"Urasuunnitteluohjeista" on tullut järjestelmän lukion järjestelmä

Vuonna 2020 Shandongin uusi korkeakoulujen pääsykoe toteutettiin virallisesti, ja se on saavuttanut viidennen vuoden.Lukion ja ehdokkaiden ”6 valinta- ja 3” -tasotilan ohjaamana, jotta he voivat valita aiheita, joissa he ovat hyviä ja täyttävät tulevien korkeakoulujen ja yliopistojen vaatimukset, on yksi asia, jonka on oltava ”edessä” .Toimittaja oppi monista Jinanin lukioista, että tällä hetkellä monet koulut ovat muodostaneet urakehityksen tai järjestelmän koulun olosuhteiden mukaisesti. vapaaehtoistyöntekijöistä ja löydä sopiva tulevaisuuden kehityssuunta.

Avaa pakollinen kurssi uran suunnittelulle lukion koulutukselle ”paikalliset” asiantuntijat

Uudessa korkeakoulun pääsykokeessa muutokset politiikoissa, kuten arvosanojen ja vapaaehtoisten raportointimallien valinta, ovat antaneet opiskelijoille paremman valinnan itsenäisyyden ja antavat korkeakoulujen suurten yhtiöiden mennä lavalle. Saadaksesi opiskelijat, joilla on selkeä kunnianhimo suurille yhtiöille, edistämään lahjakkuuskoulutusta ja pitkän aikavälin kehitystä.Mutta lukiolaisille, jotka eivät tiedä paljoa tieteenaloista ja suurista yhtiöistä, kuinka valita itselleen kuuluva?

Opetusosaston asiantuntijat ovat tulkitseneet, että he voivat valita tieteellisen kurin, joka sopii heille tieteellisemmin. korkeakoulujen suuret yritykset, henkilökohtaiset persoonallisuusominaisuudet ja ammatilliset taipumukset sekä jopa perheenjäsenten ja sosiaalisten suhteiden miehitys.

Uuden korkeakoulun pääsykokeen uudistus korostaa tarkemmin selektiivisyyttä ja vaatii lukion ohjaamaan opiskelijoiden itsetietoisuutta, opetussuunnitelmien valintaa, korkeakoulujen ilmoittautumisen vapaaehtoisten valintaa, urasuunnittelua jne. Ja auttavat opiskelijoita valitsemaan asianmukainen kehityssuunta heidän perusteella oma todellinen tilanne.”Shandongin maakunnan myöntämät lukion oppilaiden kehittämisohjeiden tekemisen mielipiteet vaativat lukioita auttamaan opiskelijoita suorittamaan itsensä kognitiivista ohjausta, akateemista valinnaista ohjausta, ammatillista kokemusta, ammatillisen sovelluksen ohjausta ja muuta työtä. Erityisen opiskelijoiden kehittämisohjejärjestelmän perustaminen on perustettu monia lukioita.

Shandongin maakunnan kokeellinen lukio perusti pakollisen kurssin urasuunnittelulle ja kirjoitti koulupohjaiset oppikirjat ”lukion urakoulutuksesta”.Kurssi avaa eri moduulit kolmelle luokalle, etenkin lukion oppilaiden ohjaamiseksi oppimaan itsehallintaa, valitsemaan kursseja, perehtymään pääsykanaviin, hallitsemaan sovellusmenetelmiä jne., Jotta hierarkkiset aiheet suorittavat ensimmäisen lopussa Vanhemman vuoden vuosi.

Urasuunnitelma ei ole vain opiskelijoille.Opiskelijan lukion pääsyilmoituksen lopusta koulu piti ”kodin koulun yhteistä kokousta” auttaakseen vanhempia tunnustamaan lastensa aseman ja suorittamaan ”valaistumisen koulutuksen” uransuunnitteluun.”Vanhempien yliopiston” ja muiden kanavien kautta he ohjaavat vanhempia suorittamaan perheen koulutusta opiskelijoiden ominaisuuksien ominaisuuksien perusteella. ”Joistakin vanhemmista on tullut” asiantuntijoita ”opiskelemaan koulun kanssa”.

Samanaikaisesti jotkut lukion koulut ovat myös kouluttaneet omia ”paikallisia” asiantuntijoita. kutsutaan myös osallistumaan politiikan tulkintatoimiin, kuten maakunnan opetusosaston korkeakoulun pääsykokeen lehdistötilaisuuteen, jotta opiskelijat ovat varmempia tieteen ja uran suunnittelun valinnassa.

Kutsu korkeakouluja ja yliopistoja osallistumaan eri aktiviteettien kampuksen toimintaan ”tunkeutumaan” yhteysmahdollisuudet

Jos haluat valita hyvän aiheen ja ilmoittaa suurten yhtiösi, ehdokkaiden on tutkittava huolellisesti korkeakoulujen ja yliopistojen ja suurten pääaineiden vaatimuksia valinta -aiheista, jotta heidän valintansa täyttävät korkeakoulujen ja yliopistojen vaatimukset.Asiaankuuluvassa politiikassa lukion koulut vaativat myös lukion edistämään yliopistojen kanssa työskentelyä korkeakoulujen ja yliopistojen kanssa ja kutsua korkeakoulujen asiantuntijoita ja professoreita valitsemaan säännöllisesti lukion opiskelijoiden korkeakouluopiskelijoiden neuvontaraportin.

Jotta opiskelijat voivat ”ottaa yhteyttä” ennen korkeakoulun pääsykoetta ja kohtaavat kysymykset, monet lukiot omaksuvat erilaisia ​​muotoja ”tulla” monissa muodoissa.Jinan Xicheng Experimental Middle School integroi urasuunnittelusarjojen toiminnan, joista yksi on ”kohokohta” ”yliopistofestivaali”.Esimerkiksi tämän vuoden huhtikuussa 52 yliopiston rekrytointitoimiston päälliköt tulivat lukioon. Yliopiston koulufilosofia, ammatillinen ympäristö, työllisyyskehitys ja muut kuumat kysymykset.Yliopiston rekrytointitoimistosta vastaava henkilö selitti myös huolellisesti, persoonallisuusohjeet ja vastaaminen kysymyksiin lukiolaisille.

Shandong Normal University Sidosed Middle School perusti myös aktiivisesti ”kaksinkertaisen korkean” yhteisen koulutusalustan, joka kutsuu yli 50 maakunnan ja ulkomaisen korkeakoulun ja yliopistoa pääsemään kouluun yli 50 maakunnan ja ulkomaisen yliopiston mukaan, mukaan lukien Kiinan yliopisto kattavat vastaanoton. ja kasvot -pintavaihto lukiolaisille ja vanhemmille.

Keskitetyn ”yliopistofestivaalin” toiminnan lisäksi monet lukiot tarjoavat myös hienovaraisesti mahdollisuuksia ottaa yhteyttä opiskelijoihin päivittäisessä toiminnassaan.Esimerkiksi Shandongin maakunnan kokeellisen keskiasteen kampuksen tiede- ja teknologiafestivaalilla monet yliopistot toivat leikkausrungon teknologiaprojektinäytön: Pekingin ilmailu- ja astronautiikan yliopisto, ”Stream Cytic Cyanates perustuu resistenssipohjaiseen kuvantamistekniikkaan”, ” Pekingin teknologiainstituutin jalat ja jalkatyypit Bionic Bionic Dexterous -rottia, älykkäitä autoja, jäljitelmäroboteja ”, Luoteis -Ammatekniikan yliopiston” Liukuva kone ilman voimaa jättämään liukumahdollisuutta ”, Harbinin teknillisen yliopiston” kevätjuhlat Gala Dancing Robotti ”, Shandong University’s ”Robotti, älykäs logistiikka liikkuva robotti, kaksoisjalkaiset robotit” ja niin edelleen, houkuttelemalla monia opiskelijoita, jotka ovat kiinnostuneita liittyvistä aloista.

Lisäksi jatkuvat korkeakoulujen asiantuntijat saapuvat kampuksen luentoihin, ja korkeakouluissa ja yliopistoissa opiskelevat erinomaiset lukion tutkinnon suorittaneet paluu kouluun jakamaan kouluvuoden aikana.

Opetusosaston asiantuntijat tulkitsivat, että ehdokkaiden tulisi harkita tulevia ammatillisia taipumuksiaan ja ammatillisia etuja aiheiden valinnassa ja suurten yhtiöiden täyttämisessä.Siksi ehdokkaiden tulisi kiinnittää huomiota omien vahvuuksiensa ja harrastuksensa viljelyyn ja löytämiseen lukion aikana ja suunnitella tulevaisuuttaan kohtuullisten valintojen tekemiseen.Tätä varten lukion lukio loi myös mahdollisuuden ”tuntea itsesi” opiskelijoille.Esimerkiksi Jinan Xicheng Experimental Middle School on asettanut huolellisesti useita psykologisia minipelejä ”urasuunnittelufestivaalille” auttamaan lukiolaisia ​​ymmärtämään paremmin heidän kiinnostuksen kohteitaan, kykyjään ja tulevia urakehityssuuntia.

Lukion oppilaat osallistuivat yliopiston laboratorion ammatilliseen kokemukseen ”uudeksi suosikiksi”

”Ole hyvä ja tule” lisäksi lukiot käyttävät myös heidän etujaan koulujen johtamiseen, järjestämään erilaisia ​​aktiviteetteja, jotta opiskelijat voivat ”mennä ulos”, kokea yliopiston kampuksen kokemuksen ja ymmärtää syvästi yliopistoja ja ammatillisia konnotaatioita.

Yliopistojen ja yliopistojen avulla tämän vuoden huhtikuussa Jinan Zhensheng -koulu piti ”keskiasteen oppilasta akateemikkojen kanssa tehdä tutkimusta” -kokous.Keskikoulun opiskelijat seuraavat Li Shucaiin johtamaa akateemista tutkimusta. ongelmien löytäminen ja ratkaiseminen.

Toukokuussa 14 Jinan Zhensheng Schoolin lukion oppilasta tuli Shandongin yliopiston tulevaan korkeakouluun suorittamaan tutkimusta ja käytännön toimintaa akateemikkotiimin kanssa.Lukioopiskelijat vierailivat tieteellisessä tutkimuslaboratoriossa ja heillä oli intuitiivinen käsitys edistyneistä tieteellisistä tutkimuslaitteista ja tutkimusmenetelmistä. Shandongin yliopiston professorit esittelivät myös heidän tutkimusalansa ja saavutuksensa yksityiskohtaisesti ja suoritettiin syvyydessä olevissa vuorovaikutuksissa opiskelijoiden kanssa.Tutkimusistunnossa opiskelijat valitsivat erilaiset tutkimussuunnat heidän kiinnostuksensa ja asiantuntemuksensa perusteella, ja akateemikkotiimin ohjauksessa he suorittivat sarjan haastavia tieteellisiä kokeita ja tutkimuksia.

Steel Steel High School Shandongin maakunnassa järjesti myös opiskelijoita kävelemään yliopistoihin, kuten Shandongin yliopistoon, Shandongin normaaliin yliopistoon ja muihin yliopistoihin suorittaakseen akateemista tutkimustoimintaa kuunnellakseen korkeakouluopiskelijoita jakamaan kasvukokemuksensa ja oppimiskokemuksensa.Shandongin yliopiston Xinglong -kampuksen suunnittelukeskuksessa ja valmistajatilassa lukion oppilaat vierailivat erilaisissa sorasissa, jyrsintäkoneissa, CNC -työstötyökaluissa ja muissa laitteissa oppiakseen erilaisten robottien ja tekoälyn laitteiden levittämisestä kaikilla elämänaloilla, ja koe konetekniikan tieteenaloja paikan päällä.

Shandongin normaalissa yliopistossa Jigukangin lukion oppilaat vierailivat kirjastossa, korkeakouluopiskelijoiden innovaatioissa ja yrittäjyyden inkubaatiopohjassa, kouluhistoriassa ja joissakin keskiasteen korkeakouluissa.

Pitkällä aikavälillä valintapäällikkö palvelee myös tulevaa työllisyyttä. Ja eri ammattilaisten sosiaalinen vastuu ymmärtää ammatilliset taipumuksesi ja muodostaa sinulle sopivan urasuunnitelman.

Aina kun Talvi- ja kesälomat, Jinan nro 2 Shandongin maakunnassa järjestetään lukion ammatilliset haastattelut ja kokemukset. Erilaiset ammatit ja tarjoaa lisätietoja ja viitteitä heidän tulevaisuuden suunnitteluun, uravalintoihinsa ja luokan valintaan.Esimerkiksi koulun tämän vuoden huhtikuussa järjestämässä ammatillisessa haastattelussa ja kokemusraportin näyttelytoiminnoissa lukion opiskelijat haastattelivat ei -geneettisiä perinnillisiä, maantieteellisiä tietojen tutkimuksia ja taiteilijoiden kartoittamista, kaupunkien ja maaseudun suunnittelijoita, lääketieteellisiä laboratorioita, talon arkistojen hallintaurea ja kartoittamista ja kartoittamista Muut ammattilaiset.Opiskelijat tekivät pieniä videoita, PPT: tä jne., Ei vain tuntenut kaikkien elämänalojen vastuita ja kovaa työtä, vaan lisäsivät myös suunnitelmansa urasuunnitteluun sydämeensä.

You May Also Like

More From Author