sen sivuun, löysi muutaman lusikan punaisesta, tuoksuvasta taro -papasta isossa potissa, pani sen putkeen, ripotti Osmanthusin viimeisen pojan, poimi rätin ja pyyhki kannen, kansi oli Kerättiin, rahat kerättiin ja rahat kerättiin.Chen Qianli vei sokerin taro -taimet päähuoneeseen, ja te Tao otti sipin, joka osoitti tyydyttävän hymyn.
Muutamaa päivää myöhemmin hän sai tietää, että eristysputken kannen alla oli huomautus kiireellisillä tiedoilla.Hän lähetti tiedot tietämättä.Ye Qinian mursi Guangzhoun kommunistisen puolueen maanalaisen organisaation ja pidätti Guangdongin päällikön Ouyang Minin.Kun tiedustelu lähetettiin ajoissa, kaikki Ouyang Miniin kytkettyjä ylemmän puolueen järjestöjä evakuoitiin.
Kun hän tiesi tämän, te Tao loukkaantui vakavasti.Ennen uhrausta hän kertoi Chen Qianlille, että hän oli kommunistisen puolueen jäsen, jota hän ei ollut ennen kertonut hänelle, koska puoluejärjestö lähetti hänet pelastamaan Kuomintangin puolueiden tutkintaosastossa ja hänen on pidettävä salaisuuksia, mutta nyt hän voi sanoa.Hän sanoi, että hän oli aina suunnitellut kehittää häntä puolueeseen. Vahva kommunistinen soturi tulevaisuudessa.
(Poistaa)
8.Artikkelin maalauslinja sanoi: ”Heistä kaksi, te Tao poistuu aina” ja sanoi: ”Hän ei ole koskaan oikeasti jättänyt häntä”, puhu ymmärryksestäsi.(4 pistettä)
【Viite vastaus】
① Näiden kahden päivittäisen vuorovaikutuksen aikana Tao lähti aina ensin, mutta pidettiin silti yhteyttä Chen Qianlin kanssa monin tavoin; Vallankumouksen tie;
9.Millainen narratiivinen vaikutus ”vuotta myöhemmin”, ”haluan tulla”, ”haluan tulla nyt”, ”haluan tulla”, ”nyt”, ”hän tietää tämän tilanteen”?Analysoi lyhyesti.(6 pistettä)
【Viite vastaus】
① Koko tarinan kertomus on historiallinen syvyys; ④ Narratiivisen ajan kuluessa hyppäämisen hyppy menneisyydessä oli kietoutunut nykyhetken, muistojen ja todellisuuden kanssa, napsautti mysteerin yksi kerrallaan, ja kirjoitus oli ylä- ja alamäkiä.
Testaa kolme analyysiä
Tämä aiheen lukemismateriaalifestivaali on valittu kuuluisan kirjailija Sun Ganlun romaanista ”Tuhansia mailia ja vuoria”.Tämä romaani julkaistiin vuonna 2022, ja se voitti 11. Mao Dun -kirjallisuuspalkinnon vuonna 2023. Palkinto -levinnyt sanat toteavat: ”Sun Ganlun” tuhannet joet ja vuoret ”on tyylikäs ja tyylikäs laulu ihanteiden ja sankarien. Uskollisuus kaupunkitilan kaupunkitilaan on rakkaus ja uskollisuus kaupunkitilaan.
Testimateriaalit valitaan ”Guisheng Wheel” -osan toisesta puoliskosta ”tuhansien mailien ja vuorten”, jota on muokattu hieman.Festivaalin osa on suhteellisen itsenäinen, kertomus on kompakti ja samalla se on rikas merkitystä, kiehtovaa ja on lähempänä nuoria lukijoita, jotka ovat tottuneet nykyaikaisten vakooja sotaromaanien sekä elokuva- ja televisioteoksiin.Valitse tällaiset ideat ja kirjalliset teokset testimateriaaliksi, jotta opiskelijat ymmärtävät syvemmin vallankumouksellisen vapautumisen vallankumouksellisen hengen ja vallankumouksellisen persoonallisuuden. vaikuttaa ja vaikuttaa kirjalliseen esteettiseen tietoisuuteen ja esteettiseen havaintoon.Lukion opetussuunnitelman etiketti ehdottaa: ”Kiinnitä huomiota nykyaikaisen kirjallisuuden luomisen dynamiikkaan ja valitse äskettäin julkaistut vaikutusvaltaiset teokset ja niihin liittyvät kommentit.”Testikysymysten valinta toistaa opetussuunnitelman standardin. Samanaikaisesti toivotaan, että tällainen tieto kannustaa opiskelijoita valitsemaan erinomaiset nykyaikaiset kirjalliset teokset kirjallisuuden lukutaidon parantamiseksi.
Romaanin keskeisten lauseiden rikkaan merkityksen ymmärtäminen ja analyysi tämän kysymyksen 8. kysymyksestä, joka alkaa avainlauseista, ymmärtää romaanin syvän merkityksen;”Jäähyväiset” (tai ”lähtö”) on yksi tärkeistä näkökulmista ”tuhansien mailien ja vuorten” ymmärtämiseen.Ideaalien ja kamppailujen tarpeiden vuoksi ”erottaminen” on usein parantamaton, ja sen arvo ja merkitys heijastuvat myös tässä.Tässä materiaalissa te Ye Taon ja Chen Qianlin ”erottaminen” on myös erityisen tärkeä juoni.Tämän juonen tarttuminen voi auttaa meitä syventämään ymmärrystämme romaanin teemasta ja meillä on todellisempi tunne vallankumouksellisten korkeasta laadusta.Tämä kysymys valitsee tekstissä kaksi lausetta, muistuttaen ehdokkaita kiinnittämään huomiota kahden lauseen väliseen yhteyteen ja ajattelemaan syvästi näiden kahden lauseen kehottavaa roolia koko juoniin.Vastauksen kolme pistettä vaaditaan vain vastaamaan kahteen pisteeseen.Jos ehdokkaat ymmärtävät nämä kaksi lausetta muista näkökulmista, niin kauan kuin ne ovat kohtuullisia, he voivat myös antaa heille tarvittaessa.
Kysymykset 9 Tarkastele romaanin kertomusominaisuuksia kerronnan ja narratiivisen järjestyksen näkökulmasta.Sun Ganlun painotus romaanien muotoon on näkyvämpi nykyaikaisten kirjoittajien keskuudessa.”Tuhannet joet ja vuoret” on suhteellisen tiivis ja selkeä, toisin kuin hänen aikaisemmat pioneeriromaaninsa tehdäkseen paljon kokeellista tutkimusta ja jopa rakentaa ”narratiivinen sokkelo” kertomukseen, mutta se ei ole suoraviivainen kertomus.Ehdokkaiden on ensin esitettävä kertomusominaisuudet tekstin mukaan, ennen kuin he voivat edelleen harkita kertomusvaikutusta.Ehdokkaiden on sovittava narratiivisen vaikutuksen tekstiin. Heidän ei tarvitse vain kasata joitain hyveellisiä huhuja, eikä heidän tarvitse soveltaa joitain kertomustermejä vastatakseen niihin.Viitevastaus antaa neljä pistettä, ja opiskelijoiden on vastattava vain kolmeen pisteeseen saadakseen täydet pisteet.
Testikysymys 4: Uusi opetussuunnitelman standardin määrä ⅰ Classics Reading
(1) Klassinen kiinalainen lukeminen (5 kysymystä tässä kysymyksessä, 22 pistettä)
Lue seuraava klassinen kiinalainen ja täytä kysymykset 10–14.
Materiaali 1:
Li Guangilla on Sun Ling.Keisari ajatteli, että tuulet olivat laaja valikoima, niin että hän opetti Jiuquania ja Zhangyea valmistautumaan Hu.Ja opettaja osui Hunsiin [huomautus], Ling Houin pää, sano: ”Ne, jotka ovat tuomioistuinten sivuna, ovat myös Jingchu -soturien miekkamies.Ling Junjishaniin, Shan Yun kanssa, ajamalla 30 000 ympäröimään mausoleumia.Han -armeija jatkoi taistelua taisteluun, vangit olivat edelleen vuorella, Han -armeija jatkoi ja tappoi tuhansia ihmisiä.Shan Yu oli järkyttynyt ja kutsui yli 80 000 ratsastaa haudalle hyökkäämään.Ling Jun astui puiden väliin ja tappoi tuhansia ihmisiä.Lingju -laaksossa vangit ovat vuorella, ampuvat molemmilta puolilta, kuten sateen alla.Sotilaat kuolivat enemmän eivätkä pystyneet tekemään sitä.Ling sanoi: ”Ei kasvoja ilmoittaa majesteettisi!”Vihkaiset, ministerit ovat syntisiä.Kysy Tai Shi Ling Sima Qian, ja Qian Sheng sanoi: ”Mausoleumi on filiaalista hurskautta, ja stipendi on usein epätoivoisesti epätoivoinen maan kiireellisyydestä. Syvän hevosten maa, opettajan jako. Korruptio.Pitkäksi aikaa pahoittelen, että Ling Lingillä ei ole pelastusta.Lähettämällä (Gongsun) AO meni syvälle Xiongnuun tervetulleeksi Li Lingiin, ja Ao Junilla ei ollut ansioitaan takaisinmaksua, koska hän sanoi: ”vangita elävät sanomalla, että Li Lingjiao yksin valmistaa Han -armeijan sotilaille.”Samanaikaisesti Han laskeutuu Xiongnu Li Xu, ei ling.Ling Ling lävisti tappamisen, ja Dashu halusi tappaa lingin.Da Jianin kuolema, mutta se maksettiin takaisin.Shan Yu käyttää naisvaimon mausoleumia, seisoo oikean koulun kuninkaana ja on kallista lain kanssa.Lain laki on usein Shan Yun ympärillä;(Zhenghe kolme vuotta) Maaliskuussa Li Guangli lähetti 70 000 ihmistä viidestä alkuperäisestä ja hyökkäsi huneihin.Huns ja Li Ling jahtaavat Han -armeijaa yli 30 000: lla.
(Valittu ”Zizhi Tongjian · Hanji”)
Materiaali 2:
Li Lingzhin laskeva, synti on suhteellisen epävakaa.Jos sanotaan, että sen yksinäinen armeija on avuton, se täytetään viidellä tuhalla askeleella.Myös mausoleumin klaani naimisissa Li Xu;Jos Ling Ling on Shan Yu -järjestelmä, hänen on jahtava soturia.Vininglingillä on kaksi sydäntä, kuinka Shan Yu voi uskoa Lingiin ja sitoutua raskaisiin sotilaita, jotta in -syvyydet ja Han ovat samalla tavalla!Muutto Lingweniin ei ole liian myöhäistä, ja Dao Li Guang Yu on loputon palkitsemaan maailmaansa.Ei ole välttämätöntä vähentyä kuolemaan, jotta laskusuhdanne laskee.Hautajaisissa ei ollut tapaa.Li Ling sanoi: ”Ajattelu on ilmoittaa Hanille”, ja myös Su Wu erosi.Sen takakapina, myös vankan tuotto ja tekstin tulot.
(Valittu Wang Fu: n ”Reading the Tongjian”, osa 3)
[Huomautus] , divisioona viittaa Li Guangliin, Han -dynastiaosaston kenraaliin.
14.Wang Fuzhi korosti, että Li Lingin ”suuret hautajaiset, mutta sitä ei voida tehdä.” Mitkä tosiasiat voivat tukea Wang Fuzhin näkökulmaa?Ole hyvä ja tiivistä.(5 pistettä)
【Viite vastaus】
① Li Ling luovutti Huns sodan tappion jälkeen;
HUOMAUTUS: TYÖPAIKKAISEN TOIMINNan vuoksi alkuperäiset mustat plus karkeat merkit ovat tekstin alkuperäinen otsikko ja ”·” -prosessi lisätään.
Testikysymys neljä analyysiä
Tämän kysymyksen materiaali on yhdistelmäteksti, joka koostuu kahdesta klassisen kiinan kappaleesta. Materiaali on valittu ”Zi Zhi Tong Jian • Hanji”, ja materiaali 2 on valittu Wang Fu: n ”Tongjian -teorian lukeminen”. III.”Zi Zhi Tong Jian” on kroonisten kirja, joten Li Lingin hivenaineet ovat suhteellisen hajallaan ja pitkiä.Yliopiston pääsykokeen vaatimusten täyttämiseksi yhdistettynä materiaalien 1 ja materiaalin II väliseen korrelaatioon, koska ne eivät vaikuta kirjallisuuden alkuperäiseen aikomukseen ja varmistamaan tarkkoja kysymyksiä ja vastaamalla kysymyksiin, alkuperäisen tekstin alkuperäinen sisältö on poistettu.
Nämä kaksi materiaalia liittyvät syvästi sisältöön, ja historialliset tosiasiat ja keskustelut ovat tiukasti kietoutuneet.Historialliset tosiasiat ovat selkeät ja selkeät, ja keskustelun asiat ovat yksinkertaisia ​​ja selkeitä.
Ehdokkaat eivät ole vieraita Li Lingin antautumiselle hunista.”Yleisen lukion kiinalaisen opetussuunnitelman standardit” -lause on Sima Qianin ”Raporting Ren A Book”.Vaikka maailma oli myötätuntoinen Sima Qianin kanssa, se tuli myös myötätuntoiseksi Li Lingille.Lukion valikoiva pakollinen elämäkerta ”Su Wu Chuan” on vakuuttanut Su Wu antautumaan antautumisen ajan, jossa mainittiin, että ”kun mausoleumi alkoi, yhtäkkiä vihainen, itsevarustettu ja vanha äiti suojelemaan palatsia”. , Syventää maailman myötätuntoa Li Lingille.”Su wu Biography” kirjaa Li Lingin tunnustuksen, kun Su Wu palasi Haniin: ”Vaikka hauta on arka, se tekee Hanista ja viipyttävän rikollisuuden, kaikki heidän vanhan äitinsä, ja nöyryytyksen kunnianhimo on melkein Cao Ke. menneisyyttä ei unohdeta.Wang Fuzhi kuitenkin tarttui Li Lingin ”putoamiseen kenraalille ja kuolemaan taisteluun”, korostaen, että Li Lingin kapinallinen rikos oli ärtynyt.Tämän kysymyksen asettamisen tavoite on klassisen kiinalaisen lukemisessa ja ymmärtämisessä, kiinnitä huomiota opetuskokeiden yhteyteen, yhdistää tekstejä tehokkaasti, opetussuunnitelman sisältöä ja olemassa olevaa tietoa. ja kulmat.
Tämä kysymys keskittyy tutkijoiden kattavaan ymmärrykseen klassisesta kiinalaisesta sisällöstä ja tiedon seulontaominaisuuksista ja näkökulmasta.Tämän kysymykseen vastaamiseksi meidän on ensin ymmärrettävä Wang Fu: n ”suuren hautajaisten, silloin ei ole mitään keinoa sanoa”.Li Ling antautui Hunsille. Han -armeijan kenraalina hän oli menettänyt Han -armeijan kenraalin moraalin, joten häntä kutsuttiin ”suuriksi hautajaisiin”.”Yu Musao” myös peri edellisen lauseen ”menneisyyden kasvissyöjä, olla tyhjä”.Sisi, joka on värjätty, ei voida palauttaa valkoiseksi, joten Li Lingin ”suuret hautajaiset”, antautumisrikollisuus on epätyydyttävä, ts. Materiaalin päätelmä kaksi ”sen takakapinaa, vankan ei -reagoinnin tuloja” – ” – Li Lingin kapinan luovuttamisen rikos oli peruuttamaton.Testikysymykset tarvitaan tiivistämään Wang Fu: n näkemyksen historialliset tosiasiat materiaaleista nro 1.Tätä vastaavana ehdokkaat voivat löytää materiaalista: ① ”Sotilaat ja sotilaat ovat kuolleita, he eivät saa tehdä sitä. Ling sanoi:” Ei misc kasvoissa! ”Sitten hän syntyi.”② ”Shan Yu ottaa naisvaimon mausoleumin, seisoo oikeana koulun kuninkaana, ja se on kallista vartijan lain kanssa. Lain laki on usein Shan Yun ympärillä; siellä on iso tapahtuma, joka on iso tapahtuma. ”Shan Yu meni naimisiin Li Lingin kanssa hänen vaimonsa Li Lingin kanssa, Ergingin oikean koulun kuninkaana yhdessä Zhuanzhun lain kanssa, Shan Yu käytti Shan Yun vasen käsivarsi ja oikea käsivarsi.Lain laskeutuva henkilö nähtiin tekstissä ”Su Wu Biography”. Heidän joukossaan puolustavan rytmin juoni viettelee Suwu -luovutus on vaikuttava.Vastaus on puolustuslain tiedot.③ ”(Kolme vuotta), maaliskuussa, Li Guangli lähetti 70 000 ihmistä viidestä alkuperäisestä hyökkäämään Hunsiin. Huns ja Li Ling jahtaavat yli 30 000 Han -armeijalle ja siirtyisivät yhdeksän päivään.” Rides jahtaa Han -armeijaa ja käänny yhdeksän päivää.Siksi Wang Fuzhi huokaisi: ”Jos Ling Ling kärsii Shan Yu -järjestelmästä, hänen on jahtava taistelija. On totta, että Li Lingzhun on uskollinen huneille.
Tiedotuskysymyksenä tämä kysymys on parantunut tenttikyvyn vaatimusten vuoksi -ei sisällä vain ymmärrystä ja analysointikykyä, mutta myös kriittisen ajattelun kykyä, joten pisteet nousevat viime vuoteen verrattuna.
Testikysymys 5: Muinaisen runouden lukeminen kansallisessa A osassa A
(2) Muinaisen runon lukeminen (2 kysymystä tässä kysymyksessä, 9 pistettä)
Lue seuraava kappale runous ja täytä 14-15 kysymystä.
[Huomautus] ①archi Rhyme: Ryimien runo järjestyksessä ja runoudessa.② Tämän lauseen ensimmäinen sana.③ Tutki: Tässä on taitava kirjoittaa runoutta.④ Aihe: Runoilijapuolue, runous runo.
14.Seuraava tämän runon ymmärtäminen ja arvostus on väärä (3 pistettä)
A.Runon alku on kirjoitettu kevään veteen ja ruohoon, ja värit on kirjoitettu ympäriinsä, mikä luo miellyttävän emotionaalisen ilmapiirin.
B.Levään vesi nousi uusi, veden pinta oli leveä ja leveä, ja aaltojen kelluvat veneet näyttivät niin pieniltä kuin sirkat.
C.Nähdessään ”zhuangzi xiaoyaoyou” käytetään vertaamaan Pengiin, joten runon lyhyen sanan tulisi olla ”peng”.
D.Runon päättyminen kirjoitti ”osinko” sen loppuun saattamiseksi ja huolehtimaan aiheesta ”toisesta riimistä”.
【Vastaus】 C
Tenttikysymykset viisi analyysiä
Tämä kysymys asettaa neljä vaihtoehtoa tutkimaan runouden päähenkilöä sekä taiteellisten menetelmien ymmärrystä ja ymmärtämistä.Heidän joukossaan C -esto tutkii ehdokkaan loogisen arvioinnin runouden tulkinnan ongelmista.Muinaisissa klassikoissa kiertämisprosessissa tekstin menetys tapahtui usein, niin suuri kuin luku, niin pieni kuin sana, ja sanan puute esiintyi seuraavissa lianlian lauseissa.Tämän sanan puutteella on tietty vaikutus lukijan ymmärrykseen. Nykyisen tiedon analysoinnin mukaan tästä lauseesta voi olla kaksi selitystä: yksi asia, jonka sana osoittaa, asuu haarassa; Muut ovat oksissa.Edellä esitetyn lauseen sanalla ”suhde” jälkimmäinen ymmärrys täyttää todennäköisemmin alkuperäisen merkityksen.Mutta riippumatta siitä, millaista ymmärrystä sanojen puute ei voi olla sana ”peng”.Peng ja scolding ovat kaksi esimerkkiä ”Xiaoyaoyou” asuu oksissa.Tietysti ”yksi haara” voi olla myös metafora, jota käytetään osoittamaan kapeaa tilaa, mikä ei myöskään ole mitä Peng voi asua.Lisäksi tämän vaihtoehdon ilmaisu ei ole ollut loogisesti tiukka, eikä syy -suhde ole välttämättä välttämättä.
Testikysymykset käyttävät vammaisia ​​tekstimateriaaleja, mikä on uusi tutkintatapa.Tällainen materiaali kohtaa usein muinaisen runouden lukemisen. Kulttuurinen kertyminen ja muut tietovarastojen näkökohdat.
Testikysymykset 6: National A -Jacks -kielen käyttö
(2) Kielen ja tekstin käyttö ⅱ (1 pieni kysymys tässä kysymyksessä, 6 pistettä)
kaksikymmentäyksi.Seuraava teksti on vanhan isoäidin oma -kuvaus, kun hän näki lääkärin sairaalassa.Lyhennä tämä itse -ilmoittaminen.Vaatimukset: Pidä tarvittavat tiedot, enintään 80 sanaa.(6 pistettä)
Hyvä tohtori!On liian monia ihmisiä, jotka ovat nähneet lääkärin tänään.Olen sairaalasi vanha sairaus.Se siitä.Eilen illalla vanha tyttöni tuli taloon, ja söimme yhdessä illallisen.Television katselun jälkeen alkoi olla päänsärky. Ensinnäkin päässäni oli kipu, hyppääminen ja sitten koko pää loukkaantui.Yritin monia tapoja, makuulla jonkin aikaa, istuen jonkin aikaa, hieroa, laittaa hatun ja peittää, se oli hyödytöntä.Tyttäreni vie minut sairaalaan.Heräsin tänä aamuna ja satuin päätäni, enkä uskaltanut liikuttaa päätäni.
【Vastausesimerkki】
Hyvä tohtori!Minulla oli päänsärky viimeisen viimeisen kerran illallisen jälkeen. Ensin oli kipu pääni päällä, hyppääminen ja sitten koko pää loukkaantui.Nukkumisen jälkeen satuin edelleen tänä aamuna, ja pääni oli vielä tuskallisempi.Lisäksi minulla on verenpainetauti ja diabetes.
Testikysymys 6 -analyysi
Tämä kysymys asettaa elämän yhteisen tilanteen, toisin sanoen ”potilaan tutkijoiden kommunikoinnin” todellinen tilanne. .), ja myös), ja perussairaudet jne.), Ja myös), sekä perussairaudet jne.) Ja perusairauksissa jne.) Ja perusairauksissa jne.) Ja perustiedot sairaudet jne.) Ja perusairaudet jne.) Ja perussairaudet jne.) Ja perusairaudet jne.) Ja perusairaudet jne.) ilmaisevat kykyä ilmaista ja kommunikoida kontekstin ja esineiden mukaan.Kysymykseen vastaamisen yhteydessä opiskelijoiden on kiinnitettävä huomiota identiteettiin, viestinnän kohteeseen ja viestinnän tarkoitukseen, jotka ovat opitun tiedon kattava käyttö.
Kiinalaisten tieteenalojen keskeinen lukutaito ”on aktiivisen kielen harjoittelujakson oppilaiden kielikyky ja laatu ja näyttää todellisissa kielenkäyttötilanteissa. niitä.
Vastaus on viitekäsittelyä. Vierityskenttä voi tehdä vastauksen ehdokkaan todellisen tilanteen mukaan ja yhdistää pisteytysvaatimukset pistemäärien laatimiseksi.
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author