Ningxia Education Digital Live Prodotion Association pidettiin

4 min read

Koulutuksen digitaalisen muutoksen nopeuttamiseksi ja ”Ningxia Education Digital Strategic Action Plan (2023-2027)” toteuttamiseksi.Ningxian koulutusministeriö piti 12. kesäkuuta koko koulutuksen digitalisoinnin istunnon, tiivisti tulokset, analysoi tilannetta ja järjesti seuraavan avaintyön käyttöönoton.Autonomisen alueen koulutustyökomitean ja koulutusministeriön, kaupungin (piirin) koulutusministeriön (piirin) koulutustoimiston (eri kaupunkien ja kreivikuntien, lukioiden, piirin omistamien ammatillisten koulujen, osastojen suorien koulujen ja jotkut paljastamisen koulutustoimiston johtavat kaaderit ja jotkut paljastavat Projektikoulut, jotka vastaavat projektikouluista.

Opettaja Gao Jiaqi Yinchuan Cityn 15. keskiasteen koulusta esitteli ”ryhmäkysymykset, tiedusteluerä, katsaus ja konsolidointi”. opettajien korjaus.Jatkuvan tietojen kertymisen ja akateemisten olosuhteiden jatkuvan seurannan avulla voimme saavuttaa uuden älykkäiden operaatioiden tilan tarkan analyysin, kohdennetun koulutuksen ja taakan vähentämisen.

Myöhemmin havainnointiryhmä tuli Jinfengin piirin 40. ala -asteen kouluun jatkamaan vierailua.Jinfengin piirin 40. peruskoulu takavarikoi koulutuksen digitaalisen muutoksen yhteydessä maaseudun kouluissa ja tutki mahdollisuuden ja tutki tietopohjaista opetus-oppimista koskevaa tutkimusta koskevaa arviointia koskevaa uuden mallin rakentamista ja harjoittele.Kun data -ohjattuna ytimenä, se käyttää tietoja tarkan opetuksen, tarkan diagnoosin, tarkan arvioinnin ja tarkan palautteen toteuttamiseen tiedoilla opetuksen, oppimisen, tutkimuksen ja arvioinnin neljästä näkökulmasta.Opettamisessa ja koulussa koulu esittelee älykkäiden kotitehtävien digitaaliset tekniset keinot koulun edeltävän luokan edeltävän luokan ja koulun kotitehtävien ongelman ratkaisemiseksi.Kokoonpanon ja diagnoosin ja analysoimalla luokan edeltävää ohjausta koskevaa tietoa opettajat voivat säätää tämän oppitunnin opetusstrategioita tarkkuuden opetuksen ja persoonallisuuden saavuttamiseksi.

Keskittyjen havaintojen avulla havainnointiryhmän jäsenet näkivät aukon ja oppineen kokemuksen, stimuloivat motivaatiota, vahvistivat heidän luottamustaan ​​ja sanoivat, että he tutkivat rohkeasti ja innovaatioita, jotta Ningxian kauniit käyntikortit, joissa on digitaalinen koulutus Ningxiassa, ovat kauniimpia.

Paikalla näkyvä digitaalinen vaikutusmahdollisuuksien opetussisältö on HKUST -uutisten mikrokosmos, joka auttaa Ningxiaa tutkimaan uutta koulutusmallia.Vuodesta 2018 lähtien HKUST XUNFEI on aktiivisesti osallistunut Ningxian demonstraatiovyöhykkeen rakentamiseen ja auttanut kattavasti Ningxia ”Internet+Education” -esittelyalueen ja keinotekoisen älykkyyden rakentamista rakentamisen demonstraatioalueen rakentamisen edistämiseksi rakentamisen demonstraatioalueen rakentamista Ningxia.Tästä lähtien Hkust Xunfei Smart Education -tuotteet ovat kattaneet yli 170 koulua yli 20 Ningxian piirissä ja maakunnissa, ja se on palvellut yli 300 000 opettajaa ja opiskelijaa vuosittaisissa palvelunopettajissa ja opiskelijoissa.

You May Also Like

More From Author