Herää kauniin lapsuuden pelin kanssa, aloita kuukausittainen ylennyskuukausi Yunyanin alueella, kouluopetuksen kuukausittainen alku

2 min read
Esikoulun koulutus ei ole vain lasten kasvun lähtökohta, vaan myös tulevaisuuden kulmakivi.
Yunyanin piirin kuukausittaisen koulutuksen propagandan käynnistäminen vuonna 2024 pidettiin 14. kesäkuuta 12. päiväkodissa (granaattiomenapuisto) Yunian alueella. Lasten terveellinen kasvu ja edistää kattavasti esiopetuksen koulutuksen korkealaatuista kehitystä.
Lin Xiaofeng, puoluekomitean sihteeri ja Yunyanin piirikunnan koulutustoimiston johtaja, Chen Xian, Yunyanin piirin koulutustoimiston puoluekomitean jäsen, opettajien koulutuskoulun sihteeri, presidentti Chen Xian, puoluekomitean jäsen, puoluekomitean jäsen Yunyanin piirin koulutustoimisto ja piirin rekrytointikeskuksen johtaja Wei Gongli, Yu’an Street -puolueen työkomitean sihteeri Zhong Nisa, Yunian piirin koulutustoimiston esiopetuskeskus, Yunyanin alueen koulunopettajan esiopetuksen koulutushuone , Yunyanin alueen 19. opetus- ja tutkimusohjausalueen edustaja, vastuualueen edustajat opetus- ja tutkimus- ja tutkimusalueen vastuualueella, Yunyanin alueen Shuidong -yhteisön vanhemmat ja lapset yli 100 ihmistä osallistui käynnistysseremoniaan.
”Lastenhoidon ja hyvän lapsuuden saavuttaminen on yleinen vastuumme ja tehtävämme. Opettajan ensimmäinen kouluttaja, joka on tärkeä rooli lasten koulutuksessa. Kansallisen koulutuksen puolueelle ”, ja aloita aina pienten lasten asemasta ja innovaatiota jatkuvasti käytännön innovaatioissa, kuten ympäristön rakentamisessa, opetussuunnitelman rakentamisessa, suojelukoulutuksessa, nuoressa yhteydessä. EssenceSamanaikaisesti puistojen tulisi edelleen vahvistaa kotiyhteistyötä ja perustaa läheisempi viestintämekanismi. Vanhempien, vanhempien toiminnan jne. Muodon muodon kautta, ne muodostavat koulutusjoukon yhdessä lasten kattavan kehityksen edistämiseksi, lasten kattavan kehityksen, niin, että kunkin lastentarhan säilyttämiskoulutuksen laatu paranee jatkuvasti.
Lasten maalaukset, käsintehtyjä, tanssisuoritusohjelmia, vanhempien hiekkamaalauksia, vanhempien lastenhihnaa … Esikoulutuksen tulokset ja viehätys tuntevat kauniin kohtauksen ”lapsuuden hyvästä”.
Kokouksen johtajat, opettajat ja vanhempien edustajat painostivat yhdessä 13. koulun koulutuksen julkisuutta kuukausittainen aloitus -avain.Yunyanin piiri suorittaa sarjan upeaa julkisuuskuukauden toimintaa 19 opetus- ja tutkimusohjeiden vastuun kautta, joka osoittaa esiopetuksen viehätysvoiman, levittää tieteen koulutuskonseptia, antaa vanhemmille ymmärtää esiopetuksen koulutusta ja perhekoulutusta, suojella lopullista linjaa Lastenhoito, saavuttaa saavutuksia, saavuttaa saavutuksia lasten lapsuuden.
Viime vuosina Yunyanin piiri on voimakkaasti toteuttanut koulutuksen koulutuksen toimintasuunnitelman ja osallistavan kehitys- ja parannushankkeen popularisoinnin esiopetuksen koulutuksessa.Alueella on 13 maakunnan tason demonstraation lastentarhaa, 20 kunnan demonstraation lastentarhaa ja lastentarhan julkisen viraston korko saavutti 65,01%, ja osallistava korko saavutti 93,75%.Vuonna 2023 Yunyanin piiri hyväksyi esikoulutuksen fariseuksen piirin arvioinnin, ja hänelle myönnettiin opetusministeriön ”esiopetuksen koulutus Plants Countyn popularisoimiseksi”, ja Yunyanin esiopetuksen koulutus tuli uuteen kehitysvaiheeseen.
Guizhou Daily Tianyan -toimittaja Pan Guohu
Muokata Piadania
Wu Ruixi Huan toisessa kokeessa
Hölynpöly
Raportti/palaute

You May Also Like

More From Author